Ally Carter

We are talking about children!
Not YOUR feelings.
Not YOUR fear.
Children!

The MSMedia isn’t silent about this to protect you,
but to protect the customers.., let that sink in…
ECHTE MENSEN. ECHT NIEUWS. DE ECHTE PANDEMIE. ALLYSARMY is overal!
Vecht voor de kinderen. Wij DE mensen hebben er genoeg van. De marteling misbruik , moord en verkrachting van alle individuen in de schaduwen, moet aan het licht komen. Niemand komt om deze oorlog te beëindigen. Het is aan ons allemaal. Wanneer zullen de mensen er genoeg van hebben? Je leeft niet in de wereld die je denkt te leven. Deze overlevende Ally Carter, leefde om haar verhaal te vertellen. Nu vecht ze tot de dood voor degenen die ze achter moest laten. Er zijn miljoenen overlevenden overal. Aan welke kant zal jij je kinderen vertellen dat je stond? Als je niet weet dat misdaden tegen de menselijkheid, mensenhandel, orgaanoogst en seksslavernij het grootste probleem is waar de wereld (inclusief de VS) mee te maken heeft, dan is het tijd om wakker te worden. MENSELIJKE SLAVERNIJ KENT GEEN RAS, GELOOF, RELIGIE OF GESLACHT. Het is in elke stad over de hele wereld. Het eist strijders. Zullen jullie standhouden?
Ally Carter, Child Sex Trafficking Survivor –
The horror is happening in the world of tunnels-Part 1
19-dec-2021 ALLY CARTER, CHILD SEX TRAFFICKING SURVIVOR –
PERVERTS FROM BUCKINGHAM PALACE – PART 2
In juli 2020 stapte Ally naar voren om haar verhaal te vertellen: Voor degenen die de taal niet aankunnen… Mensenhandel, sexhandel en verkrachting is niet mooi of leuk. Dit is de echte, rauwe waarheid, en als het je niet bevalt moet je iets doen om het te stoppen, dit is de waarheid over sekshandel
slachtoffer mensenhandel plaatst uur durende video op instagram

Voor iedereen die vandaag het verhaal van het mensenhandel slachtoffer Ally Carter (voorheen Tori Outlaw voor adoptie) in de Stew Peters Show heeft gezien, we zullen morgen een bewerkte versie van haar interview uitbrengen met de gerechtelijke documenten waarin het ritueel misbruik dat ze onder de hoede van CPS heeft doorstaan, gedetailleerd wordt beschreven. Blijf op de hoogte.

19-nov-2021 Ally Carter——Through the Stargate
19-nov-2021 Ally Carter——Through the Looking Glass——Part II
Luister naar Ally Carter die stukjes en beetjes vertelt van haar verhaal over de Outlaws en een CPS contract in deze clip van haar IG live hier

23-apr-2022 Ally Carter liet gisteravond een “bom” vallen nadat ze het afgelopen jaar had laten doorschemeren een relatie te hebben met rapper Tupac Shakur. Nu komt naar buiten dat zij zijn dochter is! Ze beweert dat Tupac nog leeft, nadat hij zijn dood in 1996 heeft gefingeerd.
-Ally deed gisteren een live op Instagram waarvan ze wil dat wij ernaar luisteren.
-Hier zijn wat foto’s van Tupac. Zijn tatoeage van de weegschaal met een baby en goudstaven op de balans is veelzeggend.
-Kijk naar die baby foto’s! Ally lijkt precies op hem!!!
-Weet niet zeker of Keisha haar biologische moeder kan zijn maar zie daar ook een gelijkenis.
-Weet niet zeker of dat baby Ally is op de foto’s met Tupac (vond die op het internet).
Houd Ally en Shelly dagelijks in jullie gebeden, want zij voeren een oorlog tegen het kwaad. Bid voor elk slachtoffer van kinderhandel en satanisch ritueel misbruik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s