Laatste eerbetoon aan WakeyQ, Covfefe report

Bericht van zijn zoon, die schrijft namens zijn vader > Zo patriottuhh. Het was mij een eer en genoegen om voor jullie het Covfefe Report te mogen maken. Anons hold the line and Stay the course. GoedLicht

WakeyQ was ziek sinds oktober 2020 en blies op 17 juni 2021 zijn laatste adem uit

De strijd die hij voerde, was voor jou en mij en wij zetten die strijd nu voort. Samen – Verbonden – United
Zolang de mensen nog verdeeld zijn, is deze missie nog niet geslaagd.
Wakey vroeg daarom elkaar te ondersteunen, te motiveren en te helpen, want samen weten we zoveel meer…
En als straks de poep de ventilator de ventilator raakt. dat we elkaar opzoeken om er voor elkaar te zijn… en het glas op wakey te heffen 🥂
Q heeft ons verbonden, door Q doen wij samen onderzoek, WWG1WGA

Als laatste eerbetoon aan WakeyQ en zijn Covfefe Reports
(voorheen KU-EN-EL Report, daarna Qnl Report)
Heeft Buffyzzz deze geweldige video gemaakt namens Team Six.
WakeyQ, Rust zacht ouwe RotterdammerT!
Hopelijk heb je Narq daarboven al gevonden.
Als alles over is, zullen wij het glas op jullie heffen. Het ga jullie goed!
Hold the line and Stay the course. GoedLicht

Covfefe is een spelfout, waarvan algemeen wordt aangenomen dat het een tikfout is, die Donald Trump gebruikte in een virale tweet toen hij president van de VS was. Het werd onmiddellijk een internet meme. Zes minuten na middernacht op 31 mei 2017, tweette Trump:
“Despite the constant negative press covfefe”
Hij verwijderde de tweet zes uur later en suggereerde dat de formulering opzettelijk was. De meeste media veronderstelden dat hij “dekking” bedoelde te typen. Perssecretaris Sean Spicer van het Witte Huis verklaarde: “Ik denk dat de president en een kleine groep mensen precies weten wat hij bedoelde.” De term is sindsdien op grote schaal gebruikt in internetmemes en merchandise en inspireert zowel op populair niveau als in wetenschappelijke analyses van taal en berichtgeving door de Trump-administratie.

COVFEFE Act File:COVFEFE Act.pdf

De mededelingen via diverse elektronische kanalen voor de wet op de betrokkenheid (COVFEFE Act), House Bill H.R. 2884, werd geïntroduceerd in het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten op 12 juni 2017, tijdens het 115e Congres van de Verenigde Staten. Het wetsvoorstel was bedoeld om de Presidential Records Act te wijzigen om Twitterberichten en andere sociale media-interacties van de president van de Verenigde Staten te bewaren, en vereist dat het Nationaal Archief dergelijke items opslaat. H.R. 2884 werd toegewezen aan de House Oversight and Reform Committee voor behandeling. Tijdens de behandeling in de commissie is er niet hoofdelijk gestemd over het wetsvoorstel. Het wetsvoorstel stierf in de commissie.[3]
U.S. Representative Mike Quigley, Democraat van Illinois, introduceerde de wetgeving vanwege Donald Trump’s routinematige gebruik van Twitter, met de volgende verklaring: “Om het publieke vertrouwen in de overheid te behouden, moeten gekozen functionarissen zich verantwoorden voor wat ze doen en zeggen; dit omvat ook tweets van 140 karakters. Als de president naar sociale media gaat om plotselinge openbare beleidsverklaringen af te leggen, moeten we ervoor zorgen dat deze verklaringen worden gedocumenteerd en bewaard voor toekomstige referentie.” Als het wetsvoorstel wordt aangenomen, “zou het de overvloedig twitterende president worden verboden zijn berichten te verwijderen, zoals hij soms heeft gedaan.”
De COVFEFE Act zou er ook voor zorgen dat de Amerikaanse wet de persoonlijke sociale media-accounts van Amerikaanse presidenten (bijvoorbeeld het Twitter-account “@realDonaldTrump” van Trump) hetzelfde behandelt als “officiële” sociale media-accounts (bijvoorbeeld het Twitter-account “@POTUS”).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s