Keukenkruiden

In mijn vorige blog vertelde ik al over het drogen van planten en kruiden. In de winkel kun je potjes kruiden kopen, zoals basilicum, oregano, paprika poeder, knoflookpoeder, en bieslook. En nog veel meer soorten. Je weet niet waar de kruiden vandaan komen en wat voor behandeling ze hebben ondergaan. Het is veel makkelijker, en ook veel lekkerder om je eigen keukenkruiden te maken. Het proces begint bij het zaaien van de kruiden die je veel gebruikt. Je zaait deze kruiden dan zelf uit in een zaaibakje, en laat ze maar groeien. Later vertel ik hoe je dat het beste kan doen. De kruiden die gegroeit zijn in je tuin of op je balkon kun je dan drogen. Je kunt ze dan eenvoudig tot poeder vermalen, met een vijzel, of maalsteen, of een keukenmachine, wat je zelf wilt. Je zult merken dat de kruiden die je zelf kweekt en gedroogt hebt heel anders smaken en vooral ruiken dan de kruiden uit de potjes van de winkel. Die zijn eigenlijk wel geurloos. Terwijl het hele sterke kruiden zijn. Gedroogd knoflook van jezelf ruikt en smaaky totaal anders dan uit een potje. Koop wat zaden, en ga aan de slag. Telegram kanaal. Aardse medicijnen. https://t.me/fr0201

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s