Rijksvaccinatieprogramma HPV

HPV (humaan papillomavirus) dat baarmoederhalskanker kan veroorzaken. Bescherming tegen HPV voor jongens en meisjes…

HPV humaan papillomavirus is de afkorting van humaan papillomavirus. HPV is het virus dat baarmoederhalskanker kan veroorzaken. Er zijn veel soorten HPV. De meeste soorten zijn absoluut niet gevaarlijk, maar een paar soorten wel. Deze soorten HPV kunnen baarmoederhalskanker veroorzaken. De HPV-soorten 16 en 18 zijn het meest gevaarlijk. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 70% van de gevallen van baarmoederhalskanker.
Je krijgt HPV via seksuele handelingen. Bijna iedereen krijgt ooit een HPV-infectie, mannen én vrouwen. En bijna altijd ruimt het lichaam dit virus zelf weer op. 
Soms lukt dat niet. Het virus blijft dan langdurig aanwezig en baarmoederhalskanker kan ontstaan. Wanneer is de kans groter dat uw lichaam het virus niet kan opruimen?

  • Een verminderde afweer. Door het gebruik van medicijnen die de afweer verminderen kan het lichaam het virus niet goed opruimen. Het gaat bijvoorbeeld om medicijnen na een orgaantransplantatie. Ook personen met HIV humaan immunodeficientievirus hebben een grotere kans op baarmoederhalskanker.
  • Roken. Baarmoederhalskanker komt vaker voor bij mensen die roken. Roken beschadigt de cellen en als u rookt werkt uw afweersysteem minder goed. Het lichaam kan het virus minder goed opruimen.
  • Infectie van chlamydia of herpes. Een infectie met chlamydia of herpes verhoogt de kans op baarmoederhalskanker.
  • Infectie met meerdere HPV humaan papillomavirus-types. Infecties met meerdere HPV-types verhogen de kans op baarmoederhalskanker.
  • Veel wisselende seksuele contacten. Bij veel wisselende seksuele contacten is de kans groter om een infectie met HPV te krijgen.

Kijk voor informatie over HPV ook op de pagina https://www.rivm.nl/hpv-humaan-papillomavirus.

Russisch Roulette met Naalden – Désirée Röver
Een zeer informatief gesprek met Désirée Röver, die al jaren bezig is om aan te tonen dat de vaccins niet dienbaar zijn voor de mens. In haar Boek genaamd Baarmoederhalskanker HPV-vaccins, schrijft zij hier dan ook uitvoerig over.
Het boek beschrijft baarmoederhalskanker in het algemeen, het verband tussen baarmoederhalskanker en het human papillomavirus (HPV), de vaccins, de testen met de vaccins, de gevolgen van het HPV-vaccin, de kritiek, de betrokken farmaceutische bedrijven in Nederland en de achtergrond van vaccins In het algemeen. Alle argumenten zijn wetenschappelijk onderbouwd.

24-mrt-2022 De VO-raad heeft propageert momenteel een lespakket over vaccinatie die ‘aansluit bij de HPV-campagne en de situatie rondom de coronavaccinaties’. Deze brief is opgesteld om als ouders naar de school van je kind te kunnen sturen. Vrij te gebruiken en te verspreiden:

Terugkijkend op de oorspronkelijke artikelen was het duidelijk dat het menselijke “papillomavirus” (HPV) niets meer was dan willekeurige deeltjes die in vermalen wrattenweefsel werden aangetroffen. Er werd geen poging gedaan om het “virus” te zuiveren/isoleren, noch was er enig bewijs van pathogeniteit. De onderzoekers beweerden dat de deeltjes die zij uit de onzuivere monsters haalden “virusachtige” deeltjes waren, omdat zij zo veel leken op plantaardige “virussen”. De latere HPV-16 en HPV-18 “ontdekkingen” in verband met baarmoederhalskanker waren net zo slecht, omdat het bewijs niets meer inhield dan het vinden van gehybridiseerde gekloonde DNA fragmenten in sommige kankermonsters die weinig tot geen genetische relatie hadden met de eerdere HPV’s.
Dit alles wetende bracht mij tot verschillende vragen. Wat is HPV precies? Hoeveel versies zijn er? Welk effect zou het op het lichaam hebben behalve wratten en kanker? Zijn er naast HPV nog andere factoren die dezelfde kankers kunnen veroorzaken? Hoe bepalen ze hoeveel kankers door dit “virus” worden veroorzaakt? Wegen de ernstige bijwerkingen op tegen het risico op baarmoederhalskanker? Laten we eens kijken naar een aantal bronnen en zien wat we kunnen samenstellen over het fictieve verhaal rond dit fictieve “virus:”

