Pim Fortuyn

Wilhelmus Simon Petrus Fortuyn, officieel Fortuijn was een Nederlandse politicus, socioloog, auteur en columnist. Fortuyn promoveerde in de sociale wetenschappen en was van 1990 tot 1995 bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam

Pim werd vermoord om 6 minuten over 6 op 6 mei 2002. 666 Getal van het Beest

Vandaag twintig jaar geleden werd Pim Fortuyn vermoord. Hij werd gezien als verlosser, maar ook verguisd. De maatschappelijke pijnpunten die Fortuyn zo eloquent benoemde, zijn nog altijd actueel.

6 mei verfilming

Pim Fortuyn ….
De tijd gaat snel he …. ?? We zijn alweer 20 jaar later … !!
En nog weten we het fijne er NIET van

Nou daar gaat die dan …. Op 6 Mei 2002 is Pim Fortuyn vermoord op het Media park in Hilversum…
Door Volkert van der Graaf ….
Maar was dat wel de waarheid ??
Maar ik kan niet zoveel schrijven in een bericht met afbeeldingen, dus de rest van de tekst en linken komt hieronder

Jullie hebben nu de foto’s kunnen bekijken….
Maar moet je eens foto 2 en foto 3 eens goed bekijken
Foto 2 en 3

 1. Er ligt weinig bloed na al die schoten op de grond
  —– Na zoveel schoten op je lichaam, dan had daar meer bloed moeten liggen, en al zeker omdat de ambulances niet meteen op het Mediapark konden komen, ivm storing met het hek …
 2. De hoofdwond heeft een vreemde kleur rood
 3. Na zoveel schoten, zou zijn overhemd en maatpak helemaal onder het bloed moeten zitten hé
  — En nee ga me nu niet vertellen dat je dat niet ziet op een donker pak… Bloed… Want dat zie je 1000 % zeker wel….. Ook al heb je 1 hoofdwond, dan zit het overhemd en het pak in een mum van tijd helemaal onder het bloed, kun je nagaan als er meerdere keren is geschoten… Het pak heeft Geen bloed plekken !!!
 4. Kijk naar de ligging van zijn lichaam… Die ligt er niet natuurlijk bij …
  __ Je moet je effe voorstellen, ze zijn al een geruime tijd met hem bezig geweest, die artsen, dus hij had op een normale manier op de grond moeten liggen … met zijn rug recht en zijn bekken op de grond… Wat niet is !!
 5. Wat doet Tipp-Ex op een plaats delict ??
  — Tja daar moest ik toch wel effe om lachen hoor whahaha 🤣🤣🤣
 6. Moord op Pim Fortuyn
  De moord op Pim Fortuyn was een daad die op 6 mei 2002 in Hilversum werd gepleegd door Volkert van der Graaf. Dit was negen dagen voor de parlementsverkiezingen waarbij voor de politieke partij van Pim Fortuyn, de LPF, een grote zege werd voorspeld.
 1. De aanslag
  Fortuyn verliet kort na 18.00 uur de studio’s van Radio 3FM op het Media Park in Hilversum, waar hij kort tevoren in het radioprogramma Ruuddewild.nl interviews namens zijn partij LPF had gegeven. De laatste persoon die hem interviewde was Filemon Wesselink, die op dat moment stage liep bij BNN. Fortuyn werd op weg naar zijn auto neergeschoten.[1] Ooggetuigen waren onder anderen Fortuyns chauffeur en kandidaat-Tweede Kamerlid Hans Smolders, een woordvoerder van de LPF, en radiopresentatoren Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte. Een beveiligingsmedewerkster hield zijn hand vast toen hij vocht voor zijn leven.[2] Reanimatie mocht niet meer baten; Fortuyn overleed kort na de aanslag. Hij is 54 jaar oud geworden.
  Click the link … En lees daar verder …
 1. Moord op Pim Fortuyn
  Pim Fortuyn , een Nederlandse politicus, werd vermoord door Volkert van der Graaf in Hilversum , Noord-Holland op 6 mei 2002, negen dagen voor de algemene verkiezingen van 2002 , waarin hij de Pim Fortuyn Lijst (LPF) aanvoerde.
  Een paar keer had Fortuyn uiting gegeven aan zijn angst om vermoord te worden: nadat hij werd bespot bij de officiële uitgave van zijn boek De puinhopen van acht jaar Paars [3] en vooral in de talkshow Jensen! op 22 maart 2002. [4] In de rechtszaal tijdens zijn proces zei Van der Graaf, een milieu- en dierenrechtenactivist, [5] [6] dat hij Fortuyn had vermoord om te voorkomen dat hij moslims als “zondebokken” zou uitbuiten en het op “de zwakken” zou richten. leden van de samenleving” bij het zoeken naar politieke macht. [7] [8] [9]Van der Graaf werd veroordeeld tot achttien jaar gevangenisstraf. Het vonnis werd bevestigd nadat hij in beroep ging. Hij werd in 2014 voorwaardelijk vrijgelaten nadat hij tweederde van zijn straf had uitgezeten en woont sindsdien in Apeldoorn , Gelderland .
  Click the link … En lees daar verder … Deze site kun je vertalen naar het Nederlands, rechts boven in de adres balk
 1. Aangetekende brief op 2 mei aan Pim Fortuyn die pas drie weken later opduikt. BVD-zwendel?
  Of de diskettes per ongeluk bij Peter R. de Vries zijn beland is de vraag
  Vraag is wel: Wat was de misleiding rond de Shimura-groep uit Japan die beweerde een video te hebben van een bewakingscamera waarop te zien was dat vanaf het energiehuisje op het Mediapark op Fortuyn geschoten zou zijn, nog voordat Volkert van der G. het eerste schot gelost had. Bij de SDN waren wij daarin bijzonder geïnteresseerd, al was het maar om ook de aandacht van het publiek te kunnen vestigen op andere politieke machinaties en machtsspelletjes.
