Gregg Phillips

Gregg Allen Phillips is het voormalige hoofd van het Mississippi Department of Human Services en de auteur van een tweet, aangehaald door de Amerikaanse president Donald Trump, waarin ten onrechte wordt beweerd, zonder bewijs, dat tussen de drie en vijf miljoen niet-staatsburgers hebben gestemd in de verkiezingen van 2016.
In mei 2022 verscheen Phillips in Dinesh D’Souza’s ontkrachte documentaire “2000 Mules”, waarin hij ten onrechte een ontkrachte samenzweringstheorie over verkiezingsfraude beweerde, waarbij Gregg ook ten onrechte beweerde dat hij 40 jaar ervaring heeft met verkiezingsintegriteit en onderzoek. Hij werkte samen aan een project met het in Texas gevestigde TrueTheVote.

In 2013 ging Phillips’ bedrijf samenwerken met de organisatie True the Vote om, volgens Phillips, kiezersregistratiegegevens in de VS bij te werken en te analyseren om zogenaamd indicatoren van elke persoon die stemt te identificeren, zoals: burgerschap of niet-burgerschap, identiteit, en misdrijfstatus. Hij heeft ten onrechte beweerd dat zijn organisatie bewijs heeft dat tussen de drie en vijf miljoen stemmen illegaal waren in de presidentsverkiezingen van 2016, en dat de verkiezingen van 2020 gemanipuleerd waren om de verkiezing van Trump te stelen, maar heeft geen ander bewijs geleverd dan verzonnen bewijs in de vorm van Russische kaarten die gemanipuleerd zijn om op Amerikaanse kaarten te lijken en die niet-bestaande stemkoeriers volgen. Phillips deed zijn beweringen over kiezersfraude voordat kiezersregistratiegegevens in de meeste rechtsgebieden beschikbaar waren.

28-mei-2022 Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe vandaag was.
Ik ben zo dankbaar en nederig dat Gregg de tijd nam om met mij te interviewen.
Sindsdien is alles een waas. Er gebeuren spannende dingen!
Bekijk het rumble interview hier: Bitchute versie zie je hieronder
28-mei-2022 “2000 Mules” Onderzoeker Gregg Phillips laat een bom vallen: Onderzoekers ontdekten multinationale speler en federale agentschappen betrokken bij operatie – Een “multinationale deal waar miljarden dollars mee gemoeid zijn”
28-mei-2022 Patel Patriot interviewt Gregg Phillips van TRUE THE VOTE
16-mei-2022 Regg Phillips zegt dat illegale stemmenhandel zeer diep en wijdverspreid is, waarbij MILJARDEN en machtige stichtingen achter Barack Obama en Stacey Abrams
“Zo oogopenend als de film is, we weten nog veel meer… dit is echt nog maar het begin.”
09-mei-2022 Gregg Phillips ‘Er is geen twijfel dat dit georganiseerde misdaad was. Het was te gecontroleerd, corrupt geld’
08-mei-2022 Onderzoeker Gregg Phillips: FOX’s advocaten houden “2000 muilezels” weg van het kanaal

29-apr-2022 De censuur gaat door: LinkedIn haalt account van verkiezingsonderzoeker Gregg Phillips neer, slechts één week voor hij verkiezingsfraude voor 2020 onthult in “2000 Mules”

20-apr-2022 Gateway Pundit Interview Catherine Engelbrecht and Gregg Phillips on ‘2000 Mules’
12-apr-2022 Nu er nieuwe video’s zijn opgedoken van mensen die de stembus vullen in Georgia, is deze clip van de Georgia verkiezingsfraude hoorzittingen van eind 2020 ZEER relevant.

