Burgerjournalist GONZALO LIRA is VERMIST

Lira rapporteerde altijd de waarheid over Oekraïne
Zelensky leidt moord-, ontvoerings- en martelcampagne tegen politieke oppositie. Dit is zeer ernstig!!!

“Een verrader minder”: Zelensky leidt een campagne van moorden, ontvoeringen en martelingen van de politieke oppositie.
De westerse media hebben echter de andere kant opgekeken, terwijl Zelensky en topambtenaren in zijn administratie een campagne van ontvoering, marteling en moord op lokale Oekraïense wetgevers hebben gesanctioneerd, die werden beschuldigd van samenwerking met Rusland. Sinds het uitbreken van de oorlog zijn verschillende burgemeesters en andere Oekraïense functionarissen gedood, velen naar verluidt door Oekraïense staatsagenten nadat zij deëscalatiegesprekken met Rusland waren aangegaan.

Excellent reporting. Here’s Gonzalo’s TG channel

🇺🇦❗️April 18 – Van het Twitter-account van een bekende Oekraïense neonazi; bij de eerste groep troepen die Bucha binnentrok.
Gonzalo Lira is hoogstwaarschijnlijk door hen meegenomen. Zijn verblijfplaats is onbekend. Geen bewijs van leven.

19-apr-2022 De Chileense filmregisseur Gonzalo Lira wordt al 3 dagen vermist na het maken van deze video. Hij was in Oekraïne gevestigd en stelde meedogenloos de leugens en propaganda van de Oekraïense regering aan de kaak.
29-mrt-2022 Gonzalo Lira (CRP) is in DANGER!!!! CRP = Coach Red Pill
Gonzalo Lira wordt vermist.
Wordt de onverschrokken oorlogscorrespondent uit Oekraïne vastgehouden, misschien gemarteld en vermoord, door Oekraïense nazi’s die zijn opgehitst door The Daily Beast? In deze drie minuten durende audio, opgenomen op 21 maart, vertelt Gonzalo Lira ons dat als hij ooit verdwijnt, The Daily Beast de schuldige is.
Wij hopen en bidden dat Gonzalo Lira nog in leven is en dat het viraal laten gaan van deze video kan helpen om druk uit te oefenen op de Oekraïense autoriteiten om hun gestapo ertoe te brengen hem vrij te laten.
26-mrt-2022 Part 1—The False Flag Will Happen In Kiev
26-mrt-2022 Part 2—The False Flag Will Happen In Kiev
10-mrt-2022 ☣ Bioweapons in Ukraine sponsored by the US explained by @Gonzalo Lira

Plaats een reactie