Gateway Experience (Hemi-sync).

Link naar het C.I.A Document:

De auteur van het Gateway Process rapport is Luitenant Kolonel Wayne M. McDonnell, hierna eenvoudigweg Wayne genoemd. Er is niet veel informatie beschikbaar over de man, noch veel foto’s. In 1983 kreeg Wayne de opdracht van de Commandant van de Operationele Groep van het Amerikaanse Leger om uit te zoeken hoe de Gateway Ervaring, astrale projectie en buiten-lichamelijke ervaringen werken. Wayne werkte samen met een aantal verschillende mensen om het rapport te produceren, met name Itzhak Bentov, een zeer googlebare Amerikaans-Israëlische wetenschapper die hielp de biomedische engineering industrie te pionieren.

Een wetenschappelijke benadering
Vanaf het begin van het rapport verklaart Wayne dat hij een objectieve wetenschappelijke methode wil gebruiken om het Gateway-proces te begrijpen. De verschillende wetenschappelijke wegen die hij bewandelt omvatten:

  • Een biomedisch onderzoek om de fysieke aspecten van het proces te begrijpen.
  • Informatie over kwantummechanica om de aard en de werking van het menselijk bewustzijn te beschrijven.
  • Theoretische natuurkunde om de tijd-ruimte dimensie uit te leggen en de manier waarop het uitgebreide menselijke bewustzijn deze overstijgt.
  • Klassieke natuurkunde om het hele fenomeen van buitenlichamelijke toestanden in de taal van de natuurwetenschap te brengen (en het stigma van een occulte connotatie te verwijderen).

Methodologische referentiekaders
Alvorens in de Gateway Ervaring te duiken, ontwikkelt Wayne een referentiekader door drie afzonderlijke bewustzijnsveranderende methodologieën te ontleden. Hij zegt in feite dat je onmogelijk door de Gateway kan geraken zonder een stevige basis in de brein-veranderende technieken die er voor kwamen.

1) Hij begint met hypnose. De taal is extreem dicht, maar de basis is als volgt: de linkerkant van de hersenen screent binnenkomende stimuli, categoriseert, beoordeelt en kent betekenis toe aan alles door middel van zelf-cognitieve, verbale en lineaire redenering. De linker hersenhelft schotelt dan de zorgvuldig voorbereide gegevens voor aan de niet-kritische, holistische, patroon-georiënteerde rechter hersenhelft, die alles zonder meer aanvaardt. Hypnose werkt door de linkerzijde in slaap te brengen, of op zijn minst lang genoeg af te leiden om binnenkomende gegevens rechtstreeks en onbetwist door te laten stromen naar de rechterhersenhelft. Daar kunnen prikkels de sensor- en motorische cortex van de rechterhersenhelft bereiken, die correspondeert met punten in het lichaam. Suggesties kunnen dan vanuit de hersenen elektrische signalen sturen naar bepaalde delen van het lichaam. Door deze signalen op de juiste manier te sturen, kunnen volgens het rapport reacties worden opgewekt die variëren van gevoelloosheid in het linkerbeen tot gevoelens van geluk. Hetzelfde geldt voor een verhoogd concentratievermogen.

2) Wayne vervolgt met een momentopname van transcendente meditatie. Hij onderscheidt het van hypnose. Door concentratie trekt het subject energie omhoog langs het ruggenmerg, wat resulteert in akoestische golven die door de hersenkamers lopen, naar de rechterhersenhelft, waar ze de hersenschors stimuleren, langs de homunculus lopen en dan naar het lichaam. De golven zijn het veranderde ritme van hartgeluiden, die sympathische trillingen opwekken in de wanden van de met vloeistof gevulde holten van de hersenventrikels. Hij stelde vast dat de symptomen aan de linkerzijde van het lichaam beginnen, hetgeen de medeplichtigheid van de rechter hersenhelft bevestigt. Bentov stelt ook dat hetzelfde effect kan worden bereikt door langdurige blootstelling aan akoestische trillingen van 4-7 Hertz/seconde. Hij suggereert dat bij een airconditioningskanaal staan ook zou kunnen werken.

