WHO pandemic treaty – pandemie verdrag

WHO-pandemieverdrag: het niet-gekozen internationale gezondheidsagentschap staat op het punt om ingrijpende nieuwe bevoegdheden te krijgen.
Een nieuwe impuls voor vaccinpaspoorten, wereldwijd toezicht en meer.
Is het niet interessant hoe stil de pers over het “Pandemie Verdrag” is?

De 75e Wereldgezondheidsvergadering is het besluitvormingsorgaan van de WHO. Zij wordt bijgewoond door delegaties van alle lidstaten van de WHO. Haar belangrijkste taken zijn het vaststellen van het beleid van de organisatie, het benoemen van de directeur-generaal, het toezicht op het financieel beleid en het bekijken en goedkeuren van de voorgestelde programmabegroting. De Gezondheidsvergadering wordt jaarlijks gehouden in Genève, Zwitserland. #WHA75
Wie steunt het pandemieverdrag van de WHO?
Justin Trudeau Prime Minister of Canada,
Boris Johnson, Prime Minister of the United Kingdom;
Tedros Adhanom Ghebreyesus, Director-General of the WHO.
Joe Biden President of the US,
Hon Scott Morrison Prime Minister of Australia, and
Jacinda Ardern Prime Minister of New Zealand
Narendra Modi Prime Minister of India
Volodymyr Zelensky, President of Ukraine;
Erna Solberg, Prime Minister of Norway;
António Luís Santos da Costa, Prime Minister of Portugal;
Mario Draghi, Prime Minister of Italy;
Klaus Iohannis, President of Romania;
Emmanuel Macron, President of France;
Angela Merkel, Chancellor of Germany;
Charles Michel, President of the European Council;
Kyriakos Mitsotakis, Prime Minister of Greece;
Pedro Sánchez, Prime Minister of Spain;
Mark Rutte, Prime Minister of the state Netherlands;
Sebastián Piñera, President of Chile;
Aleksandar Vučić, President of Serbia;
Andrej Plenković, Prime Minister of Croatia;
Moon Jae-in, President of the Republic of Korea;
J. V. Bainimarama, Prime Minister of Fiji;
Prayut Chan-o-cha, Prime Minister of Thailand;
Paul Kagame, President of Rwanda;
Uhuru Kenyatta, President of Kenya;
Carlos Alvarado Quesada, President of Costa Rica;
Edi Rama, Prime Minister of Albania;
Cyril Ramaphosa, President of South Africa;
Keith Rowley, Prime Minister of Trinidad and Tobago;
Kais Saied, President of Tunisia;
Macky Sall, President of Senegal;
Joko Widodo, President of Indonesia;

Zwitsers leger geeft Schwab 5.000 troepen en ‘No-Fly Zone’ voor de Davos-top van dit jaar
De Zwitserse regering heeft haar grootste militaire inzet in vredestijd ingezet – niet voor een oorlog of overzeese interventie, maar eerder om de mondiale elite te beschermen die zich in Davos verzamelt voor klaus Schwabs jaarlijkse World Economic Forum confab.
Naast soldaten die veiligheidshekken plaatsen, zal de Zwitserse regering zo’n 5.000 militairen inzetten, evenals duizenden lokale en regionale politie.
De straaljagers van de Zwitserse luchtmacht zullen voortdurend boven het evenement cirkelen om een ‘no-fly zone’ af te dwingen tijdens de globalistische top van de elite.

Tedros: Helaas is er een “kleine minderheidsgroep” die tegen het WHO Pandemie Verdrag is. Je weet dat als ze dit zeggen, het veel groter is dan ze aankondigen 👌🏻
De satanische agentschappen zijn niet langer relevant. Ze hebben hun handen overspeeld en hun dekmantel is wijd open geblazen. De enige weg vooruit voor hen is het orchestreren van m*nmade p💀ndem☠️c en dodelijk geweld te gebruiken op de mensen van de wereld
Albert Bourla, CEO van Pfizer, legt de nieuwe technologie van Pfizer uit aan de menigte in Davos: “pillen” – een pil met een piepkleine chip die een draadloos signaal naar de relevante autoriteiten stuurt wanneer het geneesmiddel is verteerd.
“Stel je de naleving voor,” zegt hij

Pandemieverdrag 2022 van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zal stemmen over enkele amendementen (zie pdf) op wereldwijde gezondheidsvoorschriften die naties – waaronder de Verenigde Staten – van hun soevereiniteit zullen beroven… allemaal in naam van “paraatheid” voor “gezondheidsnoodsituaties”.

