Romeo’s – undercoveragenten – anoniem

Quote 2e kamer: geweld is NOOIT de oplossing… en wat de live beelden ons laten zien

Waarom zou dat zijn? of moet het zijn Romeo’s ingezet om te rellen?
opstootje – slaan met een hamer op politie busje,….. Ingehuurd? Zou het opruiing kunnen zijn? Zodat ze de boeren de schuld kunnen geven. Ik denk even hard op….
waren dit wel boeren? ik zie ze namelijk allemaal met de handen in de zak staan en maar een select groepje los gaan, als dat bekenden van hun zouden zijn, zouden zij elkaar dan niet tegenhouden???
Bij 10:50 min hoor je de sfeer omslaan “romeo’s” tussen 11:00 en 11:08 valt er iets, een agent pakt het snel op, foto’s uit ander ander filmpje hieronder…
IS DIT EEN VUURWAPEN??? Hebben Romeo’s een vuurwapen neergelegd of laten vallen tijdens een van de 5 arrestaties van vandaag in DenHaag? Het vuurwapen zat niet in een holster waar het normaal wel in zit. Had een van ons het opgeraapt dan had het heel erg mis kunnen lopen. Als er nog meer beelden zijn zend ze toe, willen graag meer bewijs vinden voor deze bewering⁉️
Oww, beroepsdemonstranten noemen ze ze nu.. De Romeo’s, in dienst vd politie..
NOS wat denken jullie nu dat we achterlijk zijn ofzo? Die gasten met hun sjaaltjes voor de neus waarvan we weten vanuit de bpoc, dat ze onder invloed van hardrugs helemaal lijp de politiebusjes uit komen rennen, en dat ook meerdere malen vastgelegd is op video. Mooie framing weer.
De boeren hebben veel te veel steun dus we kunnen maandag ook weer acties verwachten waarbij de politie Romeo’s inzet om extreem geweld toe te passen tegen de eigen bevolking. Een voorbeeld zo klaar als t maar kan in deze video.
Beelden van Romeo-actie bij boerenprotest Tweede Kamer leiden tot grote verontwaardiging
De terror teams worden weer ingezet. Bestudeer aub goed hoe ze zich bewegen en gedragen. In video 2 lijkt het erop alsof de Romeo’s een andere taal spreken. Herkend iemand de taal? Ze gaan ook op specifieke mensen / targets af en ze pakken niet zomaar de eerste de beste. Graag jullie feedback inzichten.
Romeos & ME Grijpen een paar Demonstranten #Museumplein 20.03.2022 🤳 Toerist ziet alles gebeuren.
12-feb-2022 Romeo actie uit het niets Demonstranten arresteren. Deze actie gaat nergens over weer!
24-jan-2022 Meer bewijs dat betaalde provocateurs (Antifa gemixt met Romeo’s) vandaag de rellen in Brussel hebben veroorzaakt en niet de vreedzame demonstranten die meer dan 100.000 daar waren.
Afpersconferentie 26-11-2021 protest, We stoppen niet, We gaan door, Wij zijn vreedzaam
Jullie hielden honderden strijders tegen onderweg die kwamen Denhaag niet meer in.
Jullie bevielen ons om naar het koekamp te gaan,
Dat deden wij niet en bleven staan want het is ons recht❗️❗️
Honderden ME ers,, Koninklijke ME ers, Romeo s
Daar stonden Jullie dan te kijken…Angst in Jullie ogen, angst waarvoor?
Wij zijn vreedzaam en zullen doorgaan tot het eind❗️
Een hele zwarte bladzijde in de Nederlandse geschiedenis is dat de politie… ook gericht heeft gevuurd op een aantal mensen. Een van hen kreeg een kogel door zijn buik. Die stond daar volgens veel omstanders slechts te filmen.’
Deze rellen zijn wellicht uitgelokt om de afkeur van het publiek voor (nieuwe) demonstraties te krijgen. ‘Onder de relschoppers hebben zich misschien wel Romeo’s verborgen gehouden. Dat is vaker voorgekomen. Het geeft aanleiding om noodmaatregelen en misschien wel de noodtoestand af te kondigen, om nog meer macht naar de regeringen te trekken… We moeten daar werkelijk rekening mee houden.’
Mensen die niks doen blijven slaan het nieuwe normaal
22-11-2021 TIP: DRAAG GEEN ZWART !! ZORG VOOR DUIDELIJK ONDERSCHEIDENDE KLEDING Zo zie je duidelijk dat veel is geënsceneerd, en relschoppers worden ingehuurd!! Niets is wat het lijkt mensen….
kijk even verder dan je neus langs is …..het was niet alleen R’dam, maar ook in Den Haag gisteravond en vanavond in Leeuwarden en Enschede…je ziet overal hetzelfde beeld…..grote groepen ingehuurde relschoppers om bewust escalatie uit te lokken ! Romeo’s die op een heftigere manier worden ingezet zodat ze recht hebben om hun vuurwapen te kunnen gebruiken en we weten waar dat toe heeft geleid..
Ze worden nog misdadiger en crimineler vanuit het beleid in Den Haag ‼️‼️
22-sept-2021 Romeo,s gisteren in Denhaag, waarom plaats ik dit? Omdat de meesten nog niet door hebben dat er veel meer om je heen hangt als je op dagen zoals prinsjesdag en andere demo,s aan het strijden bent. Ze zijn er eigenlijk altijd bij en niet alleen in de busjes, blijf goed om je heen kijken en hou je camera bij de hand, waarschuw mensen als je iets niet vertrouwd zo kunnen we elkaar blijven helpen met het blijven strijden.
04-apr-2021 Romeo’s pakken vader en oma op, kleine kinderen blijven achter! Hellevoetsluis
De groep ging lopen richting het politiebureau vanuit de Vesting. David vond dat al wat spannend met zijn kinderen erbij en sloot achteraan aan. Op de Kanaalweg Oostzijde werd de groep van voor en achter ingesloten. David probeerde er tussenuit te komen omdat hij niet met zijn kinderen tussen demonstranten en ME wilde staan en dat lukte.
Toen hij met zijn kinderen, moeder en hond naar de auto liep kwam er een blauwe ME-bus met romeo’s aanrijden. Romeo’s zijn undercover politieagenten in burgerkleding die bekend staan om hun agressieve manier van werken.
Ze renden uit de bus, pakten David en zijn moeder vast en sleurden hen de bus in. De kinderen begonnen te gillen en werden in shocktoestand achtergelaten.
David verteld hierover in een video.
Romeo deliberately pushes woman 40+ against onrushing riot bus! #police violence
Het bewijs dat een Romeo een vrouw voor de auto duwt. Dit is poging tot doodslag!
De dader komt als laatste de bus uitgerend! Als de politie hier niets mee doet ….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s