Michael Jackson

Michael Joseph Jackson, ook bekend als The King of Pop, was een Amerikaanse zanger, danser en componist. Hij geldt als een van de meest succesvolle artiesten van de 20e eeuw. Jackson onderscheidde zich door zijn herkenbare stem en zijn typische dansbewegingen

The best is yet to come
ClONAID is het bedrijf van Brigitte Boisselier en Rael. Het eerste bedrijf in de wereld dat mensen kloont en is onderdeel van de Raëlismebeweging die gelooft dat klonen deel uitmaakt van de weg naar, de in de bijbel beloofde, onsterfelijkheid. Michael Jackson was bekend met het bedrijf, er wordt gesuggereerd dat ook Michael Jackson wordt of al is gekloond.
Michael exposes illuminati
The secrets of Michael Jackson
Michael’s warning for the new world order
MK ultra
Satanisme uitgelegd: bank, staat, drugs, geld, kindermisbruik, kindoffers, vrouwenhaat. Saturnusaanbidders: supporters van het kwaad. Jeugdzorg, Bankiers, Royals(fake, zelf benoemd), Gemeentebedrijven, Parlement, GGZ, ziekenhuizen, à-sociaal wijkteam, zorg, politie, justitie, advocatuur, leger…. alleen als IEDEREEN voor de WAARHEID en MENSENRECHTEN gaat staan en de neuzen dezelfde kant uitzet overleeft het goede.
Als niet, zijn het louter (nep-)koninklijke gay-satanisten, zij die middels parasiteren op andermans leven roofmoord plegen op echte mensen en kinderen verkrachten en offeren, de overblijfselen (hun goal sinds eeuwen) van alles dat bestaat.
Machtsgeilheid, graaizucht en egoisme is onderliggend aan het allergrootste kwaad.
WAR IS CHILD ABUSE
WAR IS BECAUSE OF CHILD ABUSE
THEY, Royal gay-satanists, are after OUR children!
They don’t really care about us
Human Nature
Heal the World
Earth
This is it…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s