Endemol

Endemol Shine Nederland is een Nederlands televisieproductiebedrijf, onder de naam Endemol opgericht in 1994. Endemol Holding B.V. was een van de grootste internationale televisieproducenten en is in 2015 opgegaan in de Endemol Shine Group. Endemol Shine Nederland is sinds 2020 een van de Nederlandse bedrijven van Banijay.

🔴 DUTCH PEDOGATE! ENDEMOL RTL/TALPA ‘The Voice of Holland’
U kunt zien Alles is verbonden! De Bilderberg Groep, Bertelsmann, Dutch Endemol
[John De Mol], Nazi’s, Pedogate, Transagenda [AGENTEN]. Ali B, Marco Borsato, Anouk [COACHES DE STEM VAN HOLLAND], Linda de Mol zus van John de Mol en John de Mol Jr. De MSM, onze Royals, Politici, Rechters, Advocaten, Klaus Schwab [BETAALD ENDEMOL JOHN DE MOL om hun/zijn [het] verhaal door te drukken]
Het logo van Talpa is een bijna exacte weergave uit de hermetische kabbala. Het is de geometrische ’tree of life’ oftewel levensboom uit de hermetische kabbala. Dit staat voor, zover ik heb kunnen vinden tot nu toe, voor de satanische visie op het gevangen houden van ons, de laten we zeggen normale mensen. Je kan hierover van alles op internet vinden. Bizar, of niet, dat Talpa dit logo gebruikt wat overeenkomt met deze ‘levensboom’?
Ik vind het niet vreemd. Ik had niet anders verwacht van een bedrijf wat eigendom is van John de Mol. Talpa is latijn voor mol. Het is John de Mol zijn BV.
Endemol is ook voor 33 procent van John de Mol. Hij richtte het in de jaren 90 samen met Joop van den Ende op. Later werd het overgenomen door het Spaanse Telefonica. In 2007 kocht John de Mol 33 procent van de aandelen weer op. Eigenlijk deed hij dat samen met 2 zeer betrouwbare bedrijven, die ook allebei 33 procent in handen hebben. Deze bedrijven waar John de Mol dus mee samenwerkt zijn Silvio Berlusconi en Goldman Sachs. Meer satanisch dan dat ga je het haast niet krijgen.
Het logo van Endemol. Een vorm van het oog van Horus of Ra? Ja kan. Een reptillian oog? Ja kan. Het kan van alles betekenen, zoals gezegd ben ik geen expert hierin. Daarom roep ik mensen ook op om kennis te delen, om ons te richten op satanisme in Nederland. Samen staan we sterk. Samen hebben we meerdere puzzelstukjes. In uitzending 41 van NetNietLive deed ik deze oproep.
Een leuke bijkomstigheid bij Endemol is de Engelse uitspraak van dit woord. “End ‘em all”. Goh…
Heb ik bewijzen dat John de Mol onder grip staat van demonen? Dat hij bestuurd wordt door satanische shit? Nope. Maar heb ik dat nodig om het te ontmaskeren voor hetgeen hij doet? Zeker niet. Alles wijst er namelijk op.
Zoals inmiddels wel bekend mag zijn, zijn het de miljardairs van deze Wereld die hoge satanisten zijn. Ze maken deel uit van het grote plan. Daarom mogen ze ook zoveel macht en geld hebben, ze maken er deel van uit. John de Mol bezit meer dan 2 miljard euro. Hij heeft een aandeel van 25 procent in RTL. 33 procent aandeel in SBS6. Onder Endemol hangen nog vele productie bedrijven. Al met al heeft John de Mol het grootste aandeel in de Nederlandse media. Dat moge duidelijk zijn. Endemol is verantwoordelijk voor het groot maken van Peter R de Vries. Ik noem er maar eentje… Peter R de Vries wordt voornamelijk gebruikt om ons op een dwaalspoor te brengen. Gisteren nog speelde hij die rol in Pauw en Witwasman. Jeroen Pauw zijn mediabedrijf wat zich op ‘nieuws’ richt? Tja dat is ook onderdeel van Endemol.. En zo gaat het maar door en door. Satanische pedofielen worden gedekt door Endemol. En het gedeelte van de media wat niet in handen is van Endemol? Dat is in handen van Reinout Oerlemans zijn Eyeworks. Leuke naam als je bedenkt dat dit bedrijf precies doet wat het alziend oog graag ziet wat ze doen. En dat is de boel afleiden. Cultuurvorming en mindcontrol. Het logo van Eyeworks dan. Op het eerste gezicht een redelijk normaal logo, toch?
