Dr. Vladimir Zelenko

Vladimir (Zev) Zelenko was een Oekraïens-Amerikaanse huisarts en auteur die bekend staat om het promoten van een combinatie van drie geneesmiddelen hydroxychloroquine, zinksulfaat en azithromycine als onderdeel van een experimentele ambulante behandeling voor COVID-19 die hij promootte als het Zelenko Protocol.

Op 23 maart 2020 publiceerde Zelenko een open brief aan de Amerikaanse president Donald Trump waarin hij beweerde honderden van zijn COVID-19 patiënten met succes te hebben behandeld met een vijfdaagse kuur van zijn Protocol. Zelenko’s behandelingsprotocol kreeg snel bekendheid met verschillende mediafiguren en verschillende functionarissen van de Trump-administratie die het promoten, waaronder Rudy Giuliani en de toenmalige stafchef van het Witte Huis Mark Meadows, ondanks waarschuwende boodschappen van gezondheidsdeskundigen.

30-juni-2022 Verklaring van Zelenko Labs over het overlijden van onze stichter Dr. Vladimir “Zev” Zelenko
(Dallas, Texas) – Met groot verdriet kondigen wij het overlijden aan van onze oprichter Dr. Vladimir “Zev” Zelenko. Dr. Zelenko was een arts, wetenschapper en activist voor medische rechten die het leven van miljoenen mensen heeft beïnvloed. Sommigen werden gered door zijn rol als arts, en nog meer werden geïnspireerd door zijn woorden. Zijn “Zelenko Protocol” redde miljoenen en leverde hem een Nobelprijsnominatie op en de bewondering van een president van de V.S. naast andere prominente wereldleiders. Hij werd 48 jaar.

DR. VLADIMIR ZELENKO – ZIJN LAATSTE BOODSCHAP …..
Onze moedige oprichter en leider, Dr. Vladimir Zelenko, legt uit waarom hij de Zelenko Freedom Foundation heeft opgericht en beschrijft de revolutionaire visie en missie van de Foundation voor de toekomst.
22-dec-2021 Dr Zelenko wil dat jullie weten dat hij niet suïcidaal is, hij wordt aangevallen, hij wil dat jullie allemaal in opstand komen en weigeren mee te werken.

Zev Vladimir Zelenko, M.D. is een arts uit de staat New York die meer dan 1.450 coronaviruspatiënten heeft behandeld met hydroxychloroquine, azithromycine en zinksulfaat met een succespercentage van 99,9% (2 sterfgevallen).
Zie ook: Vladimir Zelenko’s coronavirus behandeling. In 2021 werd Dr. Zelenko genomineerd voor een Nobelprijs voor zijn onderzoek naar behandelingen voor Covid-19.
Bij zijn eerste 350 coronaviruspatiënten in maart 2020 had Zelenko 100% succes met het gebruik van hydroxychloroquine, azithromycine en zink. Er waren geen ziekenhuisopnames, intubaties of sterfgevallen onder Zelenko’s eerste 350 patiënten. Op 27 maart 2020 gaf Zelenko aan dat hij 699 patiënten heeft behandeld zonder sterfgevallen of intubaties, terwijl het landelijk gemiddelde in de Verenigde Staten 1,5% is van de coronaviruspatiënten die overlijden. Op 27 maart 2020 zijn vier patiënten van Dr. Zelenko opgenomen in het ziekenhuis met longontsteking, en geen van hen had een beademingsapparaat nodig.
De behandeling van Dr. Vladimir Zelenko heeft ertoe geleid dat de kortademigheidsproblemen van verschillende patiënten al na 4 uur en gemiddeld na 12 uur opgelost waren.
Dr. Zelenko’s coronavirus behandeling wordt nu in meerdere staten gebruikt.Op 27 maart 2020 gaf Zelenko aan dat zijn protocollen onlangs op weg waren naar Benjamin Netanyahu (de premier van Israël).
Zelenko was de eerstelijnszorgverlener voor het grootste deel van de Satmar-gemeenschap in Kiryat Joel, New York (Satmar-joden zijn een chassidische joodse groepering die afkomstig is uit de stad Szatmárnémeti, Hongarije)

Website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s