A. Vollmer: Het is één ding om aan te tonen dat het DNA waarvan beweerd wordt dat het HPV is, niet behoort tot de fysieke deeltjes waarvan verondersteld wordt dat het het menselijke “papillomavirus” is, maar het is iets heel anders om het krankzinnige verhaal te ontkrachten dat deze fictieve entiteiten aan kanker koppelt. Volgens het officiële verhaal zijn er meer dan 150 verschillende combinaties van A,C,T,G’s die verschillende stammen van hetzelfde “virus” vertegenwoordigen. De overgrote meerderheid van deze DNA stammen zouden onschadelijk zijn. Voor de willekeurige nummers die zij hebben uitgekozen als hun kanker-veroorzakers, zal de overgrote meerderheid van de “geïnfecteerden” nooit baarmoederhalskanker of enige andere vorm van kanker ontwikkelen. Zij beweren ook dat de overgrote meerderheid van de HPV-gevallen asymptomatisch is en dat 90% van deze gevallen zich binnen 2 jaar vanzelf oplost. Het is bekend dat HPV niet de enige factor is die baarmoederhalskanker en andere vormen van kanker zou veroorzaken en dat verschillende factoren zoals geneesmiddelengebruik, roken, milieu en levensstijl eveneens een grote rol spelen. In feite wordt gezegd dat HPV zonder deze co-factoren geen kanker kan veroorzaken. Er zijn gevallen van baarmoederhalskanker die HPV-negatief zijn, hetgeen bevestigt dat deze willekeurige DNA-sequenties niet worden aangetroffen in elk geval van de ziekte die zij geacht worden te veroorzaken binnen 15-20 jaar na besmetting. Aangezien kankerregisters geen gegevens verzamelen over de aan- of afwezigheid van HPV in kankerweefsel op het moment van de diagnose, schatten zij volgens de CDC het percentage HPV-kankergevallen op basis van waar zij denken dat HPV zich mogelijk in het lichaam schuilhoudt en of zij denken dat HPV waarschijnlijk de oorzaak van de kanker zou zijn.
Het is duidelijk voor iedereen die het bewijsmateriaal kritisch en logisch bekijkt dat het verband tussen HPV en kanker lachwekkend is als het niet zo tragisch was.

IET17: Ik geloof dat 99% van de colorectale kankers wordt veroorzaakt door parasieten, aangezien die daar graag leven en de vernietiging en immuunremming van het maagdarmkanaal en de dikke darm veroorzaken.
De overige 1% wordt veroorzaakt door virussen zoals HPV (Farrah Fawcett) – maar ivermectine vernietigt ook HPV, zoals is gebleken bij alle virussen.
Ivermectine in dierlijke vorm kan zo goedkoop zijn als $5 voor 75mg, terwijl de menselijke vorm $6 voor 3mg is.
Beide opties zijn aanzienlijk goedkoper dan de 25.000 dollar per dosis chemotherapie of de 700.000 dollar per behandeling met CAR-T-therapie.
NIH weet dat ivermectine werkt tegen kanker. Dat is duidelijk. Check deze zoekactie op NIH Website voor ivermectine en kanker.
Anthony Fauci testte ook parasieten op honden, dus hij is niet onwetend.
Hij weet het. Nu weten we het allemaal.
Ze verbergen waanzinnig goedkope geneeswijzen en dwingen je onoverkomelijke schulden te erven voor een kankerbehandeling met vreselijke bijwerkingen die je aanzienlijk minder overlevingskans geeft dan ivermectine en andere anti-parasitaire middelen zoals fenbendazol en niclosamide die niet alleen veilig maar ook uiterst effectief zijn.
Bovendien is het ook effectief tegen herpes, HIV, covid, en andere virussen….Zelfs tegen “ongeneeslijke ziekten” zoals IBD en andere “auto-immuunziekten”.
Ze WISTEN het en hielden het voor ons verborgen uit winstbejag.
Ze WISTEN het en lieten onze geliefden lijden en sterven.
WILLENS EN WETENS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s