Het logo van Eyeworks dan. Op het eerste gezicht een redelijk normaal logo, toch? Toch niet. Want normaal vind ik het niet. Wat doet die Nike swoosh aan de rechterkant? Die is toch onnodig? En wat betekent die swoosh? Waar staat het symbool voor? Het staat symbool voor de ringen van Saturnus. De planeet die het meest vereerd wordt door satanisten en vrijmetselaars. Het logo, en de programma’s die men maakt, tja, het past in een bepaalde agenda, laten we het daar op houden. Een satanische agenda. Waar John de Mol ’the Voice’, ‘Big-Brother’, en dan soort meuk produceert, daar komt Arnie Oerlemans zijn bedrijf met echt enkel troep. Maar die troep (Oh oh Cherso, bobo’s in de bush, sterren springen van een duikplank, sterren springen door gaten, bobo’s dit, bobo’s zus) hypnotiseert de massa, meer en meer. Het loopt de spuigaten uit.  En het werkt ook nog, daarom doet/maakt men het ook. Het maakt de massa steeds dommer en onnozeler. Het zet zogenaamde ‘beroemdheden’ boven de rest van het klootjesvolk. We doen massaal die idioten na, denken dat het normaal is wat we te zien krijgen op het telescherm. Maar dat is het niet. Bron: indigorevolution
De Bill and Melinda Gates foundation betaalde in 2016 en 2018 bijna één miljoen euro aan Endemol
Er gaat allerlei ‘informatie’ over internet m.b.t. The Voice. Ook (voormalig?) crimineel Steve Brown laat van zich horen. Wat zal de reactie vanuit De Mol en het OM worden op zijn uitlatingen? Steve Brown: (ondernemer)
NEDERLANDS PEDOGATE! NEDERLANDSE PRESENTATOR KLAAGT JOHN DE MOL AAN! ENDEMOL TELEVISIE RTL/TALPA/THE VOICE OF HOLLAND
John De Mol is de Berlusconi The Godfather uit de lage landen. Berlusconi moest aftreden omdat hij (seks)feestjes had met minderjarige meisjes (De presentator noemt ze hoeren). John De Mol doet hetzelfde maar komt er mee weg omdat hij gewoon een TV programma maakt en het de STEM KIDS noemt! DEZE MENSEN ZIJN ZIEK!
John De Mol EINDEMOL Pedogate #HogePedofielen #PedoCelebs #PedoElite
DDG: https://duckduckgo.com/?q=john+de+mol&t=brave&iax=images&ia=images
DDG: https://duckduckgo.com/?q=ENDEMOL&t=brave&iar=images&iax=images&ia=images

Weer een complot opgelost…
De waarheid gaat zegevieren en het roer gaat om.
Iedereen gaat zien dat onze media dus echt niet onafhankelijk is.
Dit is geen afleiding van 2G want de slapers gaan er toch in mee en de wakkere weten het allemaal al.

Dit is een doorbraak in Nederland en een ramp voor de Bertelsmann, de grootste mediamagnaat uit Duitsland en grootaandeelhouder van o.a. de RTL groep.

De Bertelsmann groep die banden heeft gehad met het Nazi regime en zo vallen de puzzelstukjes weer in elkaar.
Bertelsmann is niet alleen bezoeker van de Bilderberg conferentie maar ook lid van het World Economic Forum.
Dat is toevallig !
Waar kennen we die toch van ?
Oh ja, daar gingen onze politici ook heen. Valt het kwartje ?

Link satanisme in Nederland

Hieronder een kleine selectie voor de beeldvorming:
kijk op telegram eens bij https://t.me/illuminatiSLAYER

Plaats een reactie