Justin Bieber

Justin Drew Bieber is een Canadees zanger. Hij begon als kleuter met drummen en gitaarspelen en zong voor het eerst in het openbaar toen hij twaalf jaar oud was

10-jun-2022 Justin Bieber onthult dat hij het Ramsay Hunt-syndroom heeft en dat zijn gezicht gedeeltelijk verlamd is: ‘Ik heb hoop’
Naast gezichtsverlamming kan het Ramsay Hunt syndroom gehoorverlies veroorzaken en vereist snelle behandeling zodat het niet permanent wordt
of bedoelen ze de bijwerking:💉💉💉 Bell’s Palsy nu 15.710 cases
Skrillex and Diplo – “Where Are Ü Now”
Is Justin Bieber een slaaf van het systeem en heeft hij al die tijd in zijn muziekvideo’s geholpen om de mensenhandel en de valse vlag gebeurtenissen bloot te leggen, net zoals vele artiesten in het verleden hebben gedaan? “Bush deed 9/11” “Dromen sterven als je wakker wordt” Morphius & Neo referenties. Epstein Eiland, Ellen, Obama, Oprah comms. Zoveel symboliek om hier uit te pakken. Ik heb deze video al een tijdje in mijn galerie en vroeg me af of hij misschien met Brithey Spears samenwerkte. Het zou leuk zijn als ze een tweet zou plaatsen op haar Instagram om te bevestigen. “Degenen waarvan je denkt dat ze slecht zijn, zijn goed. Degenen waarvan jij denkt dat ze goed zijn, zijn slecht.”
16-sep-2021 Justin Bieber maakte een interessante en bekende claim afgelopen nacht: “The Best Is Yet To Come!”

Justin Bieber heeft een rozentatoeage laten zetten nadat Britney over haar Project Rose begon om zijn album Justice te vieren. De vader van zijn vrouw, Hailey Bieber, is Stephen Baldwin. Stephen, een oude christen en Trump-aanhanger, heeft foto’s van rozen gepost en Hollywood uitgescholden. Er zijn veel verbanden tussen de mensen die Britney en Bieber tot slaaf maakten. Ik geloof dat Bieber al vele jaren schreeuwt om hulp & probeert los te komen van de Cabal net als Britney & hij heeft zijn muziekvideo’s & social media posts gebruikt om hen te ontmaskeren & te trollen. #ProjectRose

Justin Bieber – Holy | Money Heist Free Fire Them
Justin Bieber posts pictures of children with # yummy and then posts Yummy in pizza lettering #pizzagate
20-02-2021 Justin Bieber is The Weeknd Super Bowl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s