US Patent WO2020060606 Track&trace mensen

Cryptocurrency systeem met gegevens over lichaamsactiviteit

De activiteit van het menselijke lichaam verbonden aan een taak die aan een gebruiker wordt verstrekt kan in een mijnbouwproces van een cryptocurrency systeem worden gebruikt. Een server kan een taak verstrekken aan een apparaat van een gebruiker dat communicatief aan de server is gekoppeld. Een sensor die communicatief aan het apparaat van de gebruiker is gekoppeld of in dat apparaat is ingebouwd, kan de lichaamsactiviteit van de gebruiker waarnemen. Gegevens over lichaamsactiviteit kunnen worden gegenereerd op basis van de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker. Het cryptocurrency-systeem dat communicatief aan het apparaat van de gebruiker is gekoppeld, kan verifiëren of de gegevens over de lichaamsactiviteit voldoen aan een of meer door het cryptocurrency-systeem gestelde voorwaarden, en cryptocurrency toekennen aan de gebruiker van wie de gegevens over de lichaamsactiviteit zijn geverifieerd.

voor meer info klik op de link: https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s