Project Pelican

Robert Mueller en het 35-jarige huurcontract van Project Pelican

De volgende keer dat je een goederentrein langs een spoorwegovergang ziet passeren, of de suggestieve geluiden hoort van treurige claxons van treinen die ’s nachts passeren, of de waarschuwingsbellen van spoorwegovergangen als flatbed treinwagons dubbel gestapeld met vrachtcontainers voorbij rijden, of een flatbed semi-truck een vrachtcontainer over de snelweg ziet slepen, bedenk dan dat president Barack Hussein Obama en zijn regering Saddam Hussein’s nucleaire meesterbrein toegang hebben gegeven tot Florida’s Port Canaveral vrachtcontainer terminal, een Amerikaanse toegangspoort die Rusland en staten naar keuze onbelemmerd toegang geeft tot de hele Amerikaanse toegangspoort die Rusland en staten van zijn keuze onbelemmerde toegang geeft tot de gehele Verenigde Staten. Dit artikel zal onderzoeken hoe verschillende schijnbaar ongelijksoortige factoren zich hebben verenigd in een samenloop van acuut gevaar, waardoor een perfecte storm is ontstaan die een directe bedreiging vormt voor de nationale veiligheid van de Verenigde Staten. …

Project Pelikaan, 7 min markering voor Project Pelican
Dit hier… Is waarom de arrestaties niet openbaar zijn gemaakt! 💥
Als ze de arrestaties bekend zouden maken.
HRC bijvoorbeeld, riskeerden ze dat er één of meer kruisraketten afgaan… vanuit ELKE scheepscontainer.
Er “WAREN” 100den zo niet 1000den containers geparkeerd,
waar dan ook. die recht op ons gericht waren.
Zij bezitten de havens, langs de hele kustlijn, Noord en Zuid.
Zij bezitten de vrachtwagenbedrijven!
Zij bezitten de chauffeurs.
Alle containers zagen er hetzelfde uit.
Vier kruisraketten in elke container.
Iedereen kan er één gekocht hebben. Ze kunnen overal zijn.
Klaar om af te gaan, op afstand. Op elk moment.
Dreigen ons allemaal op te blazen!!
Herinner je je die kernwapenwaarschuwingen nog?
Winnipeg, Pickering, South Carolina, Hawaii.
ALLES is met elkaar verbonden.
Maar goed dat Rusland deel uitmaakt van de alliantie!!

25-jun-2021 Project Pelican Is A Trojan Horse To Set Up Nukes Around The Country – Enabled By Obama & Clinton
30-jul-2019 PELICAN PROJECT GULFTAINER AT CANAVERAL

