WHO Treaty – IT DID NOT PASS

A Battle Won: WHO Global Pandemic Treaty Did Not Pass


Overwinning op de Wereldgezondheidsvergadering!
Ik ben zo trots op de Canadezen.

Geëngageerde burgers over de hele wereld hebben onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat de wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling er vorige week tijdens de Wereldgezondheidsvergadering niet doorkwamen. Zoals u zich herinnert, zouden die wijzigingen de Wereldgezondheidsorganisatie (de WHO, een organisatie van de Verenigde Naties) meer macht hebben gegeven over het aanwijzen van en reageren op pandemieën in ons land. We hebben NEE gezegd tegen een groep ongekozen bureaucraten die zich bemoeiden met onze gezondheidszorg bij een pandemie.
Hier is de tijdlijn van hoe we wonnen tegen de WHO overreach:
-Op 18 januari 2022 stelde de Amerikaanse regering Biden wijzigingen voor aan de Internationale Gezondheidsregeling (IHR). Er hing een waas van geheimzinnigheid rond deze wijzigingen en er werd in de daaropvolgende maanden veel gepraat over het wereldwijde pandemieverdrag (dat nog niet is opgesteld).
-Op 17 mei 2022 lanceerde ik een petitie om het verdrag tegen te houden.
-Op 18 mei 2022 vroeg ik premier Justin Trudeau waarom Canada zou overwegen deze amendementen te ondertekenen en vroeg ik om een nationaal onderzoek naar onze eigen reactie op een pandemie. Later die dag organiseerde ik een Facebook Live evenement om uit te leggen welke onderdelen van de amendementen van de IGR zorgen baren.
-Op 19 mei 2022 publiceerde de CBC – die jaarlijks 1,2 miljard dollar van de regering ontvangt – een artikel waarin mijn beweringen werden bekritiseerd en waarin zogenaamd neutrale deskundigen suggereerden dat ik mensen misleidde, angst aanjaagde en samenzweringstheorieën spuide.
-Op 22 mei 2022 ontdekte ik dat de zogenaamde deskundigen helemaal niet neutraal waren, maar banden hadden met de Trudeau Foundation en zelfs met de WHO.
-Op 23 mei 2022 stuurde ik een brief naar Minister Jean-Yves Duclos (de Minister van Volksgezondheid en hoofd van de Canadese delegatie naar de WHA bijeenkomst in Genève) met het dringende verzoek om de amendementen op de IGR niet te ondertekenen, en deelde met hem de overweldigende respons op mijn petitie, met meer dan 22.000 Canadese handtekeningen.
Ik ontdekte dat groepen uit het maatschappelijk middenveld over de hele wereld hier ook tegen streden. Op vrijdag 20 mei 2022 daagde een inwoner van het Verenigd Koninkrijk zijn regering voor de rechter om uit te zoeken wat ze deden met de wijzigingen in de IGR en om documenten openbaar te maken. Uit de documenten bleek een gebrek aan consensus tussen de landen in de Werkgroep reactie op pandemieën.
(Volgens onbevestigde bronnen hadden veel Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen ernstige bezwaren tegen de wijzigingen). Hoewel we geen enkel incident kunnen toeschrijven aan het gebrek aan consensus, weten we dat de druk vanuit het maatschappelijk middenveld over de hele wereld toenam, onder meer door de rechtszaak.

-Op 24 mei 2022 bleek dat de IGR-amendementen van Biden niet langer ter tafel lagen en werden nieuwe amendementen ingediend bij de Werkgroep reactie op pandemieën. Deze werden echter ingediend in strijd met artikel 55 van de IGR, dat voorschrijft dat alle amendementen ten minste vier maanden vóór de Wereldgezondheidsvergadering moeten worden ingediend. Deze kennisgevingstermijn is nodig zodat het maatschappelijk middenveld de tijd heeft om ze te bekijken en te reageren.
-Op 27 mei 2022 werden de vervangende amendementen herzien en gepubliceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie, en vervolgens aangenomen door de Wereldgezondheidsvergadering .

Overwinning verzekerd! Hoewel de vervangingsamendementen waarschijnlijk onwettig zijn omdat ze de regel van de kennisgevingsplicht overtreden, lijken ze veel milder te zijn dan de oorspronkelijke amendementen. Het lijkt erop dat de WHA het nodig vond de oude amendementen door iets anders te vervangen omdat zij geen consensus kon bereiken. Ons werk om aan de alarmbel te trekken heeft bijgedragen tot het gebrek aan consensus, waardoor de WHA de oorspronkelijke amendementen heeft laten vallen. We hebben gewonnen!
Maar we mogen het hier niet bij laten. We moeten de opstelling van het wereldwijde pandemieverdrag blijven volgen om ervoor te zorgen dat de WHO niet nog meer pogingen tot machtsgreep onderneemt. We moeten ook dankbaar zijn dat dit een venster was op wat de WHO wil doen – de mogelijkheid tot openbare raadpleging beperken en de reactie op een pandemie harmoniseren en centraliseren, weg van soevereine naties naar de WHO-elites. Nu we dit weten, moeten we aandringen op transparantie in het proces van de WHO en de WHA in de toekomst.

Avi Yemini > > Twitter
Je kunt dit niet verzinnen.
ALLES over het World Economic Forum is NEP.
De gehele Davos is volledig gefabriceerd.
Geloof me niet op mijn woord.
Kijk zelf wat @TheRealRukshan en ik ontdekte.
RT het dan zodat de wereld het kan zien.
MEER: http://WEFreports.com zie onderaan hun docu serie
Introducing The Reset: The Great Reset Docuseries
CRAZY VIDEO: Davos BEFORE the “official” cameras arrive
Op de armen van agenten die Jack Posobiec aanhielden terwijl hij verslag uitbracht in Davos. Waarom heeft het WEF zijn eigen politie nodig?
We The People News is een onafhankelijke grassroots nieuwsorganisatie die zich richt op de actualiteit, geopolitieke zaken die obstructie van de overheid aan het licht brengen, en de vrijgave van recentelijk vrijgegeven documenten aan het publiek die vaak corruptie onthullen in regeringen over de hele wereld.
The Great Reset’ is een boek dat mede is geschreven door de voorzitter van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab. Deze docuserie gaat in op het boek, dat in juni 2020 is gepubliceerd, en op de mensen die werken aan de uitvoering van de agenda van het WEF over de hele wereld.
Rebel Nieuws: Vertelt de andere kant van het verhaal. In tegenstelling tot bijna al onze concurrenten in de mainstream media, ontvangt Rebel News geen overheidssteun. We zijn afhankelijk van ons gulle publiek om ons te helpen verslag uit te brengen.
Rebel Nieuws, 20 mei, 2022
In aflevering één van The Great Reset Docuseries, introduceren we The Great Reset. We geven de achtergrond van het Wereld Economisch Forum en zijn voorzitter, Klaus Schwab, samen met de andere globale elites die hielpen bij de geboorte van de organisatie. We onderzoeken de organisaties die elkaar aanvullen en die samenwerken met het WEF om een nieuwe vorm van wereldbestuur te plannen en uit te voeren via The Great Reset.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s