Je eigen apotheek maken

Goedemorgen allemaal

In mijn vorige blog vertelde ik over wat er zoal om je heen groeit en bloeit. Er zal misschien een tijd komen dat je niet naar de winkel kunt gaan voor een kwaaltje. Leer verzamelen van de planten, bomen, en struiken uit je omgeving. Want zij , zijn straks je natuurlijke apotheek. Als je de basis dingen hebt , dan maakt het dat een stuk makkelijker. Verzamel bv. Oude jampotten of potten waar augurken in zaten. De planten die je vindt kun je eenvoudig drogen. In de oven , of in een voedseldroger. Ook kun je bosjes kruiden en bloemengewoon ophangen om te drogen op een droge plaats. Na het drogen kun je ze in een pot doen voor het aanleggen voor je eigen natuurlijke apotheek. Het is niet moeilijk als begint bij het begin. Stap voor stap zal ik uitleggen hoe en waar bepaalde planten en kruiden en bomen voor kunt gebruiken. Ook kun je kijken op mijn telegram kanaal. Aardse medicijnen. https://t.me/fr0201

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s