09-apr-2022 True the Vote Charlie Kirk Interview Deel 1:
Een ‘kartel’ voor het witwassen van stembiljetten
True the Vote’s Catherine Engelbrecht & Gregg Philips zaten samen met Charlie Kirk voor een verhelderend interview van een uur (https://podcasts.apple.com/us/podcast/the-charlie-kirk-show/id1460600818?i=1000556504385) met details over hun ultra high-tech onderzoek naar een “georganiseerde misdaad” stembiljet smokkel operatie die de 2020-verkiezingen voor Joe Biden zwaaide.
De drop box stuffing activiteit volgde een consistent patroon, legde Gregg uit. Elke operatie bestond uit “een aantal verzamelaars, een verzamelpunt of opslagplaats voor alle stembiljetten, het bundelen van die stembiljetten, en vervolgens het uitbrengen van die stembiljetten door, wat wij noemden, ‘muilezels’ in de dropboxen.”
“En toen we de stukjes en onderdelen samen begonnen te voegen, drong het echt tot ons door: ‘Nou, dit klinkt als wat er gebeurt in Atlanta of in San Luis, Arizona’… Dit was een samenzwering. Dit was georganiseerde misdaad,” benadrukt hij.
Catherine beschrijft het “noodlottige moment” toen ze zich tot Gregg wendde en vroeg: “Hoe kunnen we een kartel neerhalen?”
“Toen begonnen we termen te gebruiken als opslagplaatsen, afgiftepunten, muilezels, mensenhandel en misbruik van kiezers, want dat is waar we naar op zoek zijn”, vervolgt ze.
Gericht op zes staten, Arizona, Georgia, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, en Texas, True the Vote besteedde 2 miljoen dollar aan het kopen van openbaar beschikbare mobiele telefoon gegevens die de locatie van een individu tot op een paar centimeter nauwkeurig kan bepalen. Vervolgens werd gezocht naar doelwitten die in de weken voor 3 november dropboxen en NGO-kantoren bezochten, activiteiten die in strijd waren met hun vroegere “levenspatroon”. In Georgia was de drempel ten minste twee dozijn bezoeken aan dropboxen en vijf bezoeken aan een non-profit.
Catherine beschreef hun filterlogica, ze wilden parameters die “buiten de norm vielen, zo afwijkend dat ze er als een zere duim uit zouden steken in een dataset… We wilden zulke duidelijke marges hebben, zulke duidelijke lijnen dat we uiteindelijk genoegen namen met groepen die in Georgia gemiddeld 23 keer [naar de dropboxen] gingen – zo onderscheidend. En, zoals Gregg aangeeft, ze moesten ook naar de NGO’s – dus ze moesten voldoen aan beide criteria een bepaald aantal keren voor ons om echt te boren en te bestuderen.”
Door middel van open records verzoeken, True the Vote verworven en drop box bewakingsvideo (indien beschikbaar), die hen hielp bevestigen de mensenhandel activiteit. Ze evalueerden ook de chain of custody-documenten om vast te stellen hoe een typische dag eruitzag bij een bepaalde drop box. Deze documenten lieten normale stembiljetafgiftedata zien, onderbroken door “pieken” in stembiljetontvangsten. Aan de hand van deze informatie konden ze specifieke data en tijdstippen opsporen die in de 4 miljoen minuten aan beeldmateriaal waren verborgen.
“Dit is hoe het witwassen van geld werkt,” merkte Charlie op. “Dit is niet iets eenmaligs, dit is niet een of andere activist van de Democraten die Trump echt weg wilde hebben en misschien een paar vrienden had die dit deden. Dit was een machine.”
“Welke staat was de ergste overtreder?”, vroeg Charlie. “Pennsylvania,” verklaarde Gregg onomwonden. “De ergste in alle opzichten: 1.155 mensen voldeden aan onze criteria… in Philadelphia.”
“Wat nog gekker is,” zei Catherine, “is kijken naar de gegevens, kijken naar de pings die over de brug in New Jersey en in Philly komen.” De smokkelaars staken daadwerkelijk staatsgrenzen over om deel te nemen aan de fraude. En het was niet alleen in Philadelphia. Twee muilezels in Arizona gingen naar Georgia voor de runoffs. En een barman uit South Carolina kwam “helpen” in Atlanta, voegde Gregg eraan toe.
Nog verontrustender is dat het Nationaal Republikeins Senatoriaal Comité (NRSA) op de hoogte was van het systematisch volstoppen van stembiljetten en niets deed. “We kwamen te weten dat er politieagenten buiten dienst waren, betaald door de Republikeinse Partij, die dit alles rapporteerden. En [de NRSA] heeft het gewoon in de doofpot gestopt,” zei Gregg. Listen | The Charlie Kirk Show | Rumble

