Poetin bevrijdt 35.000 gevangen kinderen in Oekraïne

Real Raw News De Russische president Vladimir Poetin vertelde Donald J. Trump zaterdag dat zijn “Speciale Militaire Operatie” in Oekraïne 35.000 kinderen had bevrijd van slavernij in wat hij “Oost-Europa’s knooppunt voor wereldwijde verkoop van vooral jonge kinderen” noemde, zei een bron op Mar-a-Lago die bekend is met de gesprekken tussen de twee machtigste leiders van de wereld.

Als Poetins woorden oprecht zijn geweest, dan was zijn oorspronkelijke reden om Oekraïne binnen te vallen het vernietigen van biowapenlaboratoria die gefinancierd worden door de VS, West-Europa en Israël. Maar toen Russische Special Forces, of Spetzna’s, per ongeluk op een pedofielenkamp in Centraal-Oekraïne stuitten en ontdekten dat het Oekraïense landschap bezaaid was met honderden van dergelijke faciliteiten, pleitte Poetin voor een nieuwe zaak: Het verpletteren van elke “vuiligheid en uitschot” pedofiel en het met de grond gelijk maken van elke helse kinderhandel ring die het “Goddeloze land” teistert.

Op zaterdag onthulde Poetin aan Trump dat ongeveer 35.000 kinderen, waarvan de meesten Russisch zijn, uit hun seksuele slavernij zijn bevrijd nadat zijn strijdkrachten 150 smokkelbendes hadden geïdentificeerd en discreet aangepakt.

“Deze bevrijdingen werden meestal uitgevoerd door Russische Spetznas. Poetin vertelde Trump dat hij de kampen niet willekeurig kon bombarderen omdat hij niet kon weten of er kinderen in zaten en zelfs niet of de kinderhandelaars nog steeds toezicht hielden op de operaties. Op veel plaatsen waren de mensenhandelaars gevlucht vanwege de oorlog, waardoor de kinderen achterbleven en voor zichzelf moesten zorgen,” zei onze bron.

Maar niet alle plaatsen waar mensenhandel bedreven wordt, liggen verscholen in afgelegen, ontoegankelijke gebieden op het Oekraïense platteland.

Volgens Poetin vonden de speciale troepen een uitgebreid kinderhandel syndicaat in een kantoorgebouw op slechts twee blokken afstand van het Government House, Volodymyr Zelenskyy’s belangrijkste plaats van vestiging, in het centrum van Kiev. Spetznas infiltreerden in het gebouw, doodden 8 handelaars en aanschouwden een werkelijk gruwelijke scène: Vijfenzestig kinderen werden in krappe kooien opgesloten.

“Dit, President Trump, is waarom we vechten. Dat de hond Zelenskyy hier niets van wist is onmogelijk. Het was recht onder zijn neus. Overal in Oekraïne vinden we Russische kinderen, Oekraïense kinderen, kinderen uit Europa en, jawel, meer uit de Verenigde Staten. De booswichten die hierachter zitten, moeten worden verpletterd, uitgeroeid. Oekraïne is groot, en deze vuiligheid heeft tientallen jaren de tijd gehad om verschrikkingen uit te voeren,” zei Poetin tegen Trump.

Bovendien zei Poetin dat Spetznas een stoffig grootboek had teruggevonden in een opslaggebouw in de haven van Mariupol. Kinderhandelaars hadden het gebouw omgebouwd tot een verwerkingscentrum van waaruit kinderen Oekraïne in en uit werden verscheept. Volgens Poetin bevatte het grootboek verzonnen namen, data, geslachten en leeftijden van kinderen die door kinderhandelaars het land uit waren verscheept. De vroegste datum in het grootboek was 2 maart 2005.

“Het is ongelofelijk, absoluut ongelofelijk, hoe lang dit al aan de gang is,” zei Trump naar verluidt tegen Poetin. “Wat jullie doen is ongelooflijk, echt ongelooflijk, maar de wereld gelooft het gewoon niet.

Poetin zei dat het hem niet kon schelen wat de wereld van hem dacht, want zijn missie was deugdzaam en eervol, en hij zwoer dat hij heel Oost-Europa zou doorkruisen, indien nodig, om een zwaar en noodzakelijk doel te bereiken.

“Deze misdadigers hebben hier het kwaad bewerkt sinds 1991, te lang. Nu houdt het op”, zei Poetin.

19-feb-2022 VLADIMIR POETIN – NOG STEEDS DE ECHTE PRESIDENT VAN DE OEKRAÏNE ?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s