Geo-Enigneering / weermanipulatie.

Geo-engineering is het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde, met als doel klimaatverandering, en meer specifiek de zogenaamde opwarming van de aarde tegen te gaan. Dit wordt ook wel klimaatengineering genoemd, omdat deze term duidelijker maakt dat de bedoelde technologieën ingrijpen in het klimaatsysteem. Het betreft ingrijpende maatregelen die direct effect hebben op grootschalige systemen.

28-mrt-2022 Weer oorlogsvoering 101 op heterdaad betrapt. Zijn marine boten medeplichtig aan cloud seeding???? Een nieuwe vorm van weermodificatie. Ik heb nog nooit een storm zo op één plek gehouden zien worden.
Illegale wolkbreuk operaties. Noord NSW weer aangevallen door misdaden tegen de menselijkheid… De vraag is, wat veroorzaakte de regen voor de kustlijn? Was het RAAF vanuit de lucht, boten van de NAVY? Of iets anders. Meestal zijn het militaire vliegtuigen verkleed als passagiersvliegtuigen die sproeien.
Ben je nog steeds sceptisch? Geloof je nog steeds het mainstream verhaal, zelfs na de COVID scamdemie en alle fuckery in de afgelopen 2 jaar? Bekijk ook deze 2 video’s hieronder. Game over.
Voordat je hier stomme dingen schrijft, kijk naar de video hieronder alle data staat hieronder @ http://www.geoengineeringwatch.org

Het verduisteren

Deze kan ik niet insluiten, klik op de link Dane Wiggington en AJ

NOS 11-10-2006 weather control
Manipulating the weather since 1915

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s