Vaccine Shedding

Vaccinuitscheiding is een vorm van virusuitscheiding die kan optreden na een virale infectie die is veroorzaakt door een verzwakt vaccin, dat een specifieke vaccintechnologie is waarbij een verzwakte vorm van een levend virus wordt gebruikt. Ziekte bij anderen als gevolg van overdracht door dit type viraal virusuitscheiding is zeldzaam

Pfizer gaf shedding toe: Document zegt dat ze bezorgd waren over “blootstelling”
Belangrijk stukje over shedding en spike-eiwitten met Kate Sugak en Andrew Kaufman. (NL ondertiteld)
19-feb-2022 Dr. Carrie Madej neemt ons mee naar bijeenkomsten die zij eerder bijwoonde waar elite wetenschappers en bedrijven bijeenkwamen om te praten over het beheersen van de mens door middel van technologie, inclusief het straffen van mensen voor wat zij als een “leugen” beschouwen. Hier is de clou – zij beslissen wat een leugen is en wat de waarheid.
Dr. Madej bespreekt het plan voor transhumanisme en het integreren van mensen met AI, en legt uit hoe dit mogelijk is gemaakt door de COVID-19 injecties en de nooit eindigende toekomstige cyclus van geplande injecties voor de mensheid.
Ze bespreekt ook het komende Sociale Crediet Systeem, HIV, vervelling en detox. https://rumble.com/vvcm17-dr.-carrie-madej-nanobots-transhumanism-never-ending-vaccines-hiv-shedding-.html
09-nov-2021 Dr. Abdul Alim – MRNA “Vaccin” is biowapen met afwerpen van magnetisch (grafeen) spike-eiwit
Dr Sam Bailey Shedding, Vaccins en Grafeen machines.

Vaccinatie is een essentieel middel om verschillende infectieziekten te voorkomen. Een vaccin bevat bestanddelen van een ziekteverwekkend organisme (pathogeen), zoals een virus of bacterie.
De ontmoeting met deze bestanddelen, antigenen genaamd, stimuleert uw immuunsysteem, waardoor het leert hoe het de ziekteverwekker moet herkennen en erop moet reageren. Dit biedt bescherming tegen de ziekteverwekker, mocht u er in de toekomst aan worden blootgesteld.
Misschien hebt u wel eens gehoord van iets dat vaccinatieverspreiding wordt genoemd. Dit is het geval wanneer een gevaccineerd persoon de bestanddelen van een vaccin kan vrijgeven.
Hoewel uitscheiding van vaccins bij enkele vaccins mogelijk is, is dat bij veel andere vaccins niet het geval. Dit geldt ook voor de COVID-19 vaccins. Lees verder om meer te weten te komen over het uitscheiden van vaccins en wanneer dit gebeurt.

Wat is uitscheiding van vaccins?
Vaccinuitscheiding is wanneer een persoon de bestanddelen van een vaccin vrijgeeft, of uitscheidt, hetzij binnen of buiten zijn lichaam.
Dit kan alleen gebeuren bij een bepaald type vaccin, een levend verzwakt vaccin genaamd. Enkele voorbeelden van levende verzwakte vaccins die gewoonlijk in de Verenigde Staten worden gegeven zijn de:
-mazelen, bof en rodehond (MMR) vaccin
-griepvaccin via neusspray (FluMist)
-waterpokkenvaccin
-rotavirusvaccin

Over levende verzwakte vaccins
Levende verzwakte vaccins bevatten een verzwakte vorm van een ziekteverwekker. Dit soort vaccins moet zich in het lichaam vermenigvuldigen om een immuunrespons op te wekken.
Voor hun verzwakte aard veroorzaken de ziekteverwekkers in deze vaccins geen ziekte. Een uitzondering hierop vormen personen met een verzwakt immuunsysteem, voor wie levende verzwakte vaccins gewoonlijk niet worden aanbevolen.
Omdat levende verzwakte vaccins zich kunnen vermenigvuldigen, kan de verzwakte ziekteverwekker worden verspreid. Maar het is belangrijk op te merken dat uitscheiding niet gelijkstaat met overdracht, waarbij de verzwakte ziekteverwekker wordt doorgegeven aan een andere persoon.
Als deze ziekteverwekkers aan een ander persoon worden doorgegeven, is het hoogst onwaarschijnlijk dat ze ziekte veroorzaken. Het enige levende verzwakte vaccin dat in verband wordt gebracht met infecties van betekenis door uitscheiding is het orale poliovaccin, dat in de Verenigde Staten niet meer wordt gebruikt.

