The Last American Vagabond

TRAVELING THE WORLD, WRITING WHAT THE PEOPLE NEED TO KNOW.

The Last American Vagabond werd opgericht om een vrije stroom van informatie mogelijk te maken met betrekking tot actuele kwesties waarmee de wereld wordt geconfronteerd. De nadruk ligt op veel van dergelijke kwesties die doelbewust en discreet worden geschrapt door degenen die financieel of beroepsmatig iets te verliezen hebben door hun relevantie. Het is het hoofddoel van deze site om deze kwesties op een open forum te brengen en het bewustzijn van deze uiterst belangrijke onderwerpen te vergroten.

Ben Swann Interview – Ukraine Bio Labs May Have Been Creating Bio-Weapons
UK Data Reveals The Jab Is Attacking The Vaxed, COVID Jab Impairs Immune System & Spike In The Blood
Zelfverspreidende Vax op komst, Rockefeller “Het volgende normaal volhouden” COVID routekaart & grafeenoxide
Russische Valse Vlag? De Manipulatie van een Verhaal
Catherine Austin Fitts is hier vandaag aanwezig om te praten over de illusie van het terugdraaien van de COVID-beperkingen, over het ingewikkelde onderwerp van wat werkelijk is in deze injectie, en over de financiële slavernij waar dit allemaal toe leidt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s