Igor en Grichka Bogdanoff twins

Igor Joerjevitsj Bogdanoff en Grichka Joerjevitsj Bogdanoff, ook wel Bogdanov, waren Franse tweelingbroers die bekendheid verwierven als televisiepresentatoren, en als populaire wetenschappers en schrijvers van stukken die ergens het midden hielden tussen serieuze wetenschap en sciencefiction
Grichka overleden 28-dec-2021
Igor overleden 03-jan-2022

10-jan-2022 frans gesproken: Laatste eerbetoon aan de broers Bogdanoff, verenigd tot het einde
REMEMBERING THE BOGDANOFF TWINS
De Bogdanoff-tweeling is geïdentificeerd als krachtig, kwaadaardig met zelfs mentale krachten. Niemand realiseerde zich dat dit werd gefilmd, maar er werd een heel vreemde gebeurtenis op video vastgelegd.
Kijk wat er gebeurt in de opnamepauze nadat de presentator heeft gesproken over inmenging in Amerikaanse verkiezingen
Igor Bogdanoff en Grichka Bogdanoff–Deze Franse tweelingbroers, geboren in 1949, zijn televisiepresentatoren, producenten en wetenschappelijke essayisten die sinds de jaren zeventig diverse onderwerpen op het gebied van science fiction, populaire wetenschap en kosmologie hebben gepresenteerd. Zij bezitten ook verschillende banken en luxehotels over de hele wereld. De Rothschild’s brengen hulde aan dit paar broers en zussen, omdat wordt aangenomen dat zij Oud-Egyptisch DNA hebben dat kan worden teruggevoerd op Atlantis
RED LINE – De verbazingwekkende fysieke transformatie van de Bogdanoff broers door de jaren heen
juni-2021 van 17:07 tot 20:48 BOGDANOFF DODELIJKE STRAAL!
van 25 min tot 33:41 BOGDANOFF TWEELING ONTCIJFEREN!
Frans gesproken..: DE BOGDANOFF BROERS: VERDACHTE STERFGEVALLEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s