Mike Pompeo

Michael Richard Pompeo is een Amerikaans politicus, diplomaat en zakenman die onder president Donald Trump diende als directeur van de Central Intelligence Agency van 2017 tot 2018 en als de 70e minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten van 2018 tot 2021. Pompeo is een voormalig officier van het Amerikaanse leger..

Er is geen grotere bedreiging voor de Verenigde Staten dan die, welke uitgaat van onze republiek; in het bijzonder binnen onze schoolsystemen.
Poetins geld wordt witgewassen door oligarchen, die meer dan de helft van hun rijkdom buiten Rusland witwassen. Sanctioneer hen. Bevries hun tegoeden.
Mike Pompeo spreekt over zijn grote respect voor Poetin:
“Ik heb enorm veel respect voor hem. Ik ben bekritiseerd omdat ik dat zei… (hij is) altijd goed geïnformeerd en heel duidelijk over wat de Russische belangen waren. Ik waardeerde dat… Ik beschouw hem als een elegante, geraffineerde tegenpool en iemand die niet roekeloos is, maar altijd heeft gerekend…” Heel interessant als je bedenkt wat Trump gisteren over Poetin zei. Heb je er ooit over nagedacht dat de nepnieuwsmedia Poetin op dezelfde manier behandelen als Trump? Wat als China, Rusland, en anderen samenwerken met POTUS om de NWO te elimineren?
Mike Pompeo bespreekt de Rusland/Oekraïne situatie. Dit zou nooit gebeurd zijn onder de Trump regering. Naar mijn mening speelt Poetin met de deep state terwijl de patriotten op tv schreeuwen: “Kijk eens wat [zij] doen!” Je moet het publiek de waarheid laten zien.
Creature of statute: Een rechtsvorm is een rechtspersoon, zoals een vennootschap, die bij wet in het leven is geroepen. Tot de rechtsvormen kunnen ook gemeenten en andere kunstmatige rechtspersonen of rechtsverhoudingen behoren
http://quaqua.org/creature.htm
🇺🇲🦅 Mike Pompeo Crumbs 🇲🦅 1332 Mede patriotten:
Wat u zo dadelijk te weten komt, moet u niet alleen bang maken, maar uw vastberadenheid versterken om de controle terug te nemen [Vrijheid]. De informatie die openbaar zal worden zal verder het criminele & corrupte [puur kwaad] machtsmisbruik aantonen dat de regering Hussein ondernam in gezamenlijke inspanningen met binnen- en buitenlandse hoogwaardigheidsbekleders. De sneeuwbal is begonnen te rollen – er is geen houden meer aan. D5. Blijf op koers en vertrouw op het plan.
Beschermende maatregelen zijn op hun plaats. Blijf moedig.
We wisten dat deze dag zou komen*. United We Stand (WW). WWG1WGA.
We VECHTEN. Samenzwering niet meer. Q 127(Clip Duur)
The Graphic* is uw sleutel 132 The Map (The Graphic*)
hmmml, just look at his boot
Is Mike Pompeo een goede kerel? Ex CIA Directeur Spreekt Waarheid!
Jij beslist! Bekijk de video. Luister aandacht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s