Polio

Poliomyelitis, verkort polio, ook wel kinderverlamming genoemd, is een virusziekte. Het is een ontsteking van de grijze stof in het ruggenmerg. Deze ziekte wordt veroorzaakt door het poliovirus, een enterovirus behorend tot de picornaviridae. Het virus wordt via de ontlasting van besmette personen uitgescheiden.

Sporen van POLIO gevonden in Londens riool, nationaal incident afgekondigd
Het Britse bureau voor de bescherming van de gezondheid heeft een nationaal incident afgekondigd, nadat bij een rioolinspectie in Londen sporen van het poliovirus waren aangetroffen, waardoor bezorgdheid over de verspreiding in de gemeenschap is ontstaan.
Ambtenaren denken dat het poliovirus voorkomt bij enkele nauw met elkaar verbonden personen in Noordoost-Londen, waarschijnlijk uitgebreide familieleden.
Er is een dringend onderzoek gestart om de omvang van de overdracht vast te stellen.
28-aug-2021 Dr. Ardis met een DIRE Waarschuwing! De CDC weet dat kinderen schade zullen ondervinden van griepprikken/vaccins.
De noodgoedkeuring van de FDA voor de injectables gaf de fabrikanten de mogelijkheid om de formule permanent te veranderen. Alleen moesten zij nu voor de definitieve goedkeuring bekendmaken welke ingrediënten en samenstelling zijn opgenomen. De eerste stoffen bevatten b.v. bij Moderna 2 patenten, de definitieve versie 7 patenten. Bovendien zijn ALLE ziekenhuizen en artsen in de VS door de CDC gewaarschuwd om in de herfst een polio-achtige epidemie te verwachten bij kinderen +/- 5 jaar, enz….

2 opmerkingen op bovenstaand bericht

John > > > Hopelijk begrijpt iedereen dat farmaceutische bedrijven WINST zijn. Ze blijven in bedrijf door een drugspijplijn te ontwikkelen of te kopen. Waarom zijn er zoveel auto-immuunziekten? Waarom duwen ze de griepprik? Welke cellijnen werden gebruikt om het griepvaccin te maken. Het is voorspellend!

Simone > > O denk niet dat polio nep is, maar ik lees veel oude documenten. Polio is van velen die door de mens zijn gemaakt. Heel verdrietig. Creëer een gezondheidsnoodgeval en vraag er een vaccin voor. Waarom moesten ze vax maken voor waterpokken. ? Denk er over na. De snelheid van molloscum sinds het waterpokkenvaccin is enorm gestegen. Dit hoorde ik niet toen ik een kind was. Ik ben pediater en ik diagnosticeer elke dag molloscum. Het duurt 2 jaar voordat een virale wrat weggaat. Verspreidt zich als een gek, het immuunsysteem kan het niet meer onderdrukken. Er is een studie die dit bevestigt

Polio was een ander virus dat NOOIT geïsoleerd is. Dat vaccin veroorzaakte veel gevallen. De meedogenloze vernietiging van de gezondheid van onze kinderen
POLIOVACCIN BEVAT: PRIMAIRE APEN-NIER-CELCULTUUR AFGELEID.
Mens en microbe, van Polio tot COVID19… een nooit relevanter forensisch onderzoek naar de National Childhood Vaccine Injury Act van 1986 en de gevolgen ervan.
Wat gebeurt er als een oude wijsheid – de intuïtie van een moeder – het opneemt tegen machtige belangen in een race tegen de klok?

Dr. Fauci zit in het bestuur van Bill Gates, samen met Dr. Birx. Zij zwemmen met grote farmaceuten. Fauci heeft patenten op onderdelen die in vaccins worden gebruikt en verdient miljoenen aan vaccins. Bill Gates heeft miljarden verdiend aan vaccins en heeft meer dan 700.000 kinderen in India verlamd met zijn poliovaccins.

POLIO IS TERUG IN HET VK na 40 jaar. En ambtenaren geven toe dat het een vaccin afgeleid virus is. Het decennium van de pandemieën. Ben je al klaar om je rechten en vrijheden permanent op te geven?

De waarheid over “polio” verlamming: het was DDT vergiftiging.
“Vliegende en bijtende insecten op Jones Beach sterven in een wolk van DDT, nieuw insecticide. Een op een vrachtwagen gemonteerde generator spuit het gif, gemengd met oliedruppels, over een gebied van 4 mijl van de New York City speeltuin. DDT, dat werd verspreid door vliegtuigen van het leger en de marine en met de hand werd gespoten, verjaagde gevaarlijke ziektedragende vliegen en muggen op eilanden in de Stille Oceaan. DDT heeft een nadeel: het doodt veel nuttige en onschadelijke insecten, maar niet alle schadelijke insecten. Vogels en vissen die grote hoeveelheden met DDT vergiftigde insecten eten, kunnen ook slachtoffers worden.
(National Geographic Magazine, oktober 1945, blz. 410)”
Dit is de Amerikaanse viroloog Dr. Jonas Salk (1914-1995). In de jaren vijftig besloot hij zijn poliovaccin niet te patenteren, zodat het voor miljoenen mensen betaalbaar zou zijn. Hij verloor ongeveer 7 miljard dollar, maar redde miljoenen levens.
The Origin Of AIDS:
Documentary about the hypothesis that HIV may have been caused by mass vaccination against Polio, in Congo, between 1957 and 1960.
Did scientists inadvertently cause the AIDS epidemic? More than 20 years after the AIDS epidemic started, we still do not know its origins. Many believe that the answer is hidden in the research undertaken to find a cure to the Polio epidemic. As the scientific community’s ethical responsibilities are called into question, the debate over the origins of AIDS rages on.

Plaats een reactie