Dr. Bryan Ardis

Ik ben Dr. Bryan Ardis, D.C.
Begin 2020 verloor ik mijn schoonvader door onverstandige ziekenhuisprotocollen. Sinds die tijd ben ik op een missie om het publiek te informeren over de gevaren voor Amerikanen, in veel van onze “instituten van gezondheid”.
Ik ben gepassioneerd over het onthullen van corruptie van het medische systeem en de machthebbers in dit land. Mijn focus ligt op medische vrijheid, onderwijs, en het wakker schudden van de wereld met de waarheid.
Ik hoop degenen die worstelen met persoonlijke gezondheidskwesties te informeren, te inspireren en te bekrachtigen. Ik beloof echt onderzoek en toepasbare informatie te leveren die mensen kan bevrijden van emotionele wanhoop en angst, gecreëerd door ziektesymptomen en desinformatie.

Watch the water: Opnamedatum 22-mrt-2022, Release 11-apr-2022
De pandemie duurt voort, maar de oorsprong is nog steeds een mysterie. Hoe is de wereld ziek geworden, hoe heeft Covid zich werkelijk verspreid, en heeft de Satanische elite de wereld van tevoren over dit biowapen verteld? Dr. Bryan Ardis heeft een schokkend verband onthuld tussen deze pandemie en de eeuwige strijd tussen goed en kwaad die begon in de Hof van Eden.
In deze exclusieve aflevering van Stew Peters Network brengen regisseur Stew Peters, de bekroonde filmmaker Nicholas Stumphauzer en uitvoerend producent Lauren Witzke een waarheid aan het licht die satan zelf heeft proberen te onderdrukken.
12-apr-2022 Dr. Brian Ardis: “Het gaat niet om het water”
“Dat was niet mijn verhaal. Mijn verhaal is nooit geweest om angst, paniek en bezorgdheid over water te creëren. […]
Het eigenlijke verhaal is:” Er is een Covid-19 / Snake Venom connectie.
➥ klik hier voor het interview 🇺🇸
Waarom werd de audiëntiezaal van het Vaticaan gebouwd in deze vorm?

13-apr-2022 Tegengeluid: COnVID Snake Venom (BULLSH*T) Watch the SNAKES ! DISCERNMENT TIME Again ! (Dr.Amandha Vollmer) te zien via de link

09-spr-2022 Dr. Zev Zelenko en Dr. Bryan Ardin
Angstaanjagend: Het dodelijke medicijn, AKA Remdesivir, is de enige goedgekeurde vroege behandeling voor kinderen en pasgeborenen
Dr. Bryan Ardis: “U zei dat ik bovenaan de lijst van moordenaars van Big Pharma sta… Maar ik ben ervan overtuigd dat remdesivir het biologische wapen is dat ze gebruiken, COVID-19 genaamd… En nu is het het enige dat kan worden gebruikt in ziekenhuizen [en] buiten ziekenhuizen voor baby’s en alle pediatrische leeftijdsgroepen. “
DR. BRIAN ARDIS – ER IS GEEN VIRUS – HET IS OPZETTELIJKE VERGIFTIGING –
IN UW WATERVOORZIENING.
Mike Adams met Dr. Brian Ardis – Een miljoen doden door Remdesivir en beademingsmachine moord
NIH.gov table 2e : Kenmerken van antivirale middelen die zijn goedgekeurd of in evaluatie zijn voor de behandeling van COVID-19, Last Updated: July 8, 2021
Part 1/3 Dr. Bryan Ardis reveals BOMBSHELL origins of covid, mRNA vaccines and treatments
Part 2/3 Dr. Bryan Ardis reveals BOMBSHELL origins of covid, mRNA vaccines and treatments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s