Pandamned (documentaire)

2020 / 2022 – De afgelopen twee jaar is de wereldbevolking in de ban geweest van het coronavirus. Er zijn noodregimes ingesteld, de burgerlijke vrijheden zijn ontmanteld, er zijn bewakingsprogramma’s geïnstalleerd en er is een ongekend wereldwijd vaccinatieprogramma uitgerold.

Doen we de juiste dingen, of hebben we een deal met de duivel gesloten in ruil voor een voordeel? Door kritische stemmen uit verschillende vakgebieden probeerde PANDAMNED voor het eerst het hele plaatje te schetsen en licht te werpen op de duisternis. Het is een meedogenloze inventarisatie van onze tijd geworden, die mondiale organisaties, overheden en grote techbedrijven liever hadden willen voorkomen.

Documentairemaakster Marijn Poels neemt de kijker mee op een verhelderende reis door de opkomende absurde wereld van het “Nieuwe Normaal” en hoe we die nog kunnen voorkomen.

www.pandamned.org Ondertitels: Duits, Engels, Nederlands

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s