13 Bloedlijnen

De 13 Satanische Bloedlijnen – Tetralogie. Robin de Ruiter
het boek van de 13 bloedlijnen

NIEUWSTE UITGAVE 2020 DE OORZAAK VAN VEEL ELLENDE EN KWAAD OP AARDE DE VERBORGEN MACHT ACHTER DE AANSLAGEN VAN 11 SEPTEMBER 2001 ONTSLUIERD: DE PROTOCOLLEN VAN SION OP ZOEK NAAR DE WAARHEID
Deze bestseller, uitgebracht in meer dan honderd landen, heeft wereldwijd veel teweeg gebracht en is in Frankrijk verboden.

De wereld kende nog nooit zoveel oorlogen, revoluties, vluchtelingen en ontheemden. Daarnaast worden we geteisterd door klimaatveranderingen en toename van natuurrampen waardoor grote voedseltekorten zullen ontstaan. Door de wereldwijde crisis waarin wij ons sinds 2008 bevinden is de werkeloosheid wereldwijd gestegen en in veel landen leiden de mensen steeds vaker honger. Overheden praten over bezuinigingen en onze pensioenen lopen gevaar. De wetteloosheid neemt overal toe en de liefde onder de mensen verkoeld steeds meer. Angst en depressies zijn aan de orde van de dag en veel mensen voelen zich door sociale, geestelijke, lichamelijke en emotionele problemen ontmoedigd en terneergeslagen. Velen vragen zich af: ‘Waar gaat deze wereld naar toe? Waarheen leidt onze weg? Hoe zijn we in deze chaos beland? Wat staat ons nog te wachten?\’

We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen, en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting. Onder het oppervlak van de officile politiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. De gehele politieke structuur van deze wereld wordt ondermijnd.

De wereld wordt door heel andere personen geregeerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. De zichtbare wereldleiders zijn niet meer dan marionetten die vanuit een achtergrond gedirigeerd worden.

We worden geregeerd, ons brein wordt gekneed, onze smaak gevormd, onze ideen gesuggereerd, grotendeels door mensen waarvan we nog nooit hebben gehoord. In praktisch elke handeling in het dagelijkse leven, of dit nou is binnen de politiek of zakensfeer, in onze sociale omgang of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door een relatief kleine groep mensen.

We leven niet langer in een wereld van naties en ideologien. Er zijn geen naties. Er zijn geen volkeren. Er zijn geen Russen. Er zijn geen Arabieren. Er is geen derde wereld. Er is geen westen. Er zijn geen Verenigde Staten. Er is geen democratie. Er is uitsluitend DuPont, mM, fIT, AT&:T, Dow, Shell en Exxon. Dat zijn de wereldnaties van tegenwoordig.

De macht van deze concerns overschrijdt alle grenzen. De belangrijkste politieke, economische en militaire beslissingen worden ondergraven door globale organisaties die door geen enkele regering of publieke organisatie gecontroleerd of ter verantwoording geroepen worden.

Wij hebben te maken met de opkomst van een nieuwe geopolitieke supernationale kracht op het wereldtoneel. Deze geopolitieke kracht bestaat uit de rijkste families op deze planeet. Samen met de machtigste multinationale bedrijven oefenen zij de controle uit over alle landen en alle coalities van landen. Het werkelijke doel van deze elite is complete zeggenschap over Planeet Aarde.

Dit boek dient ertoe bij te dragen dat zoveel mogelijk mensen zullen gaan beseffen wat hen in de komende jaren boven het hoofd hangt en waarom. De auteur laat in dit boek niets of niemand onberoerd en toont – aan de hand van talloze feiten – de ontluisterende gang van zaken achter de schermen van de wereldpolitiek.

