Bewegende bomen.

Ooit gehoord van wandelende bomen??? Ja het klinkt gek wild, Check deze video… De mensheid weet nog lang niet alles over de natuur … we zijn veel te druk op zoek in de verkeerde plaatsen.

Wat er nu gebeurt is dat mensen deze bomen zien bewegen. Dit is een heel echt iets. Ik heb het op video laten zien. Bomen bewegen.
Bomen hebben goede vrienden. Ze discrimineren niet en ze zijn vrienden met bomen van andere soorten. Je hebt boomgoden op deze planeet. Boomgoden. Wat er nu gebeurt is dat mensen deze bomen beginnen te zien bewegen. Dit is een heel echt iets. Ik heb het op video laten zien. Bomen bewegen. En de mensen willen weten wat er aan de hand is? Ik zei dat ze zich voorbereiden op oorlog. Dus nogmaals, wat er gebeurt is dat de sluiers worden opgelicht, ook voor degenen die op hogere bewustzijnsniveaus werken. Hoe hoger je onbewust werkt, hoe meer je zult zien.

Ik denk dat het nieuws dit niet wil vermelden. Dus jullie bomen lopen nu. Planten praten telepathisch met mensen en alles om jullie heen. Water heeft herinneringen en gevoelens. Ja, ik dacht dat ik het vergeten was, jij niet? Ze hebben jullie allemaal al gesloten. Dit is Cleve Baxter. Hij was van de CIA. Hij was een polygraaf expert. Ik weet dat jullie waarschijnlijk denken dat ze geen hersenen of functies hebben die emoties tonen. Cleve dacht dat ook van jullie allemaal. Jullie weten allemaal dat die leugendetector Wiz Khalifa ook in de val heeft gelokt. Cleve deed hetzelfde met zijn planten. Hij begon te denken hoe kan ik een reactie uit deze plant krijgen? Hij dacht, wacht ik weet het, ik steek hem in de fik. En de polygraaf activiteit van de plant begon als een gek op en neer te krassen. Hij dacht er alleen maar aan. Planten produceren een geluid dat niet wordt opgemerkt door een menselijk oor als ze gestrest zijn. Dus mijn vraag is, wat denken jullie allemaal dat de natuur buiten doormaakt met al die slechte dingen die op aarde gebeuren? En we gaan hier niet zitten en doen alsof jullie deze bomen niet zien lopen.
In de jaren 60 en zelfs nu maakten jullie hippies belachelijk toen ze zeiden: verspreid vrede, verspreid liefde, houd de wereld gelukkig, terwijl ze LSD gebruikten in de natuur en zeiden dat alles leefde, kleurrijker was dan wat ze gebruikten bij MK Ultra patienten. Je vraagt je af waarom ze al die psychedelica illegaal hebben gemaakt. En dan heb ik het nog niet eens over water. Wetenschappers hebben zelfs gezegd dat het menselijk bewustzijn effect heeft op de moleculaire structuur van water. Dus wat weten jullie allemaal over de Aarde? Er is meer aan de hand dan wordt verteld. Dat is alles wat ik wil zeggen.

Ik heb van die video’s gezien van bomen die bewegen. Dit ziet er echt vreemd uit. Het is opgenomen met een drone, zoals je kunt zien en het lijkt erop dat de bomen bewegen of in ieder geval één van de bomen beweegt wild. We communiceren met de andere bomen. Ze zeggen dat bomen om de paar jaar twee tot drie centimeter bewegen. Maar dit is wild. Je kunt de bomen zien bewegen, alsof ze aan het schaatsen zijn. Je ziet ze helemaal naar links bewegen, zoals ze net helemaal naar links gingen. Dit zijn nog meer video’s over bomen die bewegen, kijk hier eens naar. Dit ziet er zo gek uit. De manier waarop ze bewegen. Ze zeggen in Centraal en Noord Amerika dat dit vaak gebeurt. Dat bomen meestal hun wortels echt diep in de locatie dat ze echt willen verplaatsen, omdat ze misschien in de schaduw of ze proberen te verplaatsen naar de zon. Dit hier werd gevangen in de Westwoods van Engeland en het lijkt erop dat de grond ademhaling van een soort of de wortels eronder proberen om zich te verplaatsen alsof de bomen op het punt om te bewegen. Het ziet er bijna eng uit, zoals een aardbeving. Niemand van ons heeft ooit zoiets gezien. Al dat bewegen van bomen begint me bang te maken. Sommige mensen zeggen dat ze gegaapt worden door zielen of geesten.
Maar zoals u kunt zien, is deze boom opgenomen op beelden van een mobiele telefoon van iemand bij een benzinestation en deze boom lijkt in nood te zijn. Hij beweegt heel dramatisch. Bijna alsof iemand hem aan het bewegen is. Mechanisch, maar hij beweegt zo ver. Bijna alsof hij loopt. Ik weet het niet. Dat ziet er echt eng uit. Kijk hoe ver het ging. Dat is wild. Dit is iemand die aan het kamperen of wandelen was met zijn vrienden en uit het niets ziet hij deze reusachtige boom bewegen. Ik zou zo bang zijn geweest als ik dit had gezien. Zoals hoe kan het bewegen of wie beweegt dit? Dit is zo wild. Dat zegt alleen maar dat we niet alles hebben opgemerkt of weten. Dat zit al in de natuur. We zijn zo druk met kijken naar Mars en al het andere. We hebben de aarde nog niet helemaal ontdekt. 95% van het water hebben we nog niet eens ontdekt. 95% van de oceaan op aarde. Maar we zijn zo druk bezig met ons zorgen te maken over andere planeten.
Hoe de zonnebloem of welke plant dan ook wordt gebruikt om “muziek” te maken.
Elke plant in de wereld geeft elektrische signalen af, en die zonnebloem geeft in wezen alleen maar kleine energiepulsen af, en zijn synthesizer speelt geluiden af die gebaseerd zijn op die elektrische signaalsterktes die hij opvangt.

Moeder Aarde ademt. Ergens in Canada. Verondersteld wordt dat de wind de bomen beweegt en hun wortels de aarde eronder. (of Westwood Engeland)
iemand bij tankstation
Man, nu moet ik naar buiten en met de bomen gaan praten. Mijn buren zijn al bezorgd
Ok jongens, ik zei dat ik een video zou maken waarin ik tegen een boom praat om te zien of hij naar me reikt. Jullie beslissen 🥰 Nee, ik ben niet gek maar een beetje pessimistisch
Oké, dit is de tweede video die ik zie van mensen die tegen bomen praten en de boom reageert. Er komt iets groots aan. Alles wordt wakker behalve de sfinx, die is gaan slapen
Deze dame legt uit hoe de tiktok challenge door haar geïnterpreteerd zou worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s