09-apr-2022 True the Vote Charlie Kirk Interview Deel 2:
Wie leidt het kartel?
“Dit was een machine… dit is institutioneel kwaad.”
Charlie Kirk
De stembusfraude begint met vervuilde kiezerslijsten, legt Catherine uit. Het kartel voedt zich met opgeblazen kiezerslijsten, vol met ongeldige registraties.
Bijvoorbeeld, in Georgia, de illegale Stacey Abrams-Mark Elias “consent decree duwde Raffensperger om stembiljetten te sturen naar zowel actieve als inactieve kiezers. De kieslijsten waren al twee jaar niet meer opgeschoond. We weten nu dat onverkiesbare kiezerslijsten hebben bijgedragen aan 75.000 van de stemmen in het algemeen en 45.000 stemmen in de tweede ronde” in Georgia, zei Catherine.
“De manier waarop de stembiljetten werden verzameld wordt een hydra met meerdere tentakels… Er zijn allerlei manieren waarop die stembiljetten zijn binnengekomen, maar het belangrijkste is dat vuile kiezerslijsten een groot deel van deze zwendel mogelijk maken,” onderstreepte ze.
“Wie leidt dit?”, vroeg Charlie.
“Onze huidige hypothese,” zei Gregg, “is dat er mensen zijn met nieuw geld, zoals de Stacey Abrams van de wereld, die plotseling opduiken in Maricopa Country na de verkiezingen, arm in arm met de SEIU en anderen, [waar ze bedanken] haar voor het leveren van de staat … Het tweede stuk van dit is dat er oud geld banden zijn … met een aantal stichtingen die begonnen in Chicago zo’n 80 jaar geleden, in de jaren 1960.”
“Dus je zegt dat er een stichting is, een 501(c)(3), die mogelijk een deel van deze activiteiten financierde?”, vroeg Charlie.
“Ja. Veel,” antwoordden Catherine en Gregg.
Is er een typisch ezelprofiel?, vroeg Charlie zich af.
Elke provincie is anders, antwoordde Gregg. “We hadden wat incidenten op een plek in Atlanta genaamd de Bluff, een van de zwaarste heroïnehandelsplekken in de VS, erg gevaarlijk, een van de top vijf gevaarlijkste plekken in de VS. We hebben daar wat mensen geïnterviewd… Diezelfde avond zijn we ook naar 201 Washington Street gegaan, dat is een advocacy-centrum verbonden aan een kerk… in het centrum van Atlanta.”
Maar “in Arizona, zag het profiel er een beetje anders uit,” merkte Catherine op. “Het gebeurt in Arizona al een verschrikkelijk lange tijd. Wat we daar zien zijn mensen die gemeenschappen echt controleren. En je hebt mensen aan de top van de piramide die binnenkomen en alles doen, van het bouwen van kansarme woningen tot het controleren van de volledige verticale van de aannemers, en de banken, en de financieringsorganisaties, en al die mensen doen mee aan het rondstrooien van stembiljetten.”
Zoals de film ‘2,000 Mules’ binnenkort zal laten zien, “hebben we informanten die naar voren zijn gekomen om precies te beschrijven wat er gebeurt,” zei Catherine.
“En deze verzamelaars en deze muilezels verdienen tussen de $10 en $40 per stembiljet hier in Arizona, volgens de getuigenissen die we hebben,” voegde Gregg eraan toe.
In Yuma County, Arizona zijn de dagen van het kartel misschien geteld. “Er waren twee arrestaties voor het oogsten van stembiljetten in Yuma. Ik heb gehoord dat er nog meer gaan gebeuren,” zei Charlie.
“Dat denken wij ook,” zei Gregg. “Wij denken dat er meer [arrestaties in Yuma] zullen zijn. Een van de interessante dingen van Yuma County, en San Luis in het bijzonder, is dat een deel van dat oude geld waar we het eerder over hadden… naar een aantal van deze arme grensgemeenschappen stroomt.” Daar gaat het “minder om het kiezen van een president met deze oogsttechnieken en meer om het kiezen van zichzelf, zodat ze de controle kunnen houden over alle miljarden die binnenstromen,” legde Gregg uit.
“Wij denken dat hier in Arizona uw minister van Buitenlandse Zaken en anderen voldoende op de hoogte zijn van wat er daar gebeurt, zodat u actie zult zien,” voegde hij eraan toe. Listen | The Charlie Kirk Show | Rumble

