Propaganda

Propaganda is een vorm van communicatie waarbij door de belanghebbende partij wordt getracht aanhangers voor haar gedachtegoed te winnen. Door het bewust verspreiden van eenzijdige en/of verzonnen informatie wordt geprobeerd de publieke opinie te bespelen.

change my mind…
Luister naar de bekentenis van Udo Ulfkotte in deze video. Udo Ulfkotte (20 januari 1960 – 13 januari 2017) was een Duitse journalist die beweerde dat journalisten (waaronder hijzelf) en vooraanstaande kranten materiaal publiceerden dat aan hen was gevoed, of gekocht, door de CIA en andere westerse inlichtingen- en propaganda-agentschappen. Hij was assistent-redacteur bij een Duits hoofddagblad, Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) gedurende meerdere jaren tot 2003. Tussen 1997 en zijn dood schreef hij een dozijn boeken, waaronder een aantal met populistische thema’s & toen moest hij sterven
Door wie worden de media betaald ? zijn ze wel onafhankelijk?
want dat iedereen hetzelfde verteld, zegt natuurlijk he-le-maal niets…
op de MSM wordt iets heel anders over de Ukraine in beeld gebracht.. Ga zoeken naar verhalen van bewoners, dit speelt al sinds 2014, maar daar horen we nooit iets over en WAAROM nu wel? intussen is de 2e kamer met allerhande zaken bezig… DISTRCATION
Game Over ⚠️Oekraïne oorlog nep propaganda verrassend genoeg door media ontmaskerd
Oekraïense soldaat gefilmd door bewoner die een brandbom fles op een kinderspeelplaats legt om vreedzame doelen aan te vallen… Stel je voor wat ze nog meer doen… Ze zijn op heterdaad betrapt bij het plaatsen van explosieven en nemen dan foto’s zodat ze de Russen de schuld kunnen geven… godzijdank voor de sociale media.
BETRAPT!’ Britt vertelt (per ongeluk) de waarheid over de Mainstream Media

Wie de oorlog wint, schrijft de geschiedenis (boeken)… let that sink in…

Wie zegt dat de geschiedenis zich niet herhaalt ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s