Kash Patel

Kashyap Pramod Patel is een Amerikaanse advocaat en voormalig regeringsfunctionaris. Hij was stafchef van de waarnemend minister van Defensie van de Verenigde Staten onder president Donald Trump.

Kash Patel: “Verantwoording komt in de vorm van aanklachten, ja. Het is de beste manier. Iemand naar de gevangenis sturen is geweldig, vooral als het een crimineel is. Dus, dat is precies waar ik denk dat deze jongens heen gaan en ik denk dat jullie John Durham gewoon wat meer tijd moeten geven…” Zei er iemand gevangenis? 😁
14-mei 2022 “Verantwoording wordt afgelegd in de vorm van aanklachten, ja. Het is de beste manier. Iemand naar de gevangenis sturen is geweldig, vooral als het een crimineel is. Dus, dat is precies waar ik denk dat deze jongens heen gaan en ik denk dat jullie John Durham gewoon wat meer tijd moeten geven…”
Kash neemt 10 snelle vragen over Generaal Flynn, Devin Nunes, de Boss, Scavino, Truth Social, Rumble en meer! TheStormHasArrived17. GodWint
14-mei-2022 Kash Patel legt uit dat John Durham GEEN grote klap heeft gehad toen de rechter weigerde bepaald bewijsmateriaal toe te laten in het proces tegen Sussmann.
Kash denkt dat de rechter Durham in feite aanzet tot het aanklagen van de andere verdachten voor een samenzwering – wat hij misschien al heeft gedaan en het is onder zegel. Het wordt erg interessant…
JOHN DURHAM – EPISODE EEN – DURHAM IS COMING – Ft. Kash Patel / X22 Report – A MrTruthBomb Film

“The Plot Against the King”, een nieuw kinderboek van Kash Patel (aangekondigd slechts 4 dagen nadat Biden president Trump “the great MAGA king” noemde) wordt gepresenteerd op een manier die zelfs de sneeuwvlokjes ter linkerzijde zullen kunnen begrijpen wat ze onze grote president hebben aangedaan.
Hij is een letterlijke tovenaar in deze en als je een anon bent dan weet je van de drops waarin wizards en warlocks benoemd worden.
Hoe lang heeft Kash aan dit boek gewerkt? Dit boek toont Trump als een maga koning maar heeft Biden hem niet gewoon deze bijnaam gegeven?

Kash Patel over het Departement van Justitie dat het Hunter Biden schandaal herziet:
“Ik weet niet of we ver komen, maar we komen tenminste ergens als het Congres in november omdraait.”
Zie je hoe belangrijk het is om te stemmen in deze komende midterms? We moeten het Congres omdraaien als we willen dat gerechtigheid geschiedt.
Voorliegers zullen hun “herstel 2020 of ik stem niet” campagne intensiveren naarmate we dichter bij de verkiezingen komen. Negeer ze. STEM!!!
07-mrt-2022 Kash Patel maakt een geweldig punt hier. Waarom praat de regering Biden niet met Poetin?
“Het enige dat op dit moment niet bestaat is Amerikaanse diplomatie op het wereldtoneel als het gaat om Oekraïne/Rusland. Er is daar niemand. Poetin neemt niet eens de telefoontjes van Biden aan. Het is niet zo dat onze minister van Buitenlandse Zaken daarheen gaat en ontmoetingen heeft op chique plekken zoals Genève of Parijs of waar ze ook heen gaan…”
Ondertussen had Pompeo vorige week een ontmoeting met Taiwan.
Je moet het publiek de waarheid laten zien.
08-juli-2021 Kash Patel: Trump probeerde Nationale Garde in te zetten voor 6 januari en werd geblokkeerd

CEO Michael Lindell laat zijn aantekeningen zien voordat hij de West Wing van het Witte Huis binnengaat op vrijdag 15 januari 2021 in Washington, DC.
Enkele leesbare regels:
“[Roep de opstand in] handel nu”
“Verplaats Kash Patel naar CIA Acting”
“…krijgswet indien nodig”
“…heb ook binnenlandse actoren nodig.”
“Maak duidelijk dat dit China/Iran is”

Plaats een reactie