3) Biofeedback daarentegen gebruikt de linker hersenhelft om toegang te krijgen tot de lagere cerebrale, motorische en zintuiglijke cortex van de rechter hersenhelft. Terwijl hypnose één kant van de hersenen onderdrukt, en TM die kant helemaal omzeilt, leert biofeedback de linkerhersenhelft om het gewenste resultaat te visualiseren, de gevoelens te herkennen die gepaard gaan met toegang tot de rechterhersenhelft, en uiteindelijk het resultaat opnieuw te bereiken. Door herhaling kan de linkerhersenhelft op betrouwbare wijze toegang krijgen tot de rechterhersenhelft, en de paden versterken, zodat hij toegankelijk wordt in een bewuste vraagmodus. Een digitale thermometer wordt vervolgens op een lichaamsdeel geplaatst. Wanneer de temperatuur stijgt, wordt objectieve bevestiging herkend en wordt de toestand versterkt. Het bereiken van biofeedback kan pijn blokkeren, het gevoel versterken en zelfs tumoren onderdrukken, aldus het rapport.

De Gateway mechanica
Daarmee doet Wayne een eerste aanzet tot het Gateway proces. Hij classificeert het als een “trainingssysteem ontworpen om verbeterde kracht, focus en coherentie te brengen in de amplitude en frequentie van de hersengolf output tussen de linker en rechter hersenhelft om zo het bewustzijn te veranderen.”

TikTokkers ontdekken gederubriceerd CIA rapport uit 1983 waarin onderzocht wordt of mensen hun fysieke lichaam kunnen verlaten om door ruimte en tijd te reizen met behulp van Gateway Experience’s lage frequentie geluiden en ontspanningstechnieken
extra optie: klik hier voor meer tiktokkers die dit item behandelen
De onderdrukte en topgeheime informatie uit studies van de CIA die de echte holografische aard van onze werkelijkheid onthullen.
studie uitgevoerd in 1983 en vrijgegeven voor het publiek in 2003
De “Analyse en Beoordeling van het Gateway Proces” werd in 2017 door de CIA gederubriceerd
Dit Gateway Proces was een meditatieles die mensen leerde om hun eigen elektromagnetische energiegolven, die uit hun lichaam komen, te beheersen. Het leerde hen ook hoe hersengolven te beheersen, en deze te gebruiken om, in wezen, los te komen van tijd en ruimte.
Aangezien het lichaam wordt omgevormd tot een coherente oscillator die vibreert in harmonie met het omringende elektrostatische medium, stellen de specifieke oefeningen die deel uitmaken van het Gateway proces de deelnemer in staat het energieveld rondom zijn lichaam op te bouwen, vermoedelijk door gebruik te maken van energie uit het resonantieveld van de aarde (hetzelfde resonantieveld dat de basis vormde voor veel van Nikola Tesla’s werk) dat het lichaam vervolgens entraint vanwege zijn vermogen om ermee te resoneren.
Dit is groots. Afgezien van de voor de hand liggende vraag welk snode doel de CIA met dit proces hoopte te bereiken, is het moeilijk te missen wat het losmaken van tijd en ruimte betekent – vierde-dimensionaal reizen met alles wat dat impliceert (hemel, het hiernamaals, een andere dimensie).
Dit spreekt over vele ideeën zoals binaurale technologieën, de wet van aantrekking.
Er valt hier veel uit te pakken dus ik heb het hele document gelezen zodat u zelf kunt oordelen.
Bronnen: Gateway proces
Macklemore – Drugdelaer:
🎶Ze zeiden dat het geen toegangspoort-drug was,
Mijn maatje nam subs en hij is niet wakker geworden.
De hele tijd dat deze miljardairs, ze schopten
Het congres uitbetalen zodat wij hun drugs nemen.
Moordenaars die nooit voor de rechter zullen verschijnen.
Mijn drugsdealer was een dokter, dokter
Hij had de stekker uit Big Pharma, Pharma.
Hij zei dat hij me zou genezen, me zou genezen
Maar hij gaf me alleen problemen, problemen
Mijn drugsdealer was een dokter, dokter
Had de stekker van Big Pharma, Pharma
Ik denk dat hij me probeerde te vermoorden, me vermoorden
me probeerden te vermoorden voor een dollar, een dollar🎶
Hollywood is grotendeels verantwoordelijk voor het in stand houden van corrupte Pharma die kankerverwekkende, op petroleum gebaseerde, kankerverwekkende stoffen aan de massa’s opdringt.
Gray’s Anatomy, The Good Doctor, The Practice, Chicago Med, House, E.R.
en nog veel meer worden gebruikt om de massa te laten geloven dat onze medische wereld alles doet wat mogelijk is in het belang van de mensheid. Ze redden IEDEREEN op het nippertje. Het is effectief hersenspoelen, seizoenen kijken versus daadwerkelijke ervaring met het medische veld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s