Dit artikel noemt de 13 families die schuilgaan achter de Zwarte Paus. Wie de echte beslissers zijn. Als dit naar buiten komt, is dat goed nieuws. Dat betekent dat ze opgejaagd en gearresteerd kunnen worden, of van deze planeet gehaald. Bewaar een kopie, je gaat het nodig hebben in de komende maanden. ~ Drake
Allemaal gecontroleerd door de Jezuïetenorde en hun Ridders van Malta en Teutoonse Ridders, allen gevestigd in de raketbeschermde Borgo Santo Spirito in Rome.
Pepe Orsini – Italië
Henry Breakspear – Macau, China
Dit is eindelijk de echte macht.
Dit is de Guelph en de Ghibellijnse macht over de mensheid.
De Cecil familie werd gecontroleerd door de machtige Jezuïeten familie bekend als de Pallavicini.
Maria Camilla Pallavicini is veel machtiger dan Koningin Elizabeth II.
De Koningin en Prins Philip zijn volledig ondergeschikt aan de Pauselijke Bloedlijn de Breakspear Familie en hun Jezuïeten UKHQ op 114 Mount Street.
Bestudeer wie Elizabeth I dat astronomische bedrag gaf om tegen de Spanjaarden te vechten, ja Pallavicini.
De machtigste man op dit moment in de samenzwering over deze wereld is een Romein met de naam PEPE ORSINI van de machtige Romeinse Pauselijke Bloedlijn de Orsini ook bekend als Orso en de oude Maximus familie.
Er is niemand machtiger dan deze figuur die in werkelijkheid de Grijze Paus is.
De Pauselijke Bloedlijnen zijn de geheime schaduwhiërarchie van de Jezuïetenorde, zelfs achter de Zwarte Paus die op nr. 1 wordt genoemd.
Deze machtige bloedlijnen zijn de Breakspear, Somaglia, Orsini, Farnese & Aldobrandini.
U zult zien dat David Rothschild trouwde met de Aldobrandini met de mooie, Prinses Olimpia Aldobrandini.
Een ander echt hoofd hiervan is Henry Breakspear die nu in Macau in China verblijft.
Veel van de hoofden van de pauselijke bloedlijn wonen nu in Azië en India. Wat zegt je dat?
De huidige zwarte Paus, Adolfo Nicholas, werd naar voren geschoven voor de positie omdat de Jezuïeten Azië als de volgende machtsfactor op de agenda hadden gezet.
Zowel deze zwarte Paus als de witte Paus zijn niet van Pauselijke bloedlijn, ze zijn beide gewone burgers.
Ik heb de machtigste families op de planeet genoemd. Ik heb de Grijze Paus genoemd, degene tussen de witte en de zwarte, maar ongezien.

