Angela Merkel

Angela Dorothea Merkel, geboren als Kasner, is een Duitse politica. Van 22 november 2005 tot 8 december 2021 was ze bondskanselier van Duitsland. Ze was de eerste vrouw in die functie. Van 2000 tot 2018 was ze de eerste vrouwelijke partijleider van de christendemocratische CDU. In 2015 werd ze door Time Magazine uitverkozen tot persoon van het jaar.

Kanselier Angela Merkel woont Zapfenstreich (“Grote Taptoe”) bij om het afscheid van haar kanselierschap te markeren in Berlijn, Duitsland, donderdag, 02 dec. 2021.
Volgens berichten in de media heeft bondskanselier Angela Merkel op het CDU-Bondsbestuur aangekondigd dat er “strenge beperkingen voor ongevaccineerden” zullen komen, die verder gaan dan het 2G-model. Volgens informatie uit de media is zij uiterst bezorgd over de exponentiële groei van infecties. Onder meer dagelijkse tests op de werkplek voor de ongevaccineerden worden niet uitgesloten, bericht De.rt.com.
Op veel gebieden van het openbare leven in Duitsland is de zogenaamde 2G-regel reeds van toepassing. Alleen degenen die tegen het coronavirus zijn ingeënt of degenen die van COVID-19 zijn hersteld, hebben toegang. Zowel RTL als ntv melden nu dat er binnenkort gesproken zou kunnen worden over nog strengere regels dan 2G. Volgens het rapport heeft bondskanselier Angela Merkel in het CDU-bestuurscomité duidelijk “strenge beperkingen voor de ongevaccineerden” aangekondigd.
Explosieve videobeelden opgedoken! Georg Nüßlein, een van corruptie verdacht en door het regime verstoten (ex)-CSU-parlementslid, organiseerde op 8 mei 2019, 6 maanden voor de eerste Corona-gevallen in China, een pandemieconferentie in de gebouwen van de CDU-parlementaire fractie in Berlijn. Onder hen: Angela Merkel, Jens Spahn, Christian Drosten, WHO-baas Tedros, de Gates Foundation, de Wellcome Trust en de farmaceutische lobby. Hadden deze mensen allemaal helderziende gaven? Wij hebben enkele van de belangrijkste uitspraken in deze video samengevat. Na het zien ervan zou het voor iedereen duidelijk moeten zijn waar de huidige catastrofeproductie werkelijk om draait: miljardenwinsten en geopolitiek!
De Bondskanselier van Duitsland 🇩🇪
Angela Merkel spreekt over artikel 20 van de grondwet waarin vastgelegd staat dat iedere burger het recht heeft zich tegen regels te verzetten wanneer die niet juist zijn.
In 1992 richtte Schwab de Global Leaders for Tomorrow school op, die in 2004 werd omgedoopt tot Young Global Leaders. Tot de leden van de allereerste klas van de school in 1992 behoorden al velen die later belangrijke liberale politieke figuren zijn geworden, zoals Angela Merkel, Nicolas Sarkozy en Tony Blair….
Andere opmerkelijke namen op het rooster van de school zijn Jacinda Ardern, Emmanuel Macron, de president van Frankrijk; Maar de lijst van alumni van de school is niet beperkt tot politieke leiders. Maar de lijst van alumni van de school is niet beperkt tot politieke leiders. We vinden er ook veel van de kapiteins van de particuliere industrie, waaronder Bill Gates van Microsoft, Jeff Bezos van Amazon, Richard Branson van Virgin, en Chelsea Clinton van de Clinton Foundation. Ook zij betuigden allemaal hun steun aan de wereldwijde reactie op de pandemie, en velen hebben aanzienlijke winsten behaald als gevolg van de maatregelen.
Angela Merkel heeft in 2011 de Coudenhove-Kalergi Europa-prijs ontvangen.
wie ie Merkel echt?
Anonymous – Bericht aan het Duitse volk!
Dat Angela Merkel en haar regering bedrieglijk, anti-Duits en vooral crimineel handelen, kan niet langer worden ontkend, ten laatste sinds de opening van de grens in september 2015, die in strijd was met de grondwet. Intussen weet men niet meer of men moet lachen of huilen om het beleid van Angela Merkel en de schandalige chutzpah die erachter schuilgaat. Wie een aanval op de democratie in Duitsland heeft gepland, heeft in Angela Merkel de ideale kandidaat gevonden. Steeds meer burgers beseffen dat zij zijn beetgenomen door een ijskoude, door macht geobsedeerde, verraderlijke psychopaat en bevrijden zich van zelfhaat, politieke correctheid, manipulatie, censuur en vervalsing van de geschiedenis. Deze video moet helpen om nog meer mensen wakker te schudden. Link het daarom op websites, forums, blogs en sociale netwerken.
Er wordt al jaren gespeculeerd dat Angela Merkel Hitlers dochter is… Er is nog een vreemd toeval. Angela Merkel, Theresa May, en de Litouwse president kenden elkaar allemaal als kinderen!? Denk je dat het toeval is dat ze allemaal president van hun land zijn geworden? Het hele politieke systeem is gemanipuleerd. Elk land heeft de illusie van democratie. Deze leiders zijn geselecteerd, niet gekozen. En ze zijn er niet om uw belangen te behartigen.
Angela Merkel zat in de Hitlerjugend… Hier is een foto van haar marcheren in haar Nazi uniform. Je kunt zien dat ze nog steeds hetzelfde kapsel draagt, symbolisch voor de Nazi partij. Er wordt gespeculeerd dat de echte Nazi’s eigenlijk Joods waren. Jacob Schiff en George Soros waren twee van de rijkste en beroemdste joodse nazi’s… Het klinkt als een oxymoron, maar dat komt omdat mensen de waarheid niet kennen…
Van links naar rechts
1.ANGELA MERKEL -> Angela Dorothea Kasner -> Aniela Kazmierczak = 1 persoon
Duits politica. Is sinds 11/22/05 bondskanselier van de BRD. Van 10.04.00 tot 7.12.18 was zij CDU-federaal voorzitster. Zij groeide op in de DDR en werkte daar als natuurkundige aan het Centraal Instituut voor Fysische Chemie.
2.THERESA MAY
Brits politica & was Eerste Minister van het Verenigd Koninkrijk van 11/13/16 tot 7/24/19. In deze hoedanigheid vormde zij de kabinetten May I & May II. Voordien bekleedde zij de functie van minister van Binnenlandse Zaken 10 mei.
3.DALIA GRYBAUSKAITĖ
Litouws politica. Tot mei 2009 was zij commissaris voor financiële programmering en begroting van de Europese Unie. Bij de verkiezingen van 17.05.09 werd zij als eerste vrouw verkozen in het ambt van president van Litouwen. Op 05/25/14 werd zij herkozen voor een nieuwe termijn van vijf jaar. 12.07.19 droeg zij het af

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s