Karl Lauterbach

Karl Wilhelm Lauterbach is een Duitse wetenschapper, arts en politicus van de Sociaal-Democratische Partij van Duitsland, die sinds 8 december 2021 de functie van federaal minister van Volksgezondheid bekleedt. Hij is hoogleraar gezondheidseconomie en epidemiologie aan de Universiteit van Keulen.

Volgens de CovPassCheck app: Lauterbach 271 dagen geleden voor het laatst gevaccineerd
De Duitse minister van Volksgezondheid, demagoog en drugsjunk Karl Lauterbach pleitte begin 2022 voor verplichte vaccinatie. Hij dringt er ook op aan dat mensen hun vierde en vijfde vaccinatie krijgen. Hij beweert zelf vier keer gevaccineerd te zijn.
Op een persconferentie vandaag kondigde hij aan het Chinese QR-code model in te voeren voor Duitsland. Wie zich vanaf oktober in Duitsland om de drie maanden laat vaccineren, krijgt een “Groene Pas”. Hij liet de journalisten op zijn eigen mobiele telefoon zien hoe deze QR-code app eruit zal zien.
Daarbij toonde hij de journalisten ook zijn huidige QR-code (d.w.z. vaccinatiestatus). In tegenstelling tot wat hij beweert, is hij niet vier keer gevaccineerd, maar is hij 9 maanden ongevaccineerd geweest en wordt hij dus ook als ongevaccineerd beschouwd. De laatsten zijn degenen die Karl Lauterbach nu al 2 jaar op fascistoïde wijze discrimineert.
Verzet u tegen het begin. Verzet u tegen fascisten als Karl Lauterbach!
Karl Lauterbach is “ongevaccineerd”.
Sommige mensen beweerden dat het document in het bericht hierboven nep is.
Daarom heb ik een screenshot genomen van de persconferentie eerder vandaag en de QR-code zelf gescand. En hier gaan we!
Resultaat: volgens de Duitse wet wordt de minister van Volksgezondheid, Karl Lauterbach, als ongevaccineerd beschouwd en behoort hij dus tot de groep mensen die hij zwaar discrimineert.
De Duitse gezondheidsminister Karl Lauterbach wil dat vanaf de herfst de corona-app met kleuren onderscheid maakt tussen ‘vers gevaccineerd’ en langer dan drie maanden geleden gevaccineerd. Verschillende kleuren geven dan verschillende rechten. In Duitsland twijfelt men inmiddels hardop aan de mentale gesteldheid van de minister.
05-aug-2022 Ex vrouw van Karl Lauterbach (minister van Volksgezondheid in Duitsland) aan het woord. Zij is epidemioloog. Vandaag maakte DiscloseTV bekend:
“De Duitse minister van Volksgezondheid, Lauterbach, besmet met COVID.
Lauterbach en de coalitieregering hebben net nieuwe wetgeving voorgesteld om in het najaar opnieuw maskermandaten en toegangsregels voor zalen op basis van “actuele” vaccinatiestatus in te voeren.”
Na de uitspraken van 1 oktober tot 1 april mondkapjes plicht voor ongevaccineerden, heeft Karl Lauterbach ineens corona
Karl Lauterbach, Duits Minister van Gezondheid, tijdens een conferentie over Monkeypox, toont weer eens tekenen van disfunctioneren!
Wat is er aan de hand met al die ongezonde ministers van Volksgezondheid over de hele wereld? Deze DS avatars werken slecht – ze hebben dringend een systeem upgrade nodig. Ahhh vergeet het maar, laten we gewoon nieuwe nemen!
26-juni-2022 De minister van Volksgezondheid van het nieuwe normaal in Duitsland, Karl Lauterbach schreeuwde verbaal geweld tegen “de niet-gevaccineerde” tijdens een openluchtbijeenkomst
Lauterbach schreeuwt tegen verpleegsters dat ze “niets hebben bijgedragen” omdat ze “niet gevaccineerd zijn” en “geen recht hebben om te protesteren”
“Dankzij de hardwerkende verpleegsters hebben we vele levens gered. Maar JIJ, degenen die tegen het vaccin protesteren, jullie werk was NIETS waard!”
Wat een erfenis…
Ik heb dit niet persoonlijk geverifieerd, maar interessant als het waar is.
Karl Lauterbach, huidig Duits minister van Volksgezondheid – grootvader Hartmann Lauterbach, Hoofdgroepsleider SS Plaatsvervangend leider van de Hitler Jeugd, die later ten oorlog trok.
De Duitse minister van Volksgezondheid en voorstander van zero-covid, Karl Lauterbach, beweert dat het zou leiden tot een “enorm verlies van geloofwaardigheid” en “de democratie in gevaar zou brengen” als Elon Musk Twitter koopt.
28-feb-2022 Op deze foto is de Duitse minister van Volksgezondheid en grote angsthater Karl Lauterbach te zien, die een wakkere massademonstratie tegen Rusland bijwoont. Er zijn geen woorden om de tegenspoed van deze persoon te beschrijven, aangezien hij elke anti-covidale manifestatie van de laatste 24 maanden heeft bespot en gedemoniseerd als een “onverantwoordelijke”, “rechtsradicale” en “superspreider” manifestatie.
Bovendien heeft Lauterbach, die econoom op het gebied van de volksgezondheid is, net een boek over klimaatverandering gepubliceerd, getiteld “Before it’s too late“, waarin hij ervoor pleit om meer naar de wetenschap te luisteren. Hij heeft het over dezelfde wetenschap die verantwoordelijk is voor de huidige wereldwijde plandemie en de theorie dat CO2 in de atmosfeer de belangrijkste aanjager van klimaatverandering is.
Lang verhaal kort: Lauterbach is een natte droom voor elke psychiater die er alles aan doet om in de schijnwerpers te blijven staan. Ik beschouw hem als een zeer gevaarlijke politicus die zo snel mogelijk gestopt moet worden.
17-feb-2022 Voor columnist Hans-Ulrich Jörges heeft Karl Lauterbach niet alleen in zijn ambt gefaald. Hij heeft ook een probleem met de waarheid. Er heerst chaos, zegt hij, en de minister van Volksgezondheid is er verantwoordelijk voor. Daarom zegt hij, “Ik ben klaar met Karl Lauterbach!”
De Duitse minister van Volksgezondheid, Karl Lauterbach, vandaag: “Het is niet genoeg om de ongevaccineerden op de zenuwen te werken, je moet meer doen,”
dringt aan op verplichte vaccinaties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s