Ivermectine & Hydroxychloroquine verboden

De echte geneesmiddel HydroxyChloroquine, zytromicine en ivermectine werden verboden om voor te schrijven – op straffe van afnemen van de artsen bull om zo de gen-therapie door te kunnen drukken.
Alle Regeringen sneden daarmede de weg af tot directe genezing.
Wat wij niet weten, waarmee men ons op vrijwillige basis heeft ingeënt.
Met spul wat op zijn minst nog 6 tot 7 jaar gecontroleerd en uitgetest had moeten worden. De inhoud van de injectie vloeistof, wat er inzit is geheim…

Dokter laat absolute waarheidsbommen vallen over Covid behandeling en protocollen – inclusief zijn beoordeling over Ivermectin
Ivermectine
01-sept-2021
19-jul-2021 ivermectine verboden en vernietigd door postNL
03-apr-2020
Ivermectin, WHO, and Gates Foundation
Kan je geen Ivermectine krijgen? Gebruik dan Zwarte Komijn zaad bij Covid-19
The same Google that tells you that Ivermectin doesn’t work
also tells you that men can have babies

Hydroxychloroquine:

over hydroxychloriquine…
HCQ doodt kankercellen volgens Front Line artsen, Richard Urso
Hydroxicloroquine

Why these were banned:

02-dec-2021 Hugo de Jonge over arts die ivermectine goed idee vindt: ‘Die moet natuurlijk wel op zijn jasje worden gespuugd’ (Let op: Hugo is géén arts)

Hugo de Jonge over arts die ivermectine goed idee vindt: ‘Die moet natuurlijk wel op zijn jasje worden gespuugd’

Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vroeg zorgminister De Jonge woensdag waar nog ruimte is voor de professionele autonomie van artsen. “We hebben heel veel kritische artsen in het land. U weet ook waar ze zitten, bijvoorbeeld bij het Artsen Collectief. Hoe kunnen die dan nog kritiek uiten, als ze vervolgens de inspectie achter zich aan krijgen? Op die manier heb je toch geen debat meer?” vroeg Van Houwelingen.
“Zeker wel. Die medische beroepsgroep is continu met elkaar in debat. U heeft vaak vragen gesteld over bijvoorbeeld ivermectine. Ivermectine is in een experimentele setting echt wel gebruikt, ook in Nederland,” antwoordde De Jonge.
Jokkebrokken
“Over hydroxychloroquine hebben we het ook vaker gehad. Een woord dat we al heel lang niet meer hebben gebruikt, maar debat na debat was er aandacht voor hydroxychloroquine. Dat is ook gebruikt in Nederland. Maar van alles is geconstateerd dat het niet helpt. Het helpt niet en doen alsof het helpt, schaadt de gezondheid. Dus heeft de beroepsgroep in de richtlijn vervat dat het niet helpt. De laatste stand van de wetenschap is dat het niet helpt,” voegde de minister toe.
Dan is het ook zaak dat artsen vervolgens niet doen voorkomen alsof het wel zou helpen. Dat is namelijk gewoon jokkebrokken. Het is gewoon mensen voor de gek houden, aldus De Jonge.
Tuchtrecht
“Als de inspectie doorkrijgt dat een arts zelfs buiten het ziekenhuis om, want daar gaat het in dit geval om, zegt: zo’n cocktail van ivermectine en weet ik wat allemaal zou best een goed idee zijn en overigens kun je beter geen vaccinatie nemen, dan moet die natuurlijk wel op zijn jasje worden gespuugd. Eigenlijk moet hij onmiddellijk stoppen met die gedraging. Als hij dat niet doet, geldt natuurlijk het tuchtrecht, en gelukkig maar,” zei De Jonge.
Van Houwelingen reageert op Twitter: “Niet te geloven. Deze minister is totaal de weg kwijt en opent hier de aanval op de fundamenten van onze westerse beschaving, de open en vrije samenleving en de wetenschap. Hij had zonder twijfel 400 jaar geleden ook Galileo Galilei vervolgd voor het verspreiden van ‘nepnieuws’.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s