  De SDN werd twee keer bezocht door twee zogenaamde ‘verslaggevers’ van de Shimura-groep, maar die hadden geen van twee pen en papier bij zich. De ene agent-verslaggever noemde zich Hans Vermeulen (geboren Nederlander in werkelijkheid hetend Marco Waterring, maar die veel in Amerika verbleef) en de tweede was Allan Weaver die vrijwel uitsluitend Amerikaans sprak.
  Bij het tweede bezoek van deze agenten (AIVD/CIA) kregen deze heren van Ing. van Rooij van het EKC een ordner vol documenten mee die bewezen dat de milieupolitiek van Nederland ernstig in conflict was met de nationale en Europese regelgeving; en dat zelfs verboden zwartelijststoffen (sinds 1986) tot op de dag van vandaag (zelfs met subsidie) worden gedumpt in nieuwe producten zoals geïmpregneerd hout en zogenaamde ‘green-bricks’. Het produceren daarvan is op zich een grof schandaal dat Robert Kahlman als laborant zijn gezondheid heeft gekost in een illegaal ondergronds laboratorium van Corus in IJmuiden.
  Dezelfde informatie was aan Pim Fortuyn op 2 mei aangetekend toegezonden, maar deze brief van 2 kilo bleef drie weken spoorloos, om na de moord aan de butler van Fortuyn te worden bezorgd. Ook Hans Smolders (de chauffeur van Fortuyn die Volkert van der G. achtervolgde) had als Tweede Kamerlid een kopie gekregen, die hij in zijn kamer op het Binnenhof in zijn kast had gelegd. Deze kopie bleek later te zijn verdwenen. De vraag is ook hier weer: Waarom, en vooral, door wie ??
  Hieronder was geschiedenis waarbij met zekerheid te zeggen is dat de AIVD en de CIA er bij betrokken waren.
  Click the link … En lees daar verder …
 1. Aangezien Pateo me het niet laat kopiëren…
  Heb ik dus nu een aantal kopieën gemaakt, de rest moet je zelf aflezen
  Click the link … En lees daar verder …
Pateo TV Het echte 06/05 verhaal.
Johan Oldenkamp legt uit hoe dat de moord op, de veel besproken politicus, Pim Fortuyn, nooit kan zijn gepleegd door zijn vermeende moordenaar Volkert van der Graaf,
 1. ‘Moord op Pim Fortuyn was een geniaal complot’
  Thrillerschrijver Tomas Ross is boos dat de moord op Pim Fortuyn, tien jaar geleden ‘niet is onderzocht vanuit de theorie dat er niet een, maar twee schutters waren die kogels afvuurden op de politicus’. Volgens Ross zijn er ‘genoeg feiten, die kunnen duiden op een moordcomplot, niet voldoende onderzocht’.
  Ross (een veelgelezen en bekroond schrijver van thrillers waarin hij feit en fictie vermengt en ook een boek en filmscenario schreef over de moord op Fortuyn) zegt dat in een door hem geschreven artikel in het vakblad ‘de Journalist’ van deze week.
  De schrijver is samen met onder andere Theo van Gogh vlak na de moord op Fortuyn in 2002 een eigen onderzoek gestart. Dat gebeurde vooral uit frustratie over het officiële onderzoek naar de moord en het ‘feit dat niemand in journalistiek Nederland zijn handen durfde te branden aan het idee dat de moord een complot zou kunnen zijn en te worden uitgemaakt voor complotthereticus’.
  Hoofdwon
  Ross presenteert in het artikel ‘een aantal feiten’ die volgens hem nader onderzoek zouden verdienen. Ten eerste is er de hoofdwond van Fortuyn die volgens wapenkenners veel ernstiger zouden moeten zijn als hij vanaf 1,5 meter afstand is beschoten. Daarnaast is er een kogelhuls op meer dan 10 meter afstand van Fortuyn gevonden, wat technisch niet mogelijk zou kunnen zijn bij het pistool dat Volkert van der G. gebruikte bij de moord. Ook zou er een zinsnede uit het autopsierapport zijn verdwenen. De patholoog beschrijft hierin dat één van de kogels in het hoofd van Fortuyn niet van achteren, maar via de voorkant het hoofd binnenkwam.
  Ook zijn er, alweer volgens Ross, ‘een aantal verklaringen van mensen die aanwezig waren bij de aanslag, die nader onderzoek verdienen. Meest in het oog springend is de getuigenis van de aanwezigheid van een man in een overall op een elektriciteitshuisje vlakbij de onheilsplek ten tijde van de aanslag. Daarnaast zijn er de getuigenissen van radiopresentator Ruud de Wild en LPF’er Albert de Booy dat Fortuyn al door zijn knieën zeeg voordat Van der G. zijn eerste schot loste, waardoor Van der G. feitelijk vuurde op het lijk van Fortuyn.
  Benzinestation
  Daarnaast zijn er de al eerder door Ross en anderen geuite twijfels betreffende ‘de feiten over de merkwaardige vluchtroute van Van der G. na de aanslag’ en het feit dat politie en hulpdiensten, ondanks een drukke avondspits in Hilversum’, binnen enkele minuten na de moord al aanwezig waren op de plek van de aanslag en bij de arrestatie van Volkert bij het benzinestation.
  Ross: ‘Van der G. zou weleens de perfecte zondebok kunnen zijn geweest. Maar omdat een aantal ‘heilige feiten’ nooit serieus is onderzocht, blijf ik vasthouden aan de mogelijkheid dat de moord op Fortuyn een complot is.’
  Click the link ….

