Geldzaken

Het verschil tussen een 90 jaar oud biljet en een biljet zoals nu
De wereld heeft schulden voor miljoenen en miljarden dollars en ze hebben geen manier om het terug te betalen.
bijna 40% van al het ooit geprinte geld in America, was geprint in de laatste 12-15 maanden
De Illuminati en Amerika zijn twee maanden na elkaar ontstaan in 1776.
De waarheid van de zaak, de werkelijke citaten van de heersende elite, lijken te verifiëren en te bevestigen dat veel van wat samenzweringstheoretici zeggen inderdaad vrij accuraat zijn. Miljardair CFR lid en Nieuwe Wereld Orde woordvoerder David Rockefeller.
De Nieuwe Wereldorde in uw zak.

Zelfs de dollarbiljetten die u nu in uw zak hebt, dragen de handtekening van de Illuminati-kabal die ze daar heeft gestopt. Heb je je ooit afgevraagd waar al die tekens en symbolen naar verwijzen?
Op de biljetten staat dan wel “In God We Trust”, maar de vele geheimzinnige symbolen die er omheen wervelen laten je weten dat het niet de God van de bijbel is waarnaar ze verwijzen.

1). Novus Ordo Seclorum: Een Latijnse uitdrukking die “een nieuwe orde van de eeuwen” betekent. Letterlijk roept het op tot een Nieuwe Wereld Orde. – Woordenboek.com

2). Annuit Coeptis: Een Latijnse uitdrukking die betekent “hij heeft onze ondernemingen begunstigd”. – Woordenboek.com

3). De Egyptische piramide: Een van de grote symbolen van de Illuminati, de driehoek, die de oude wijsheid van Egypte voorstelt. In de bijbel is Egypte altijd een type van de niet geredde wereld die tegen God in opstand komt.

4). Het Alziende Oog van Horus: Horus werd in de oude wereld aanbeden als beschermgod, en werd vaak afgebeeld als een valk die zijn prooi ving. Horus was het kind van Isis en Osiris, verwekt door hekserij in de Egyptische mythologie. Het symbool van Amerika – de kromtrekkende Amerikaanse zeearend – is geïnspireerd op de valk van Horus. Het Alziend Oog is ontleend aan het linkeroog, het “maan” of “klank” oog van Horus. Horus is een afschuwelijke heidense god, de zoon van Osiris en Isis. Er zit veel heidense Egyptische mythologie in de wortels van de Vrijmetselarij en het Mormonisme. Waarom staat het dan op ons dollarbiljet?

5). 13 Niveaus: De piramide heeft 13 treden, of niveaus die naar de sluitsteen leiden. In de bijbel is 13 het getal voor rebellie. Amerika ontstond toen onze grondleggers in opstand kwamen tegen koning George.

Gepubliceerd in het officiële blad van de Vrijmetselarij, The New Age, hebben we een gedetailleerde uitleg en bekentenis van de Vrijmetselaars dat de symbolen op het dollarbiljet inderdaad Vrijmetselaarssymbolen zijn. Zij hebben sindsdien de naam van hun tijdschrift veranderd in The Scottish Rite Journal. Dit is iets wat de vrijmetselaars van vandaag met hand en tand proberen te ontkennen, maar de feiten zijn hardnekkige dingen.

6). MDCCLXXI: Deze Romeinse cijfers verwijzen naar de oprichting van de Illuminati als organisatie op 1 mei 1776. Dit is geen verwijzing naar onze Onafhankelijkheidsdag, 4 juli 1776.

7). 13 Sterren: Het Bijbelse getal voor rebellie – 13 – vormt de basis van het Grootzegel. Het getal 13 staat overal op het dollarbiljet.

8). E Pluribus Unum: Nog een Latijnse uitdrukking die betekent “van velen, één”. U zult opmerken dat deze uitdrukking precies 13 letters bevat. Verbazingwekkend toeval.

9). Een spinnenweb: Als je naar het achtergrondpatroon van het dollarbiljet kijkt, zul je duidelijk zien dat het een spinnenweb is. De spin en het spinnenweb vertegenwoordigden in oude culturen dood, verraad en verovering.

10). Olijfbladeren en bessen: Je zult opmerken dat de adelaar 13 olijfbladeren vasthoudt met 13 olijfbessen. Het olijfblad is een teken van vrede, maar de klauwen van de adelaar zijn gesloten om aan te geven dat deze dingen worden weggenomen, en niet worden aangeboden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s