Aardse medicijnen

Welkom bij de blog van aardse medicijnen.
Heel erg leuk dat ik een plekje kreeg op de website. Ik ben Froukje, vanaf mijn 10e ben ik hier al mee bezig, mijn vader had een plantenkwekerij en nu ben ik kruidengeneeskundige en Herbalist. Op aanvraag maak ik kruidenmedicijnen, tincturen, poeders en extracten op waterbasis. Dat vooral in de zomer, omdat dan alle werkzame en goede stoffen in de plant zitten. Op telegram kun je me vinden onder: Aardse medicijnen https://t.me/fr0201 en aardse medicijnen chat https://t.me/aardse.
Op het hoofdkanaal schrijf ik zoveel mogelijk over planten, waar je ze voor kunt gebruiken en wat voor werkzame stoffen er in zitten.
Stap voor stap zal ik jullie in de blogs meenemen naar de natuur, waar je naar kunt kijken en hoe zelf te gaan drogen. De planten en ook bomen bieden veel geneeskracht, meer dan je denkt. Als er geen drogisten meer zijn en je op jezelf aangewezen bent, kun jij je eigen natuur apotheek starten. Ook neem ik je stap voor stap mee naar het zaaien en poten van groenten en fruit. Ook al heb je alleen een balkon, toch kun je daar aan de slag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s