Woka Cola

Coca-Cola uitgeroepen tot meest vervuilende merk in wereldwijde audit van plastic afval. Coca-Cola geeft toe dat het 3 miljoen ton plastic verpakkingen per jaar produceert.

Het probleem met reclames is dat ze zo veel kanten op kunnen gaan. Met zo’n korte tijd om hun boodschappen over te brengen, is het moeilijk, maar zeker niet onmogelijk, om een beeld, een merk of een idee volledig over te brengen. Soms zijn reclames ook gewoon slecht. (Laten we Kendall Jenner’s Pepsi reclame niet vergeten en hoe zelfs haar familie zich uitliet over de nasleep ervan). Soms, advertenties gebruik maken van pakkende jingles of bekende gezichten om ze herkenbaar voor de consument, en soms bedrijven afzien van deze in pogingen om iets nieuws en / of verfrissend te doen. Deze kunnen nog steeds mis gaan.

Woka-Cola’s Greatest Hits

18-mei-2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s