Ricky Gervais

Ricky Dene Gervais is een Brits komiek, acteur en schrijver.
Samen met Stephen Merchant schreef en speelde hij mee in de televisieseries The Office en Extras. Hiervoor ontving hij verschillende prijzen.

Transgender sfeer, the new women


Gervais is, samen met Stephen Merchant en Karl Pilkington, maker van drie podcastseries onder de naam The Ricky Gervais Show. Deze uitzendingen bezorgden hen een recordaantal luisteraars en zo een plaats in het Guinness Book of Records.
Gervais schreef en toerde met enkele onemanshows, waaronder Animals en Politics. Zijn voorlaatste liveshow, Fame, vond plaats in januari 2007 en was binnen 45 minuten uitverkocht. Hij schreef één aflevering van The Simpsons, waarin hij zelf ook een rol kreeg.
Zijn laatste show is getiteld Science. De tour bevatte elf data. De voorstelling in The Scottish Exhibition and Conference Centre in het Schotse Glasgow werd vastgelegd en verscheen in november 2010 op dvd.
Gervais heeft een rol (als zichzelf) in het computerspel Grand Theft Auto IV, waarin hij te zien is als de protagonist van het spel een comedyclub binnenloopt. In het elfde deel van de GTA-reeks zijn stukken te zien van zijn voorstelling Fame.
Gervais omschrijft zichzelf als atheïst.
In Melissa & Joey, een programma van Comedy Central, wordt Ricky Gervais beschouwd als de grappigste man in de wereld.

Ricky Gervais Exposing Hollywood Illuminati Satanic Pedophiles At Golden Globes 2020
Dat is omdat het niet Ricky Gervais is. Troll level over 9000. Ricky is geen White Hat. Hij gebruikt gewoon zijn gezicht en identiteit. De opruiming in Hollywood vond plaats in 2020. Ricky Gervais noemde het.
03-aug-2010 Net als in 2006, heeft ‘The Office’-boegbeeld Ricky Gervais als co-scenarist en gastrolspeler meegewerkt aan een Simpsons-aflevering.
De Engelse acteur, komiek en schrijver Ricky Gervais – vooral bekend van de Britse comedy-reeks ‘The Office’, die hij zelf gemaakt heeft en waarin hij de hoofdrol vertolkte – heeft zijn grote droom al voor de tweede keer ruimschoots verwezenlijkt. Gervais wilde ooit met één van zijn grappen ‘The Simpsons’ halen, maar heeft vorige week al voor de tweede maal meegeschreven aan een volledige aflevering, én een stem gegeven aan zijn eigen gastpersonage.
In een aflevering rond de Oscars die begin 2011 in Amerika verschijnt, speelt Ricky Gervais niemand minder dan zichzelf. In 2006 vertolkte hij de rol van een Britse kantoormanager die hopeloos verliefd wordt op Marge Simpson, en daarom een liedje voor haar schrijft:
Seona Dancing, more to lose 1983

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s