Ellen DeGeneres

Ellen Lee DeGeneres is een Amerikaanse actrice, stand-upcomédienne en sinds 2003 presentatrice van een praatprogramma

Ellen is het perfecte voorbeeld van NARCISSISME!

14-may-2021 Na 19 jaar, kondigde Ellen DeGeneres aan dat haar show voorbij is. Ze had een interview op NBC, gehost door Savannah Guthrie, na haar woensdag aflevering van “The Ellen DeGeneres Show”. Guthrie besprak het giftige werkplek schandaal van de afgelopen zomer.

Afgelopen zomer kwam Ellen in de problemen nadat ze werd beschuldigd van het tolereren van seksisme, racisme en seksueel wangedrag op de set van de show “The Ellen DeGeneres Show.”

Gisteren verklaarde Ellen echter dat het ging om een “gecoördineerde misogynistische” aanval die plaatsvond omdat zij een vrouw was. DeGeneres beschreef zichzelf als gevoelig, zonder “dikke huid,” en dat de aanval, lange vier maanden, haar sterk beïnvloedde.

“Het was echt interessant omdat ik een vrouw ben, en het voelde inderdaad erg misogynistisch,” verklaarde Ellen. “Als het de reden was dat ik stopte, zou ik dit jaar niet zijn teruggekomen, en ik heb er echt over nagedacht om niet terug te komen. Het was verwoestend. Ik ben een persoon die graag mensen gelukkig maakt. Ik bleef tegen Portia zeggen dat als ik een fan van iemand was en zelfs als ik van ze hield, ik zou denken dat er een kern van waarheid in [de aantijgingen] moest zitten, omdat ze niet stopten.”

“Ik had geen idee. Ik heb nooit iets gezien dat daarop zou wijzen, ik begreep het niet, en dat doe ik nog steeds niet,” voegde ze eraan toe. “Het was te georkestreerd. Het was te gecoördineerd. Mensen worden gepest, maar vier maanden achter elkaar? Wanneer elke gast die ooit is gekomen alleen maar heeft gesproken over wat een gelukkige plek dit is ….”

“Ik weet niet hoe ik dat had kunnen weten als er hier 255 werknemers zijn en een heleboel verschillende gebouwen,” concludeerde Ellen. “Tenzij ik pas naar huis ging toen de laatste persoon vertrok… het is mijn naam in de show dus het heeft duidelijk invloed op mij, maar ik zou willen dat iemand naar me toe was gekomen en had gezegd: ‘hé, er is iets aan de hand dat je moet weten’.”

Ellen DeGeneres sprak verder dat het incident vergelijkbaar was met de tegenreactie waarmee ze in 1997 te maken kreeg.

“Mijn therapeut zei dat heel weinig mensen twee keer in hun leven een publieke vernedering meemaken… het was echt interessant omdat ik een vrouw ben, en het voelde erg misogynistisch,” legde Ellen uit. “Ik ben niet kogelvrij, en nee, ik heb geen dikke huid. Ik ben extreem gevoelig, tot op het punt dat het niet gezond is. Als er iets op me afkomt waarvan ik weet dat het niet waar is… Ik kon één of twee van die schoten verdragen, maar vier maanden achter elkaar eiste het zijn tol van me.”

18-aug-2020 BREAKING: 3 Producers Resign From ‘The Ellen Degeneres Show’ Amid Allegations Of Racial insensitivity And Sexual Misconduct

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s