Ancient Knowledge (volledige film)

Ancient Knowledge 2014 Volledige film delen 1-6 (7hrs 23min.)

Alle 6 delen gecombineerd , inclusief addendum’s, in één video voor makkelijker kijken.

Heilige Geometrie, Oude Technologie, Spiritualiteit, Bewustzijn, Verborgen Geschiedenis, Verloren Beschavingen, Energie, Koraalkasteel, Magnetisme, Illuminati, Onderdrukking, Religie, Astrologie, Numerologie, Filosofie, Esoterische en Occulte Kennis, en meer…

“De Ouden wisten veel meer dan hun werd toegeëigend met betrekking tot Leven, Het Universum, Astronomie, Geavanceerde Wiskunde, Magnetisme, Genezing, Ongeziene Krachten etc.

Gecodeerde kennis is informatie die wordt overgebracht in tekens en symbolen en we kunnen deze kennis over de hele wereld vinden. Al deze oude waarnemingen en geometrische patronen (Heilige Geometrie) symboliseren ongeziene krachten die aan het werk zijn. We worden voorgelogen door de media. Moderne archeologen weten niet waar ze het over hebben. “De Ouden” waren niet dom of primitief. We zijn er alleen niet in geslaagd deze kennis te ontcijferen in tekens, symbolen en oude kunstwerken. Dit soort informatie wordt voor het publiek verborgen gehouden.

Wetenschappers weten niet wat het universum bij elkaar houdt, het antwoord is geluid en ongeziene krachten. Materie wordt beheerst door geluidsfrequenties. Er is veel meer in het leven dan wij kunnen waarnemen met onze 5 zintuigen. De vraag wordt dan: “Wie of wat bestuurt ongeziene krachten?” Wat zit er achter de symmetrie in de natuur? (Gulden Snede, Phi, Fibonacci reeks etc.) Het kan gewoon geen toeval zijn, naar mijn mening zit er een intelligente geest/bewustzijn achter dit alles dat het allemaal bij elkaar houdt.

De piramides zijn het bewijs, dat er ooit een meer geavanceerde beschaving op aarde heeft bestaan. En ik weet hoe gek het is om te beweren dat onze geschiedenisboeken liegen en niet de waarheid vertellen, toch wijst al het bewijs naar deze conclusie, ik vraag me af hoe zelfs Michael Jackson van dit alles op de hoogte was. Hij probeerde ons te waarschuwen, maar de meesten van ons luisterden niet, zoals altijd.

Word wakker en blijf kijken voor deel 4, inclusief zeer zeldzaam en verdrongen bewijs.
Ancient Sightings / Sites, Machu Picchu, Giza, Paaseiland, Cuzco, Saqsayhuaman, Ollantaytambo, Peru, Stonehenge, Nasca, Mexico, Maya, Azteken, Yonaguni site voor de okinawa kust japan, Onderwater piramides.

Het oplossen van oude mysteries Deel 4.
Coral Castle is een kalkstenen monument dat in “Homestead” Florida staat. De bouwer van Coral Castle “Edward Leedskalnin” beweerde de geheimen van de oude bouwers te kennen en hij bewees dit door het bouwen van het koraalkasteel. Het geheim is magnetisme en anti-zwaartekracht. Hij bouwde een magnetisch apparaat om het gewicht van die enorme stenen teniet te doen of sterk te verminderen, zodat hij ze gemakkelijk op hun plaats kon zetten, zo niet laten zweven. Hij liet aanwijzingen voor ons achter, en we kunnen diezelfde aanwijzingen / symbologie ook vinden in de Norman Hall (Groot Vrijmetselaarsloge) in Philadelphia. De geheimen van het magnetisme zijn gecodeerd in de ontwerpen van de kunstwerken. De vrijmetselaars hebben deze geheimen altijd bewaard, maar de tijden van geheimhouding zijn nu voorbij. Het wereldwijde ontwaken is begonnen en we moeten onze geschiedenisboeken herschrijven. Ze vertellen niet de waarheid. Wordt wakker voor dit feit.

Oplossen van oude mysteries Deel 5.
Deze Aflevering gaat over zeer controversiële onderwerpen die voor sommige kijkers erg verwarrend kunnen zijn. Nikola Tesla, Energie, Koraal Kasteel, Tablet van Shamash, Planeet Saturnus, Hexagonal Vortex Feature op Noordpool, Magnetisme, Gecodeerde Media, Orkaan Sandy, Winterstorm Athena, Reuzen, Nephilim, Mythologie en nog veel meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s