US Patent 5676977 AIDS

Methode voor het harden van AIDS met tetrasilver tetroxide moleculaire kristallen

May 31, 1996 – Antelman Technologies Ltd.

Het diamagnetische halfgeleidende moleculaire kristal tetrasilver tetroxide (Ag.sub.4 O.sub.4) wordt gebruikt voor het vernietigen van het AIDS-virus, het vernietigen van AIDS-synergetische ziekteverwekkers en immuniteitsonderdrukkende verbindingen (ISM) in mensen. Een enkele intraveneuze injectie van de hulpmiddelen is alles wat nodig is voor werkzaamheid bij niveaus van ongeveer 40 PPM van menselijk bloed. Het moleculaire kristal van het apparaat bevat twee mono- en twee driewaardige zilverionen die elektronen kunnen “afvuren” die in staat zijn het AIDS-virus, de ziekteverwekkers en de ISM te elektrocuteren. Bij toediening in de bloedbaan worden de elektronen van het implantaat geactiveerd door ziekteverwekkers, een zich vermenigvuldigend virus en ISM, en wanneer zij worden afgevuurd, treedt tegelijkertijd een redox-chelatatiemechanisme in werking dat resulteert in tweewaardige zilvermoleculen die cheleren en zich binden aan de actieve sites van de entiteiten waardoor zij worden vernietigd. De apparaten zijn volledig niet-toxisch. Zij belasten echter de lever en veroorzaken hepatomegalie, maar er is geen verlies van leverfunctie.

voor meer info klik op de link: https://patents.justia.com/patent/5676977

Eén gedachte over “US Patent 5676977 AIDS”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s