Soorten vaccins
Naast de levende verzwakte vaccins zijn er nog verschillende andere soorten vaccins. In tegenstelling tot levende verzwakte vaccins bevat geen van deze vaccins levende ziekteverwekkers. Daarom kunnen ze niet worden overgedragen.
Geïnactiveerde vaccins

Geïnactiveerde vaccins bevatten een hele, gedode versie van een ziekteverwekker. Enkele voorbeelden van geïnactiveerde vaccins zijn het:
-poliovaccin
-hepatitis A-vaccin
-rabiësvaccin

Subunit-, recombinant-, polysaccharide- of conjugaatvaccins

In deze diverse groep vaccins zijn slechts kleine stukjes of fragmenten van een ziekteverwekker aanwezig, in tegenstelling tot de volledige ziekteverwekker. Voorbeelden van dergelijke vaccins zijn de:
griepprik
hepatitis B-vaccin
pertussisvaccin (kinkhoestvaccin) (onderdeel van de DTaP- of Tdap-vaccins)
gordelroosvaccin
vaccin tegen het humaan papillomavirus (HPV)
vaccin tegen pneumokokken
vaccin tegen meningokokken

mRNA-vaccins
Het mRNA in deze vaccins instrueert de cellen hoe ze eiwitten die met een ziekteverwekker in verband worden gebracht, moeten maken om een immuunrespons op te wekken. De vaccins Pfizer-BioNTech en Moderna COVID-19 zijn mRNA-vaccins.
Virale vectorvaccins

Virale vectorvaccins gebruiken een gemodificeerd virus om instructies te geven over hoe eiwitten die met een ziekteverwekker zijn geassocieerd, moeten worden gemaakt om een immuunrespons op te wekken. De COVID-19-vaccins die door Johnson and Johnson en AstraZeneca worden geproduceerd, maken gebruik van een adenovirusvector.
Toxoïde vaccins

Toxoïde vaccins bestaan uit een geïnactiveerde vorm van een toxine dat door sommige bacteriële pathogenen wordt geproduceerd. In dit geval wordt een immuunrespons opgewekt tegen het schadelijke toxine dat door de ziekteverwekker wordt geproduceerd, in plaats van tegen de ziekteverwekker zelf.
Twee voorbeelden van toxoïden zijn die voor tetanus en difterie, die worden aangetroffen in het
-DTaP-vaccin
-Tdap-vaccin
-DT-vaccin
-Td-vaccin