  • De Wereldgezondheidsorganisatie heeft onlangs een document vrijgegeven dat enigszins onheilspellend de titel draagt “Versterking van de paraatheid van de WHO voor en de reactie op noodsituaties op gezondheidsgebied: Voorstel tot wijziging van de Internationale Gezondheidsregeling (2005).”
  • De wijzigingsvoorstellen werden aanvankelijk in januari 2022 ingediend door Loyce Pace, de Assistant Secretary for Global Affairs, US Department of Health and Human Services, en gesteund door het Witte Huis. Ze zullen als voorlopig agendapunt 16.2 op de komende Wereldgezondheidsvergadering in Genève, Zwitserland, van 22 tot 28 mei 2022, staan.
  • Maar zoals velen waarschuwen, zijn deze voorgestelde amendementen klaar om een gevaarlijk precedent te scheppen en één die zou bedreigen… Indien deze amendementen worden aangenomen, zou de directeur-generaal van de WHO in feite eenzijdig noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid in elk land kunnen afkondigen, zelfs tegen de medewerking en de wil van dat land in. Met name zou de directeur-generaal dergelijke verklaringen kunnen afleggen op basis van een persoonlijke mening over de vraag of er sprake is van een “potentiële” of mogelijke bedreiging voor andere landen.
🚨 22 mei 2022 – 28 mei 2022 vindt er iets heel belangrijks plaats dat alle aangesloten landen aangaat. De bijeenkomst vindt plaats in DAVOS. Alle landen zullen hun soevereiniteit aan de WHO overdragen. Dit is geen samenzwering.
Christine Anderson, lid van het Europees Parlement, wijst op het WHO-verdrag dat soevereiniteit en verantwoordingsplicht vernietigt.
Europarlementariër Christine Anderson over het Pandemic Treaty van de ongekozen WHO: “Hoe kan je tegen de WHO ingaan? Je kunt ze niet voor de rechter slepen, je kunt ze niet dreigen om ze niet meer te kiezen…Als ze zeggen je blijft thuis zolang wij zeggen, blijf je ook thuis.
WHO wil infodemische “misinformatie” censureren met pandemieverdrag
“Een witboek van de Wereldgezondheidsorganisatie waarin wordt gepleit voor uitbreiding van de WHO-bevoegdheden via het pandemieverdrag zet het aanpakken van ‘infodemische’ COVID-‘misinformatie’ bovenaan hun lijst.
Onder het mom van “bescherming van de Gemeenschap” schrijft de WHO: “Infodemische onjuiste informatie van COVID-19 – vaak in combinatie met ondoeltreffende, inconsistente risicocommunicatie en berichtgeving over de volksgezondheid – heeft het vertrouwen van het publiek in de volksgezondheidsautoriteiten en de wetenschap ondermijnd en de doeltreffendheid van volksgezondheids- en sociale maatregelen en de vraag naar tegenmaatregelen zoals vaccins ondermijnd.
Nieuwe technieken voor infodemiebeheer kunnen sommige van de corrosieve effecten van verkeerde informatie op het vertrouwen van het publiek in de wetenschap en de autoriteiten tegengaan, maar blijvend vertrouwen en veerkracht moeten worden opgebouwd door effectieve betrokkenheid van gemeenschappen voor, tijdens en na gezondheidscrises.
De WHO wijzigt de richtlijnen ten gunste van Lockdowns
“De Wereldgezondheidsorganisatie is van plan lockdowns en andere niet-farmaceutische interventies om de verspreiding van virussen tegen te gaan, op te nemen in de officiële richtlijnen voor pandemieën.
De onthulling komt in een rapport dat later deze maand aan de Wereldgezondheidsvergadering van de WHO zal worden voorgelegd. Dit maakt geen deel uit van een nieuw pandemieverdrag en hoeft niet door de lidstaten te worden goedgekeurd. Volgens het rapport is de uitvoering al aan de gang.
Velen hebben alarm geslagen over een nieuw WHO pandemieverdrag. Maar zoals ik al eerder heb opgemerkt (en zoals Michael Senger hier opmerkt), ligt er geen nieuw pandemieverdrag op tafel. In plaats daarvan zijn er wijzigingen in het bestaande verdrag, de Internationale Gezondheidsregeling 2005, plus andere aanbevelingen (131 in totaal) die in een rapport van de werkgroep ter versterking van de paraatheid en reactiecapaciteit van de WHO in noodsituaties op gezondheidsgebied naar voren zijn gebracht …
De aanbevelingen in het verslag zijn afkomstig van evaluatiepanels en -comités van de WHO …”
👉 Lees meer: Brownstone Instituut
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro zal geen enkel “pandemieverdrag” van de WHO ondertekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s