09-apr-2022 True the Vote Charlie Kirk Interview Deel 3:
Hoe het kartel neer te halen
“Als verkiezingen niet echt eerlijk zijn, zijn we niet echt vrij.”
Catherine Engelbrecht
Wat kunnen we doen om het kartel van stembiljettenwitwassers te verslaan? De oplossing heeft “vier pijlers”, legt Gregg uit. We moeten:
1.De kiezerslijsten opschonen. True the Vote heeft een website opgezet, http://www.V3.us, die burgers helpt hun kiezerslijsten te controleren en onjuiste gegevens aan te vechten;
2. Stop het massale stemmen per post;
3. Schaf de stembussen af;
4.Leg straffen op die passen bij de misdaden. “Zet wat mensen in de gevangenis,” zei Gregg. “Als je iemand hiervoor 10 jaar in de gevangenis stopt, zal je het stoppen.”
We zullen binnenkort misschien Zuckerbucks audits zien die leiden tot arrestaties, volgens Gregg. “Je zult steeds meer gaan zien van wat er in Jackson, Mississippi, gebeurt,” zei hij. “Er is een staatsaccountant in Jackson, zijn naam is Chad White. Hij heeft een aantal ambtenaren gecontroleerd die het geld van Zuckerberg uitdeelden, en er zijn al vier arrestaties verricht in Jackson voor het stelen van het geld. Je zult zien dat staatsinspecteurs, en anderen in het hele land, nu gaan zeggen: ‘Waar is al dat geld gebleven?
“Het geld van Zuckerberg was een enorme katalysator,’ vervolgde hij. “Je neemt vervuilde kiezerslijsten, je mailt iedereen een aanvraag of ze er nu om vragen of niet, of ze nu legitiem op de lijsten staan of niet, en dan zorg je voor een manier om ze erin te proppen.”
Maar “voel je niet hulpeloos”, moedigde Catherine aan. “We zijn geen slachtoffers, want slachtoffers hebben geen keuze. Wij hebben een keuze, dit gebeurt terwijl wij toekijken. Dus we kunnen ervoor kiezen om medeplichtig te blijven en hiernaar te kijken en de [2,000 Mules] film te bekijken en een zak popcorn te pakken en achterover te leunen en te zeggen: ‘Wow dit is gewoon verschrikkelijk,’ en de band speelt verder. Of we kunnen zeggen, ‘Niet tijdens onze wacht en betrokken raken.”
“We zijn een uitzonderlijke natie die dit voor elkaar kan krijgen en snel ook. We moeten er gewoon een prioriteit van maken… We hebben stemmen als vanzelfsprekend beschouwd, we hebben het proces als vanzelfsprekend beschouwd, en daar moet een eind aan komen… Nu is het tijd om wakker te worden en op lokaal niveau normen te eisen, en dan zal het allemaal bergopwaarts gaan,” concludeerde ze.
Catherine en Gregg zijn van plan hun volledige data arsenaal van twee petabyte vrij te geven na de 2,000 Mules première, die nu gepland is voor de eerste week van mei. Ze hebben onlangs ook videobeelden gelokaliseerd van de 14 camera’s in de telinstallaties van Gwinnett County, Georgia. “Het is de bedoeling dat we na het bekijken van de video’s de stekker eruit trekken en alles vrijgeven.
True the Vote, opgericht in 2009, heeft gestreden tegen IRS-aanvallen onder Obama, rechtszaken van Mark Elias en Stacey Abrams, en meest recent sabotage van gouverneur Kemp.
“[Kemp] leidde een strijd recht – tegen ons,” zei Catherine. “Ik heb Kemps team persoonlijk ingelicht,” voegde Gregg eraan toe. “Ze weigerden niet alleen [een onderzoek in te stellen]… ze stuurden een van hun handlangers, de man die de GBI leidt, naar het FBI-kantoor waar onze gegevens stonden – niet om de gegevens te zien, maar om in de metadata te komen en uit te zoeken wie de analisten waren en vervolgens mij en een paar van mijn analisten te verbranden,” legde Gregg uit. “Alles vrijgeven aan de pers… Ze deden alles wat ze konden om ons te stoppen,” zei Catherine.
Ondanks de tegenslagen en aanvallen, heeft True the Vote nooit opgegeven en heeft nu, waarschijnlijk, het meest uitgebreide en onweerlegbare bewijs verzameld van een georganiseerde verkiezingsondermijnende samenzwering tot nu toe.
Listen | The Charlie Kirk Show

