Milton William “Bill” Cooper

Milton William “Bill” Cooper was een Amerikaanse samenzweringstheoreticus, radio-omroeper en schrijver die bekend is geworden door zijn boek Behold a Pale Horse uit 1991, waarin hij waarschuwde voor meerdere wereldwijde samenzweringen, waarvan sommige betrekking hadden op buitenaards leven.
Cooper beschreef HIV/AIDS ook als een door de mens veroorzaakte ziekte die gebruikt werd om zwarten, Latino’s en homoseksuelen aan te pakken, en dat er een geneesmiddel was gemaakt voordat het werd geïmplementeerd. Hij is beschreven als een “militietheoreticus”.
Cooper werd in 2001 gedood door hulpsheriffen nadat hij op hen had geschoten tijdens een arrestatiepoging.
Overleden: November 05, 2001 => Cause of death:Gunshot

Milton William “Bill” Cooper predicts 9/11 and more on June 28, 2001
William Cooper on Media and Entertainment [Enslavement]
William Cooper Tribute – Blue Eyes

De moord op Kennedy
In Behold a Pale Horse, beweerde Cooper dat President John F. Kennedy werd vermoord omdat hij op het punt stond te onthullen dat buitenaardsen bezig waren de Aarde over te nemen. Volgens een “top geheime” video van de moord die Cooper beweerde te hebben ontdekt, gebruikte de bestuurder van de presidentiële limousine, William Greer, “een gasdruk apparaat ontwikkeld door buitenaardse wezens van de Trilaterale Commissie” om de president neer te schieten vanaf de bestuurdersstoel. De Zapruder film toont Greer die zich tweemaal omdraait om naar de achterbank van de auto te kijken; Cooper theoretiseerde dat Greer zich eerst omdraaide om Kennedy’s status te beoordelen na de aanval van buitenaf, en daarna om het fatale schot af te vuren. Samenzweringstheorieën over Greer zouden een “sneeuwbaleffect” hebben gekregen na de publicatie van Behold a Pale Horse. Cooper’s video, die beweerde zijn theorie te bewijzen, werd geanalyseerd door verschillende televisiestations, volgens een bron, en bleek “… een vervalsing van slechte kwaliteit te zijn, gebruikmakend van stukken van de… Zapruder film.”

HIV/AIDS
In Behold a Pale Horse stelde Cooper voor dat AIDS het resultaat was van een samenzwering om de bevolking van zwarten, Hispanics en homoseksuelen te verminderen. In 2000 kreeg de Zuid-Afrikaanse minister van Volksgezondheid Manto Tshabalala-Msimang kritiek omdat hij het hoofdstuk waarin deze theorie werd besproken had verspreid onder hoge Zuid-Afrikaanse regeringsfunctionarissen. Nicoli Nattrass, een oude criticus van AIDS-ontkenners, bekritiseerde Tshabalala-Msimang voor het verlenen van legitimiteit aan de theorieën van Cooper en het verspreiden ervan in Afrika.

Behold a Pale Horse – Written by Milton William Cooper an Audiobook.
spread this like wildfire if you want to live. read the PDF here
THERE ARE REDACTED COPIES OUT THERE! Just be cautious when purchasing the physical copy as some content may be missing.
Chapters
00:00:12 Chapter 01 – Silent Weapons for Quiet Wars
01:06:58 Chapter 02 – Secret Societies and the NWO
02:22:45 Chapter 03 – Oath of Initiation of an Unidentified Secret Order
02:29:09 Chapter 04 – Secret Treaty of Verona
02:37:14 Chapter 05 – Goodbye USA, Hello NWO
03:03:25 Chapter 06 – HR 4079 and FEMA
04:22:36 Chapter 07 – Anti-Drug Abuse Act of 1988 HR 5210 PL 100-690
04:38:51 Chapter 08 – Are the Sheep Ready to Shear?
04:41:34 Chapter 09 – Anatomy of an Alliance
05:19:03 Chapter 10 – Lessons from Lithuania
05:23:59 Chapter 11 – Coup de Grace
05:47:57 Chapter 12 – The Secret Government
07:37:49 Chapter 13 – Treason in High Places
07:59:25 Chapter 14 – Protocols of the Elders of Zion
10:26:20 Chapter 15 – Ropes of Bondage
1991 De regering moedigde de productie en invoer van militaire vuurwapens aan, voor gebruik door criminelen. Dit was bedoeld om een gevoel van onveiligheid te kweken, waardoor het Amerikaanse volk zich vrijwillig zou ontwapenen door het aannemen van wetten tegen vuurwapens. Met drugs en hypnose op psychiatrische patiënten in een proces dat orion heet, heeft de CIA bij deze mensen de wens gewekt het vuur te openen op schoolpleinen en zo de anti-vuurwapenlobby aan te wakkeren. Dit plan is in volle gang, en werkt tot nu toe perfect. De middenklasse smeekt de regering om het tweede amendement af te schaffen.

Dood
Toen Cooper zich aan het eind van de jaren negentig van de Ufologie-gemeenschap verwijderde en zich meer en meer begaf in de richting van de milities en de anti-regerings-subcultuur, raakte hij ervan overtuigd dat hij persoonlijk het doelwit was van president Bill Clinton en de Belastingdienst. In juli 1998 werd hij beschuldigd van belastingontduiking; een arrestatiebevel werd uitgevaardigd, maar Cooper ontweek herhaalde pogingen om het te betekenen. In 2000 werd hij door de United States Marshals Service een “major fugitive” genoemd.
Op 5 november 2001 probeerden afgevaardigden van de sheriff van Apache County Cooper te arresteren in zijn huis in Eagar, Arizona, op beschuldiging van zware mishandeling met een dodelijk wapen en gevaarzetting, voortkomend uit geschillen met buurtbewoners. Na een vuurgevecht waarbij Cooper een van de hulpsheriffs in het hoofd schoot, werd Cooper dodelijk neergeschoten. Federale autoriteiten meldden dat Cooper zich jarenlang had onttrokken aan de uitvoering van het arrestatiebevel uit 1998, en volgens een woordvoerder van de Marshals Service had hij gezworen dat “hij niet levend zou worden opgepakt”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s