MMS MIRACLE MINERAL SOLUTION

MMS is een krachtig oxidatiemiddel dat ruimschoots verdund aantoonbaar veilig en effectief kan worden aangewend binnen een breed toepassingsgebied. Mijn klanten kiezen doelbewust voor kwaliteit en zijn gewend aan een hoog serviceniveau en betrokkenheid bij hun proces. Voor hen is MMS geen quick fix noch een prijspakker, maar een weg naar herstel. Prijs en hoeveelheid product zijn daaraan ondergeschikte aspecten.
🇳🇱 Website: https://wps.care
Telegram MMS / Chlorine Dioxide recources
Telegram MMS Nederlands
Telegram CLO2.NL

MIRACLE MINERAL SOLUTION MMS – ALL PROTOCOLS BY JIM HUMBLE

Jim Humble begon zijn werk op het gebied van gezondheid in zijn vroege twintiger jaren toen hij manager werd van een natuurvoedingswinkel in Los Angeles, Californië. Hij schreef een 200 vragen tellende “Nutritional Evaluation Test” die bepaalde in welke vitaminen, mineralen, proteïnen en vetten het lichaam van een persoon een tekort zou kunnen hebben. De test werd later gecomputeriseerd en werd door velen beschouwd als de meest nauwkeurige methode om tekorten vast te stellen die op dat moment bekend was. In de loop der jaren is Jim zich blijven interesseren voor alternatieve geneeswijzen en heeft hij met talrijke geneeswijzen gewerkt, waaronder het in recordtijd genezen van zijn eigen gebroken nek met behulp van magneten. Hij is auteur van vele succesvolle boeken en zijn huidige ontwikkelingen worden in deze instructiegids uiteengezet.

Jim begon zijn carrière in de lucht- en ruimtevaartindustrie, waar hij al snel onderzoeksingenieur werd. Hij werkte aan de eerste intercontinentale raket, schreef handleidingen voor de eerste vacuümbuiscomputers, werkte aan geheime radiocontrole-elektronica, en tientallen andere “state of the art” elektronische projecten bij Hughes Aircraft Company, Northrop Aircraft, General Motors Research Defense Laboratories, en anderen.

Na 20 jaar in de lucht- en ruimtevaartindustrie ging Jim in de goudwinning werken, waar hij methoden ontwikkelde om goud terug te winnen, ter vervanging van het gebruik van kwik, om de gezondheidsproblemen van kleine mijnwerkers op te lossen. Hij schreef 5 boeken over het terugwinnen van goud uit ertsen. In 1996, tijdens het zoeken naar goud in Zuid-Amerika, ontdekte hij wat bekend is geworden als MMS, een eenvoudige gezondheidsformule waarmee malaria kon worden genezen. In de daaropvolgende jaren werkte hij aan de verdere verbetering van de formule. Uiteindelijk nodigde een zendingsgroep hem uit naar Afrika te gaan, waar hij met succes meer dan 5.000 malariagevallen en slachtoffers van andere ziekten behandelde. Sinds die tijd hebben honderdduizenden mensen MMS gebruikt om hun gezondheid te herstellen van een breed scala aan ziekten.

Hoe maak je MMS
Veel mensen vragen mij waar je MMS kunt kopen. Ik verkoop geen MMS producten en ben niet betrokken bij een bedrijf dat het produceert. Ik lever alleen boeken en diverse materialen voor educatieve doeleinden. Ik kan niet verantwoordelijk zijn voor een bedrijf of persoon die u MMS verkoopt. Je kunt MMS vinden op het internet en ik geef hieronder informatie over hoe je kunt testen of je MMS goed is. Bovendien staat hieronder een makkelijk te maken recept hoe je MMS kunt maken voor jezelf en je familie als je dat wilt. Dit recept kan nu of in de toekomst voor u van pas komen. Klik op deze link voor meer info/instructies

Wat dit betekent, aangezien er geen covid19 is, dat MMS het detoxproces versnelt door afval en puin te verwijderen
Trump: “Injecterend Ontsmettingsmiddel” a.k.a. MMS/Chlorine Dioxide
LET OP HET WATER 💦💧🚿🛁
LEES JE ETIKETTEN!! ONDERZOEK MMS!!
‘Bionic Woman’ Says MMS Worked For Her on ABC7 Los Angeles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s