Nu kunnen we allemaal gaan zeggen ….
Oohh die Pim Fortuyn is gewoon vermoord en dan ook nog met een code 666 Als die al is Vermoord !!!!
En wat we op de foto’s hebben gezien, GEEN dummy is … 🤔
Dus Tja,, Wie gaat het zeggen hé 😜
Maar laat deze zelfde Pim Fortuyn nou ook geen heilig boontje zijn …
Want ook hij heeft er gewoon aan mee gedaan hé !!
Kijk dat hij vijanden heeft gemaakt, dat is wel duidelijk …
En dat ze hem uit de weg hebben willen ruimen, tja dat is ook wel duidelijk
Want zoals je hebt kunnen lezen, waren Beatrix en Pim geen Vrienden
Ook hij gebruikte de kleuren Blauw en Geel … Nehhhhh … ook dat is toeval nu hé

En wat zien we hier …. Je ziet het al WEER “Zonnebloemen”
En wat weten we al daarvan ?? Opdracht van hogere hand 😎
Pim Fortuyn zijn wens was …
Als hem iets zou gebeuren dat hij terug naar Provesano gebracht zou worden Want daar verbleef hij graag …
Nou heb ik een site gevonden van een bezoeker- verslaggever die daar is geweest en hij verteld het een en ander over zijn trips naar Provesano Italië
Click the link … En lees daar verder …

