Alec Baldwin

Alexander Rae Baldwin III is een Amerikaans filmacteur. Hij is de oudste van de vier gebroeders Baldwin. In 2004 werd hij genomineerd voor een Academy Award voor zijn bijrol in The Cooler. Baldwin kreeg daarnaast meer dan twintig filmprijzen daadwerkelijk toegekend, waaronder een Emmy Award in 2008 en Golden Globes in 2007 en 2009.

15-feb-2022 Weet je het zeker, Alec? Baldwin post ‘Alles komt goed’ UUR nadat hij werd aangeklaagd door familie van Rust cinematograaf Halyna Hutchins als ze recreëren moment dat hij per ongeluk schoot en doodde haar met prop pistool op New Mexico set
De echtgenoot en zoon van Halyna Hutchins klagen Alec Baldwin en anderen aan die betrokken waren bij de productie van de western Rust, nadat de acteur haar doodschoot. Uren nadat de civiele rechtszaak dinsdag werd ingediend, postte Baldwin op Instagram een video van een bord met de tekst: ‘Alles komt goed’ Advocaten beweren dat ‘roekeloos gedrag en kostenbesparingen’ leidden tot de dood van de cinematograaf in Santa Fe, New Mexico, in oktober 2021 Klacht beweert dat Baldwin ‘geweigerde’ training had voor het soort pistooltrekken dat hij deed toen hij per ongeluk Hutchins neerschoot Een video gemaakt door de advocaten toonde een 3D geanimeerde recreatie van de schietpartij Het toont een computer-gegenereerde avatar die Baldwin voorstelt die de Colt aanneemt van David Halls, het op Hutchins richt en schiet De animatie laat zien dat de kogel in de kamer echt was en niet een ‘dummy’ met een gat erin geboord. De kogel treft Hutchins, die in de video haar borst vasthoudt en in elkaar zakt. Baldwin, die dinsdag werd gezien in New York City’s West Village, heeft geen commentaar gegeven op de rechtszaak, maar hij plaatste later een video van een bord met de tekst ‘Everything’s going to be alright’ op Instagram
02dec-2021 Alec Baldwin beweert dat hij niet de trekker van het pistool heeft overgehaald. Hij zegt dat hij geen idee heeft hoe de kogel uit het pistool is gekomen.
Ze noemen het interview Unscripted.
25-okt-2021 Een wake bij kaarslicht ter ere van cinematografe Halyna Hutchins trok zondag meer dan 500 mensen naar de International Cinematographers Guild in Burbank. Vakgenoten rouwen nog steeds, na de fatale schietpartij op de set vorige week waarbij het wapen bij acteur Alec Baldwin afging
Sluit ze allemaal op! zoek: Huiszoekingsbevel voor Alec Baldwin’s telefoon
over fatale ‘Rust’ schietpartij.
Huiszoekingsbevel uitgevaardigd voor Alec Baldwin’s mobiele telefoon: Inclusief inhoud die mogelijk is gewist

Ze was een Oekraïense spion wiens man advocaat is die de Clintons verdedigt.
De set waar ze is gefilmd ligt op ongeveer 30 minuten van Epsteins Zorro ranch in New Mexico – dezelfde die computerkamers ter grootte van een huis had om gasten te bespioneren, onder wie prins Andrew, toen hij er naar verluidt een week verbleef.
Dave Halls, de assistent-regisseur die het pistool aan Baldwin gaf, was de eerste assistent-regisseur van de tweede eenheid in The Crow: Salvation, het vervolg op de film waarin Bruce Lee’s zoon Brandon Lee omkwam tijdens een vuurwapenongeluk op de set in 1993. Gewoon toeval?

23-sept-2019 Jeff Ross roast – COMEDY CENTRAL ROAST OF ALEC BALDWIN
“Weet je nog dat Alec Baldwin vorig jaar een video uitbracht over Qanon-afval dat hem in verband bracht met Pizzagate omdat hij op de vluchtlijsten van Epstein stond?
WAAR LEIDT PANIEK TOE?
Hey Alec, wat mis je nog meer? Het vliegtuig, het eiland of je beste vriend Jeffrey”
Stel je voor dat ik deze video probeerde te vinden en mijn vriend op Gab was er al mee bezig! 😂 Babylonisch Hollywood is aan het vallen.
13-jul-2016 Alec Baldwin Angry Moments Compilation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s