24-mrt-2022 BOEM! Waar de Stem Wisconsin Assemblage Hoorzitting: 7% van de stemmen gegooid bij stembussen in Wisconsin in 2020 – Meer dan 137.000 stemmen! – werden verhandeld Duizenden stembiljetten werden verhandeld in Wisconsin.
Catherine Engelbrecht en Gregg Phillips van True the Vote getuigden donderdag voor de Campaigns and Elections Committee in de Wisconsin Assembly over hun onderzoek naar de handel in stembiljetten bij stembussen in Wisconsin.
Volgens True the Vote was 7% van de stembiljetten in Wisconsin bij de stembussen waarschijnlijk frauduleus.
Ze schatten dat er meer dan 137.000 stembiljetten zijn verhandeld in Wisconsin. Joe Biden “won” Wisconsin met minder dan 21.000 stemmen.

24-mrt-2022 True the Vote WI hoorzitting: Naar schatting 138.000 stembiljetten zijn verhandeld tijdens de verkiezingen van 2020 in Wisconsin
Catherine Engelbrecht en Gregg Phillips van True the Vote presenteerden een getuigenis over hun onderzoek naar de smokkel van stembiljetten tijdens de verkiezingen van 2020 in Wisconsin.
Dit “was niet de meest veilige verkiezing ooit. Het was misschien wel een van de minst veilige,” begon Engelbrecht.
“We hebben gekeken naar de massale verzending van papieren stembiljetten naar zeer onnauwkeurige kiezerslijsten,” vervolgde ze. “De gehaaste installatie van per e-mail afwezige stembiljetten dropboxen, particulier gefinancierd door miljardair tech magnaten. En de honderden wetswijzigingen, rechtszaken, toestemmingsbesluiten, die allemaal het verkiezingsproces fundamenteel veranderden. En dit alles kwam samen in 2020 onder de mist van COVID. Het is moeilijk om niet te kijken naar de samenloop van gebeurtenissen en tot een andere conclusie te komen dan dat het gepland was.
True the Vote “vormde een werkhypothese, gedeeltelijk, uit getuigenissen van informanten in het hele land,” legde Engelbrecht uit. “Het ging ongeveer als volgt: Als non-profit groepen, gefinancierd door CTCL en anderen, zwakheden in ons verkiezingsproces zouden uitbuiten, dan zou de uitbuiting waarschijnlijk betrekking hebben op stembiljetten per post (die berucht zijn om hun onveiligheid) en de onlangs geïntroduceerde en zeer ongereguleerde stembussen voor stembiljetten.”
Het blijkt dat WEC zich niet heeft gehouden aan zijn toezegging om de CISA-richtlijnen voor de beveiliging van stembussen na te leven. Verzoeken om open documenten bevestigden dat er in geen enkele gemeente in Wisconsin, behalve in Brown Deer, bewakingsvideo’s van dropboxen beschikbaar waren voor inzage. Dus ging de Stem over op commercieel beschikbare gegevens van mobiele telefoons.
De groep gebruikte geavanceerde “geo-fence” technologie die in staat is om mobiele telefoons te traceren tot op “een paar centimeter”. Om de geavanceerdheid van de technologie in perspectief te plaatsen, citeerde Phillips rechtenprofessor Paul Ohm uit Georgetown, die zei: “DNA is het enige dat moeilijker te anonimiseren is dan precieze geolocatiegegevens.”
Waar de stemming over ging kocht 10 biljoen van celsignalen in Arizona, Georgia, Texas, Wisconsin, Detroit, Michigan, en Philadelphia, Pennsylvania.
In Wisconsin bekeek de groep 1,1 biljoen signalen (goed voor 421K unieke toestellen, 20TB aan gegevens) in de periode van 10/1 – 11/8, die verschillende weken omvatte voordat de vervroegde stemming begon op 10/20. Hierdoor kon True the Vote een “levenspatroon” voor de verkiezingen opbouwen om de smokkelbendes te helpen identificeren.
Het team heeft vervolgens de surveillance beperkt tot personen die ten minste 5 NGO-kantoren en 26 dropboxen bezochten tijdens de periode van de vervroegde verkiezingen (een patroon dat in strijd was met hun eerdere dagelijkse activiteiten); 138 personen in Milwaukee, Racine, en Green Bay voldeden aan dat profiel. Deze personen hebben tijdens de verkiezingen van 2020 3.568 dropboxen bezocht. Philips merkte op dat 14 van deze smokkelaars ook deelnamen aan een of meer van de gewelddadige rellen in Wisconsin in 2020.
Er zijn 5 belangrijke componenten voor de hypothese van de handel in stembiljetten, zo vatte Philips samen: “onnauwkeurige kiezerslijsten, massale stembiljetten per post, NGO’s, privaat gefinancierde dropboxen, en geld.”
“Als we het geld volgen”, zegt Phillips, heeft True the Vote een “landelijke zwendel rond het stemmen” blootgelegd, waarbij non-profitorganisaties betaalde stembiljetteninzameling, stembiljetvoorbereiding en geoogste stembiljetafgifteoperaties orkestreerden.
De groep schat dat ten minste 7% van alle stembiljetten (138.000 in Wisconsin, 4,8 miljoen in het hele land) zijn verhandeld tijdens de verkiezingen van 2020. “Dit was een georganiseerde misdaad die werd gepleegd op Amerikanen,” benadrukte Phillips.
Tijdens de vraag- en antwoordsessie zei Phillips dat ze de namen van de 5 NGO’s en 138 individuen hebben, maar dat ze die informatie niet kunnen vrijgeven vanwege een actief juridisch onderzoek.
Engelbrecht sloot af door te herhalen dat stembussen, massale post-in ballots, en in het bijzonder “vuile kiezerslijsten de toegangspoort zijn tot fraude” in onze verkiezingen. Ze moeten worden uitgebannen en de straffen voor bedrog moeten streng zijn, zei ze.
Watch 📺 True the Vote Hearing CannCon Rumble

Bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 werden een recordaantal van 158 miljoen stemmen geteld, 22 miljoen meer dan bij de vorige verkiezingen, en toch werd de uitslag in Arizona, Georgia en Wisconsin met slechts 42.918 stemmen of 0,027% beslist.
In de dagen en weken daarna doken tientallen anomalieën, ooggetuigenverslagen en beëdigde getuigenissen op waaruit bleek dat met de verkiezingen was geknoeid, maar die werden over het hoofd gezien of gebagatelliseerd door de mainstream media en nieuwsuitzendingen. Ondanks het groeiende bewijsmateriaal hebben functionarissen in veel belangrijke staten open en transparante audits van de resultaten tegengehouden.
Waren de verkiezingen eerlijk en legitiem? Oordeelt u zelf.

12-aug-2021 BREKEND NIEUWS!!! REPOST ALS EEN GEK.
Van het Cyber Symposium analyse van twee Dominion servers van Mesa County, ontdekten ze een batch file op beide servers – gedateerd 10/19/2020 (vlak voor de verkiezingen) – die SECURITY RESTRICTIONS VAN SQL SERVER VERWIJDERT – waardoor iedereen de totalen van de stemmen kan manipuleren!!!!!!!!!!!!!!
Toen dit werd gevonden, zei de cyberexpert op het podium: “Als ik Dominion was, zou ik nu in mijn broek pissen. Dit is precies waarom ze niet wilden dat wij dit zouden zien.”
A.U.B. HERHALEN. DE MAINSTREAM MEDIA ZAL VECHTEN ALS DE HEL OM TE VOORKOMEN DAT DEZE INFORMATIE NAAR BUITEN KOMT. HET MOET EEN GRASSROOTS INSPANNING ZIJN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s