Ondanks de bewering van Nancy Pelosi, voormalig voorzitter van het Huis, dat de regering-Obama de “meest transparante” regering in de geschiedenis was, werd voormalig president Barack Obama tijdens zijn twee ambtstermijnen en na zijn presidentschap geconfronteerd met een heleboel verschillende schandalen.
Van Solyndra tot Fast and Furious en van Benghazi tot Emailgate, de regering Obama was een van – zo niet de meest corrupte – regering in de geschiedenis. President Obama is ook de enige president in de moderne tijd die na zijn presidentschap nieuwe schandalen zag opduiken.
De meeste Amerikanen hebben gehoord van FISA-Gate, Tarmac-Gate, en Spy-Gate. Dit zijn schandalen van na Obama die te maken hebben met de poging tot en de voortdurende politieke moord op president Trump via het Mueller-onderzoek. Bijkomende schandalen zoals het valse Dossier, Fusion GPS en Uranium One zijn ook aan het licht gekomen.
Maar één schandaal dat de liberale media, de inlichtingendiensten en de regering-Obama in de doofpot hebben gestopt, is misschien wel het gevaarlijkste, ernstigste en meest schokkende van alle schandalen uit het Obama-tijdperk. Het heet ‘Project Pelican’.
In 2014 heeft de regering Obama in het geheim een 35-jarige huurovereenkomst voor een strategische militaire en defensie vrachtcontainer in Florida’s Port Canaveral toegekend aan Gulftainer. Gulftainer is eigendom van twee Iraakse broers, Hamid Jaffar en Dr. Dhia Jaffar, die een leidende kernfysicus was voor het topgeheime wapenprogramma van voormalig dictator Saddam Hussein.
Dr. Jaffar was zo’n bedreiging voor de nationale veiligheid van Amerika dat het Pentagon hem in 2003 op de “zwarte lijst” van CENTCOM plaatste, waardoor hij onmiddellijk een hooggewaardeerd doelwit werd voor “doden of gevangennemen” door de Amerikaanse strijdkrachten en de coalitiestrijdkrachten tijdens de oorlog in Irak. Alsof dit nog niet erg genoeg was, was Gulftainer ook gelieerd aan een ander bedrijf genaamd Crescent Investments dat banden heeft met de Russische staat Atomic Energy Corporation-Rosatom die Uranium One kocht!
Dus laten we even samenvatten. Obama en voormalig minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton stonden niet alleen toe dat de Russen 1/5e van onze uraniumrechten in handen kregen, maar ze stonden ook in het geheim toe dat een 35-jarige huurovereenkomst voor onze havens werd geleid en geëxploiteerd door voormalige loyalisten van Saddam Hussein – inclusief een expert op het gebied van kernwapens; en hij deed dat allemaal zonder een CFIUS-toetsing!
CFIUS, of het Committee on Foreign Investment in the United States, houdt toezicht op een proces waarin alle belangrijke overeenkomsten waarbij de nationale veiligheid in het geding is, moeten worden onderworpen aan een VERPLICHTE evaluatie en analyse van de bedreiging van de nationale veiligheid. Dit bestaat uit input, suggesties en toezicht van 16 Amerikaanse inlichtingendiensten. Deze beoordeling is nooit gedaan. Barack Obama liet deze deal doorgaan zonder een National Security dreigingsanalyse.
Waarom werd deze deal toegestaan? Waarom werd het niet onderworpen aan een CFIUS beoordeling? Welke gevolgen kan dit hebben voor onze nationale veiligheid op de lange termijn? Deze vragen vragen om een antwoord.
Deze overeenkomst moet nietig worden verklaard omdat dit verplichte protocol is genegeerd. President Trump moet deze overeenkomst onmiddellijk annuleren, net als alle andere overeenkomsten die door de vorige regering zijn gesloten en waarbij de protocollen en procedures voor nationale veiligheid niet zijn gevolgd.

02-june-2018. Project Pelican, Another Act Of Treason By Obama
01-jan-2018“PROJECT PELICAN”: The Secret Deal that ByPassed A National Security Review
De Club-K is een systeem voor de lancering van kruisraketten, verborgen in een container die er uitwendig identiek uitziet als standaard intermodale ISO-containers voor commerciële vrachtvervoer. Binnenin elke Club-K container bevinden zich echter vier raketten die biologische, chemische, conventionele, elektromagnetische puls (EMP) of kernkoppen kunnen dragen. Het geniale van het Club-K systeem is zijn vermogen om detectie te ontwijken tussen de miljoenen zeecontainers die op schepen, treinen en vrachtwagens over de hele wereld worden vervoerd, ook in de VS.
Nu is de Russische fabrikant van de Club-K een samenwerkingsverband aangegaan met het Iraakse bedrijf uit de VAE, dat wordt geleid door het nucleaire meesterbrein dat een kernkop heeft ontworpen die speciaal op de neuskegel van de Club-K kruisraket past.
Ras al-Khaimah (RAK), een van de zeven VAE-emiraten, heeft een scheepvaartmaatschappij in partnerschap met Iran, dat in wezen de belangrijkste scheepshaven van RAK controleert. En een gebroken en mogelijk corrupte CFIUS gaf hen allen toegang tot een 35-jarige huurovereenkomst voor de containerfaciliteiten in een van Amerika’s meest kritieke havens, genaamd Gulftainer.
En dochterondernemingen van Gulftainer zijn Crescent Petroleum, Crescent, Group, Crescent Enterprises, GT International, en The Abraaj Group.
09-mei-2006 Congres verklaart oorlog aan havenakkoord
Huis commissie stemt 62-2 om goedkeuring Witte Huis te blokkeren
28-june-2021 cirstenw: Distractions. Project Pelican,Extremely hot weather

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s