X22 Report

X22 Report is een dagelijkse show die onderwerpen zal behandelen rond de economische ineenstorting. Al onze rapporten en Daily Alerts worden ondersteund door bron links. Ik werk heel hard om u de feiten te brengen en ik onderzoek alles voordat ik het rapport presenteer. Het X22 Report is “de mening van één man”. Alles wat in de show wordt gezegd is alleen voor informatieve doeleinden. Bij het nemen van een investeringsbeslissing of juridische beslissing is het verstandig om een professional te raadplegen alvorens een beslissing te nemen.

Dit X22 Report en The People is samengesteld ten voordele van “The People”. Als ik zeg “Het Volk” dan heb ik het over iedereen in de wereld. Wij als volk willen vrijheid, we willen in ons levensonderhoud voorzien om ons gezin te onderhouden. De grondleggers van Amerika wilden dit en wij, het volk van vandaag, willen het. Sluit je aan bij mij en vele anderen om te vechten voor wat rechtmatig van ons is.

Dave’s Bio: Ik ben 54 jaar oud en ik heb kinderen. Ik woonde in New York en was daar tijdens 911 en de blackout in het noordoosten. Ik verloor mijn baan in 2008 en werd ontslagen. Sinds 2008 ben ik aan het preppen. Mijn vrouw, kinderen en ik proberen organisch te eten en we proberen alle chemicaliën in voedsel te vermijden. We maken ons eigen brood, eten en pizza van de grond af aan. Ik heb een technologische achtergrond en heb voor grote financiële instellingen gewerkt. Mijn belangrijkste taak was het beveiligen van de systemen tegen virussen en hackers en het onderhouden van de handelssystemen zodat het geld van systeem naar systeem stroomde. Ik heb geprobeerd om met vrienden en familie te praten over wat er aan de hand was, maar elke keer als ik sprak over de overheid, FED en de economische ineenstorting keken ze me aan alsof ik gek was. Ik besloot een website te beginnen en aan de wereld uit te zenden wat er aan de hand was. Ik had niet echt gedacht dat iemand zou luisteren naar wat ik zei toen ik begon, het was gewoon een manier om het woord eruit te krijgen en het van mijn borst te krijgen.

Ik realiseerde me dat, nu alles steeds duurder wordt, het steeds moeilijker wordt om het leven van mijn ouders en grootouders te leiden. Ik realiseerde me dat als we niet allemaal iets doen, onze kinderen niet de mogelijkheden en vrijheden zullen hebben die de grondleggers voor ogen hadden.

Via Rumble kunnen filmpjes hier niet worden ingesloten en kan ik slechts links delen: https://rumble.com/vwypp5-ep-2721b-ff-alert-ds-bio-labs-revealed-in-ukraine-leverage-panic-old-guard-.html?mref=2hzb1&mc=fcbfy

In het kader van transparantie / zelf onderzoek doen ook even deze kant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s