Clif High

Clif High heeft een octrooi op technologie voor computerondersteund lezen, waarmee tot 2000 woorden per minuut van computerschermen kunnen worden gelezen. Op andere gebieden van verborgen potentieel in het taalgebruik van mensen, heeft hij een systeem ontwikkeld van software internet agents (zoals zoekmachines gebruiken) en andere eigen verwerkingsmethoden om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen.
Het softwareproject, dat in 1997 van start ging, registreert bijna-realtime veranderingen in taalpatronen binnen internetdiscussies. Vervolgens ontwikkelt hij, met gebruikmaking van radicale linguïstische technieken die hij zelf heeft bedacht, een model dat met een zekere schijnbare nauwkeurigheid toekomstige gebeurtenissen voorspelt. De kern van de verwerking is een methode om emotionele waarden toe te kennen aan complexe inhoud en tijdsdragers om veranderingen in toekomstig gedrag te voorspellen op basis van hoe mensen taal nu gebruiken.
Sinds juni 2001, toen het werk een belangrijk “kantelpunt” voorspelde, dat wil zeggen een “levensveranderende gebeurtenis” met aspecten van “militair en ongeluk” die de manier waarop wij leven voor altijd zou veranderen, en die binnen 90 dagen zou plaatsvinden, is het webbotproject doorgegaan met het geven van archetypebeschrijvingen van toekomstige gebeurtenissen zoals de miltvuuraanslag in Washington, de crash van American 587, de ramp in Columbia, de stroomuitval in het noordoosten, de aardbeving in Banda Atjeh en meest recent de overstroming van de Rode Rivier. Als een doorgaand project worden rapporten van de geëxtraheerde archetype informatie aangeboden op zijn web site, http://www.halfpasthuman.com.

Clif High: [They] are Fooked
Clif High: The quiet war
Clif High’s kijk op waarom Trump zegt wat hij zegt over de Jab

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s