Saturnalian Brotherhood –
De echte 13 Zoroastrian Bloedlijnen van de Illuminati
House of Borja
House of Breakspeare
House of Somaglia
House of Orsini
House of Conti
House of Chigi
House of Colonna
House of Farnese
House of Medici
House of Gaetani
House of Pamphili
House of Este
House of Aldobrandini
Deze Egyptische Ptolemaeïsche Dynastieheersers hebben de volledige controle over de Compagnie van Jezus, de Hoge Grijze Raad van Tien, en de Zwarte Paus
Dit is wat goede info over de Zwarte Paus:
De ‘Zwarte Paus’, Overste Jezuïtische Generaal (De President van de Wereld), spreekt op de Loyola ‘Militaire Fortress’ Universiteit in zijn niet geratificeerde 14e Amendement ‘Little Rome’ D.C. United States Corporation.
Een vennootschap onder Internationaal Maritiem Admiraliteitsrecht (Uniform Commercial Code) gebaseerd op Vaticaans Canoniek Recht en geperfectioneerd door het Romeinse Rijk.
Hij liegt over zijn macht, hij is meer dan de paus sinds 1814.
Hij dient en werkt alleen met de schaduw Jezuïeten, zijnde de pauselijke bloedlijn Orsini’s, Breakspear’s, Aldobrandini’s, Farnese’s, Somalgia’s.
Adolfo is niet van Pauselijke Bloedlijn, sommige Zwarte Pausen zijn dat wel geweest.
De volgende aan de macht onder de Jezuïeten is de Bourbon, Koning Juan Carlos van Spanje. De Romeinse monarch van de wereld, de koning van Jeruzalem en SMOM militair navigator.
Dit is het ware machtssysteem van de wereld op dit moment.
Adolfo dient als een militaire Generaal om de Zoroathrianisme en Mithraisme mysterie scholen te beschermen.
De Jezuïeten werden opgericht door de Pauselijke Bloedlijn Farnese tijdens het bewind van Farnese Paus Paulus III.
Loyola kreeg de opdracht van Alessandro Kardinaal Farnese.
Laatst bewerkt door Open Your Eyes op 6/15/2010 om 12:37 AM
De Borgia misdaad familie creëerde de Jezuïeten!!
Na het verschrikkelijke bewind van Paus Alexander VI, walgden de Romeinen van de Spanjaarden en zwoeren dat er nooit meer een Spaanse Paus zou komen. Deze vijandigheid jegens de Spanjaarden werd nog versterkt door de inname van Rome in 1527 om de scheiding van Hendrik VIII van Catharina van Aragon te voorkomen.
Het Borgia antwoord op deze Spaanse vijandigheid was de oprichting van de orde van Jezuïeten – een quasi religieuze/militaire strijdmacht waarvan de leden volledig toegewijd waren aan hun Spaanse leider die de militaire titel van generaal droeg.
Net als de Witte Paus wordt de generaal voor het leven gekozen en de Jezuïeten dynastie is een parallel of pseudo pausdom…. Natuurlijk is de generaal tevreden om de show van achter de schermen te leiden om niet de eeuwenoude Italiaanse haat tegen de Spanjaarden op te wekken.
De Jezuïeten generaal wordt in het Vaticaan de “Zwarte” Paus genoemd omdat hij altijd in het zwart gekleed gaat.
De Jezuïeten werden in 1540 officieel opgericht door paus Paulus III. Ignatius LIEola werd hun eerste generaal.
Don Francis Borgia was de achterkleinzoon van Paus Alexander VI, en medeoprichter van de Jezuïeten. Van moederszijde stamde hij af van koning Ferdinand van Aragon.
De Spanjaarden controleren het Vaticaan via de Jezuïeten.
De Spaanse inquisitie controleert het Vaticaan al 500 jaar via de jezuïeten. Alle jezuïeten leggen verantwoording af aan hun generaal in Rome, die op zijn beurt de zaak achter de schermen regelt, zonder enige publiciteit of publieke bijval, om de eeuwenoude Italiaanse vijandigheid tegen de Spanjaarden niet op te wekken…

Coronacrisis – Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij
Robin de Ruiter heeft een nieuw boek geschreven waarvan hij mensen afraadt het te lezen als zij geloven dat wij in deze bijzondere situatie zijn terecht gekomen door de coronapandemie. “Want, zegt de schrijver, Iedereen met een gezond verstand weet dat een lockdown bij voorbaat en volslagen sociale en economische ontwrichting teweeg zal brengen.” De eerste druk van dit boek verscheen in 2009. Daarin voorspelde De Ruiter niet alleen een wereldwijde lockdown, maar hij legde ook uit waarom die moet plaatsvinden. Naar aanleiding van de coronapandemie pakt de auteur nu de draad weer op waar hij de eerste uitgave mee eindigde. Toen waarschuwde hij al voor technologische werelddictatuur, de zogenaamde Nieuwe Wereld Orde.
‘Als je door de boeken van Robin de Ruiter uit 2006 & 2011 bladert, begrijp je waarom hij monddood werd gemaakt’.
Op social media circuleert momenteel een filmpje van iemand die een passage voorleest uit ‘De 13 Satanische bloedlijnen’, een boek van schrijver Robin de Ruiter. “Oh my God,” zegt de persoon. “Volgens de Internationale Gezondheidsregelgevingen van de Constitutie van de WHO die in juni 2007 van kracht werden, heeft de directeur-generaal van de WHO het recht om internationaal een noodsituatie voor de gezondheid af te kondigen. In dat geval kan worden besloten tot quarantaine, reisbeperkingen en gedwongen vaccinatie…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s