Dr. Amandha Vollmer

Dr. Amandha Vollmer

Amandha Dawn Vollmer heeft een bachelor in agrarische biotechnologie van de Universiteit van Lethbridge (2000) in Alberta, Canada en een graad van Doctor in de Natuurgeneeskunde van het Canadian College of Naturopathic Medicine (2008) in Toronto.

Website: https://thebigvirushoax.com/dr-amanda-vollmer

12-11-2022 De vaccins schaden de vruchtbaarheid, ernstig zelfs. Het sperma van ingeënte mannen zwemt niet, de eicellen van ingeënte vrouwen groeien niet uit tot embryo’s, we zien een golf van menstruatieproblemen en een toename van onvruchtbaarheid en doodgeboorten, postmenopauzale vrouwen hebben massale baarmoederbloedingen, zelfs tot in hun 90ste. Ga naar Https://mycyclestory.com voor meer.
18-apr-2022 De ogen zijn nutteloos als de geest blind is.
13-apr-2022 CONVID SNAKE VENOM (BULLSH*T) WATCH THE SNAKES ! DISCERNMENT TIME AGAIN ! (AMANDHA VOLLMER)
JULLIE STEM EN ACTIES ZIJN BELANGRIJK! JULLIE HEBBEN ALLE MACHT OM HET GOEDE TE STEUNEN EN HET KWADE TE BEËINDIGEN! Laat niemand je vertellen dat ze alles controleren en je laten opgeven. Psyops omvatten het leeg laten lopen van waarheidsprekers, hen gebruiken om anderen zich negatief, hopeloos en verslagen te laten voelen. Transcript: Breaking News hier in Canada, Turdoh herroept de Emergencies Act als gevolg van immense publieke druk plus de Senaat debatten waren niet in zijn voordeel. Deze natte noedel van het WEF overspeelde zijn hand, net zoals hij chronisch zijn toespraken overspeelt. Het lijkt er dus op dat het Wereld Economisch Forum het Huis heeft gekocht, maar niet de Senaat. Sorry Schwabby voor de teleurstelling. En voor al diegenen met het chronisch cynisme-syndroom die onze konvooien niet steunen en het een PsyOp noemen, tijd om je woorden op te eten. Deze NWO psychopaten zijn slordig en niet alles in deze wereld is slecht. ADV Uit.
A virus is not what you think it is.
Dr. Amandha Vollmer legt uit “Afgifte” van Spike Glycoproteïnen door de Covid Gevaccineerden

Eén gedachte over “Dr. Amandha Vollmer”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s