Emmanuel Macron

Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron is een Frans politicus. Sinds 14 mei 2017 is hij president van Frankrijk. Hij wordt door de meeste waarnemers als sociaal-liberaal beschouwd. Van 26 augustus 2014 tot 30 augustus 2016 was hij minister van Economie, Industrie en Digitale Economie in een regering geleid door premier Manuel Valls.

TRUMP Owns Macron And His Wife in a INSANE 30 Second
Dr. Malone: Het WEF heeft via zijn Young Leaders-programma duizenden leiders opgeleid die in de westerse democratieën zijn geïntegreerd… tot op kabinets-/uitvoerend niveau – Trudeau, Macron & Boris Johnson als goede voorbeelden.
20-feb-2022 Poetin en Macron eens over maatregelen om escalatie in Oekraïne te stoppen Rusland en Frankrijk organiseren in de komende uren een bijeenkomst met als doel een staakt-het-vuren te bereiken, zo heeft Parijs bekendgemaakt
Parijs. Zelfs restaurants worden vol traangas gespoten om iedereen weg te jagen. Dit is een complete aanslag op de mensheid. Wij weten allemaal dat Macron een WEF en Rothschild poppetje is!
13-feb-2022 Indrukwekkende beelden van de demonstratie in Parijs tegen de vaccinepas en Emmanuel Macron.
12-feb-2022 🇫🇷 PARIS: Macron’s minions baton and kick freedom protesters in Paris!
Macron’s volgelingen hebben gezegd dat ze het Franse vrijheidskonvooi op weg naar Parijs en naar Brussel hebben “verboden” en zeggen dat deelnemers 2 jaar gevangenisstraf zullen krijgen, alles wat dit mij zegt is dat ze bang zijn 🔥 hold the line.
24-jul-2021 Anti-Macron protests in Paris France!
22-jul-2021 Protesters rally in Paris against health passports, mandatory vaccination
14-juli-2021 Macron: “De ongevaccineerden zullen eerder de dupe worden van de beperkingen dan iedereen…vanaf begin augustus zal de vax-pas nodig zijn voor coffeeshops, restaurants, supermarkten, ziekenhuizen, treinen, bussen etc…”
Toen hij dit zei, meldden velen dat de Franse gele hesjes in actie zullen komen tegen deze tirannie.

De vrouw van de Franse president Emmanuel Macron, Brigitte Macron, stapt naar de rechter vanwege claims dat ze transseksueel zou zijn. Ze klaagt twee vrouwen aan die het gerucht zouden hebben verspreid. waarom spreekt “ze” het niet gewoon tegen dan?

Plaats een reactie