Standbeeld Pim Fortuyn Tja wat gaan we nu nog moeten vertellen hé 🤣
Is het je nog niet duidelijk na al de linken die ik nu heb geplaatst, dan is het wel te zien aan zijn standbeeld 😜
Zijn moord, laten we er nu even van uit gaan dat hij dood is …
Het is vrij duidelijk wie de opdracht heeft gegeven
Is door de Illuminatie – Cabal – Free Mason gedaan of in touw gezet …
Dat zal moeten blijken dadelijk in de totale openbaring 😅

Hier hebben we er nog een, laatste bericht van de Serie van Pim Fortuyn
Nog een Herdenking op 6 Mei 2017
Tja … even laten zien, wie het gedaan heeft ..
Want zoals we nu inmiddels weten…. Dat is normaal en een standaard procedure. Alles in het zicht !!!
Op de herdenking van Pim Fortuyn in Rotterdam zijn zaterdag honderden mensen afgekomen. Ook op andere plekken in het land werd de oud-politicus, die exact vijftien jaar geleden werd vermoord, herdacht.
Click the link … Lees daar verder

Nou tot slot …. Hij was al niet vies van zweren op Moloch, maar nu komt er ook nog pedofilie bij 😳
En wat moet Femke Halsema met de advocaat van Volkert van der Graaf en wat moet zij met de vriendin van Volkert van der Graaf ??
Zou zij daar dan eigenlijk géén contact mee moeten hebben ??
Want Volkert van der Graaf was toch de vijand ??
Maar daar denkt Halsema dus anders over… Dat is wel duidelijk…
Jullie hebben weer zat om over na te denken 🤣

20 jaar geleden en nog steeds heel actueel. De kogels kwamen van links.
08-dec-2021 Terugblik, 2002: GroenLinks fractievoorzitter Paul Rosenmöller zag Pim Fortuyn graag bloeden.
Deze man is nu Voorzitter Voortgezet Onderwijs Raad (VO-Raad). En wordt binnenkort met een nieuw baantje beloond binnen het bestuur van ons Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Hoe is het mogelijk!
24-4-2022 Ze leest gewoon een script van Klaus Schwab. Ze prijst een social krediet systeem net of het heel normaal is (China, willen we dat hier ook?). Maxima = WEF
Pim Fortuyn had gelijk over monarchie. Nederland moet deze ******** afzetten en al hun bezittingen afpakken en terug aan het Nederlandse volk geven.
They will own nothing and they will be happy.
Op 14 maart 2002 tijdens de presentatie van Fortuyns boek en verkiezingsprogramma ‘De puinhopen van acht jaar paars’, gooien drie activisten een taart in zijn gezicht. Ze vinden Fortuyn extreemrechts en krijgen een boete van 500 euro.
De linkse belagers van Pim Fortuyn.
3 vriendjes van Volkert besmeuren Pim met taarten van stront ,kots en zoutzuur.
Pauline van Tuyl van Serooskerken is de eerste taartgooier.
Pim is volgens haar een gevaarlijke racist, al had ze nooit een boek van hem gelezen.
De taarten hadden geen effect ,Pim kreeg juist nog meer aandacht. 8 weken later schiet Volkert Fortuyn dood. De taartgooiers blijken achteraf toch wel contacten te hebben met Volkert en zijn partner Petra Lievense.
Bescherming is Fortuyn die bijna premier werd, niet aangeboden en zelfs geweigerd door de regering, met dus de fatale afloop tot gevolg. Bizar genoeg hield de AIVD Volkert al wel in de gaten maanden voor de moord. Ook Fortuyn zelf is afgeluisterd door de AIVD

Vergeet nooit dat Margriet Goris in 2002 een taart gevuld met uitwerpselen in het gezicht van Pim Fortuyn gooide. Dat zijn ze kennelijk wel vergeten op de WUR in Wageningen, waar ze sinds december les mag geven aan een nieuwe generatie linkse activisten. #GeweldVanLinks

05-mei-2022 documentaire andere tijden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s