And we Know

LT: Ik ben een gepensioneerde omroeper van het Korps Mariniers die probeert positieve video’s te brengen in een zeer duistere wereld. Na verscheidene maanden van video’s en televisie kijken, was mijn geest constant bezig met hoe ik een EXPERIENCE kon brengen aan elke kijker waar ik eigenlijk op hoopte in video’s. Mijn zonen zeiden dat ik er niet langer over moest praten en het moest doen. Het is makkelijker gezegd dan gedaan wanneer je lange uren werkt en een nieuw bedrijf probeert op te starten. Dit kanaal is gemaakt met de gedachte dat misschien sommige mensen zouden willen voelen dat ze een deel van iets groters zijn, dat ze zien wat ik zie … niet genoeg video’s die er zijn om “Enjoy the Show” zoals Q zou zeggen.

Doe met me mee, laat zien dat het het waard is… deze lange uren die me normaal tot 3 uur ’s nachts brengen na een lange dag… dat die uren je raken… dat, ja, En We Weten is iets waar je deel van wilt uitmaken …

God zegene je. Romeinen 8:28 Genees ons Land

And We Know is gebaseerd op Romeinen 8:28
“En wij weten, dat alle dingen medewerken ten goede voor hen, die God liefhebben, voor hen, die geroepen zijn naar zijn voornemen.”

CHY-NA (is de steeds genoemde china in Ukraine)

Voor meer ga naar:
de website: https://andweknow.com/
of telegram https://t.me/andweknowLT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s