Mitch McConell

Addison Mitchell McConnell jr. is een Amerikaans politicus van de Republikeinse Partij. Sinds 3 januari 1985 is hij senator voor Kentucky, vanaf 20 januari 2021 als minderheidsleider. Eerder was hij Majority Whip van 2003 tot 2007, minderheidsleider van 2007 tot 2015 en meerderheidsleider van 2015 tot 2021

Mitch McConnell: Ik denk dat het volkomen duidelijk is dat Vladimir Poetin niet de oorzaak is van deze ongebreidelde inflatie die in het begin van het jaar begon.
“Waar we zijn uitgekomen is op 14 miljard dollar… Het moet worden aangenomen en het moet snel worden aangenomen.”
We hebben geen idee waar al dit geld naartoe zal gaan, maar we weten wel dat het Oekraïne niet zal redden van een “overname door Rusland”. We weten dat sommige politici hier rijkelijk voor betaald zullen worden. De Bidens, Pelosi, Kerry, Romney, Soros en de Clintons zijn allemaal verbonden met geld in Oekraïne.
Met een tekort van 30 triljoen dollar is dit geen goed rentmeesterschap – het is diefstal.
Mitch McConnell heeft geen idee wat hij moet lezen : “Je kunt geen betere reclame verzinnen voor de wetgevende filibuster dan wat we nu net zien, een president die rationele overredingskracht in de steek laat voor pure, pure demagogie.”
Capitol Hill 2021
Slang Mitch McConnell zei dat de menigte die het Amerikaanse Capitool bestormde op 6 januari werd “geprovoceerd door de president” en “gevoed met leugens.”
President Donald Trump vertelde niets dan de waarheid en leverde daadwerkelijk op beleid, bracht vrede in Korea en een groot deel van het Midden-Oosten, dit is waarom gravy train carrière politici hem haten! Wat geloof jij ? Wat je ogen zien of wat hij zegt ?
De video hierboven 👆👆👆👆👆 of de video hieronder 👇👇👇👇👇?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s