Vervliegt een van de COVID-19-vaccins?
De enige COVID-19-vaccins die momenteel zijn toegelaten voor gebruik in noodgevallen zijn mRNA-vaccins en virale vectorvaccins. Hoewel u misschien berichten op sociale media hebt gezien over het vervellen van COVID-19-vaccins, is dit een mythe. COVID-19-vaccins kunnen niet worden uitgescheiden.
Dit komt omdat geen van de COVID-19-vaccins levende SARS-CoV-2 bevat, het virus dat COVID-19 veroorzaakt. De enige COVID-19-vaccins die momenteel zijn toegelaten voor noodgebruik zijn mRNA-vaccins en virale vectorvaccins.
Laten we eens kijken hoe elk van deze vaccintechnologieën werkt.
mRNA-vaccins
mRNA-vaccins bevatten genetisch materiaal dat RNA wordt genoemd. Het mRNA is verpakt in een beschermend omhulsel, een lipide nanodeeltje, dat in wezen een klein vetbolletje is. Hierdoor kan het mRNA effectief uw cellen binnendringen.
Het mRNA in het vaccin vertelt uw cellen hoe ze spike-eiwit moeten maken, een eiwit dat op het oppervlak van het nieuwe coronavirus wordt aangetroffen. Zodra de cellen het spike-eiwit hebben geproduceerd, wordt het mRNA afgebroken.
Virale vectorvaccins
Virale vectorvaccins maken gebruik van een gemodificeerd adenovirus om instructies te geven over hoe spike-eiwit moet worden gemaakt.
In de natuur kunnen adenovirussen ziekten als verkoudheid veroorzaken. Maar het adenovirus dat in het vaccin wordt gebruikt, is zodanig gemodificeerd dat het niet meer van zichzelf kan maken (repliceren) of ziekte kan veroorzaken.
Eenmaal in de cel, geeft het adenovirus het genetisch materiaal vrij dat de cel vertelt hoe het spike-eiwit moet maken. Nadat dit is gebeurd, wordt het adenovirus zelf afgebroken.
Een analogie is om het adenovirus te zien als een zeecontainer. Het levert gewoon zijn inhoud af op de juiste plaats voordat het wordt weggegooid.
Wat gebeurt er met het spike-eiwit?
Bij beide vaccintechnologieën wordt het spike-eiwit dat wordt geproduceerd naar het oppervlak van de cel getransporteerd. Daardoor kan het door het immuunsysteem worden gedetecteerd.
Zodra uw immuunsysteem het spike-eiwit als vreemd herkent, gaat het aan de slag om er een immuunrespons tegen op te wekken. Deze immuunrespons is specifiek gericht tegen het spike-eiwit.
Spike-eiwitten die door een vaccin zijn gegenereerd, worden dus uiteindelijk door uw immuunsysteem vernietigd. Ze kunnen zich niet ophopen of aanzienlijk circuleren in uw lichaam, noch kunt u ze afgeven in het milieu.
Uit onderzoek is gebleken dat met zeer gevoelige tests minieme hoeveelheden van een stukje van het spike-eiwit in het bloed kunnen worden opgespoord in de dagen na de vaccinatie. Maar deze stukjes spike-eiwit nemen snel af wanneer de immuunrespons begint.
Welke vaccins stoten af?
Het is technisch mogelijk dat een levend verzwakt vaccin uitscheidt. Maar in de meeste gevallen zijn gedocumenteerde gevallen hiervan zeldzaam.
Het orale poliovaccin (OPV) is verantwoordelijk voor de meest schadelijke infecties als gevolg van het uitscheiden van vaccins. Het levend verzwakte virus dat in dit vaccin wordt gebruikt, kan via de ontlasting uit het lichaam worden uitgescheiden.
In zeer zeldzame gevallen kan het in het OPV gebruikte virus muteren en schadelijk worden, wat tot verlamming kan leiden. In landen waar het OPV nog wordt gebruikt, komt dit naar schatting voor bij 2 tot 4 op de miljoen levendgeborenen per jaar.
Sinds 2000 is het OPV niet langer toegestaan of beschikbaar in de Verenigde Staten. Alle poliovaccins die nu in de Verenigde Staten worden gegeven, zijn geïnactiveerde vaccins.
Andere levende verzwakte vaccins waarvoor uitscheiding is gedocumenteerd zijn onder meer de:
Griep neusspray vaccin: Uitscheiding van het in dit vaccin gebruikte virus komt vaak voor, vooral bij jongere personen, volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC)-betrouwbare bron. Hoewel overdracht van deze virussen kan voorkomen, is dit zeldzaam en gaat het meestal niet gepaard met symptomen.
Waterpokkenvaccin: Volgens de CDC Trusted Source zijn er wereldwijd meldingen geweest van slechts 11 gezonde gevaccineerde personen die het waterpokkenvaccinvirus hebben verspreid naar 13 niet-gevaccineerde personen.
Rotavirusvaccin: Het virus van het rotavirusvaccin kan nog dagen na de vaccinatie in de ontlasting worden uitgescheiden. Uit een oudere studie uit 2011Trusted Source in twins bleek dat het vaccinvirus kon worden overgedragen op niet-gevaccineerde personen, maar dat dit niet gepaard ging met symptomen.
MMR-vaccin: Het rubella-gedeelte van het MMR-vaccin kan aanwezig zijn in de moedermelk van recent gevaccineerde moeders. Maar overdracht van het vaccinvirus op zuigelingen die borstvoeding krijgen, wordt over het algemeen onwaarschijnlijk of zeldzaam geacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s